- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
vegyszer
addikt
válasz
szbalogh #41473 üzenetére
Szia!
Nekem is van egy ilyen a fióka mélyén.
Te alakítottad át?
Nekem is tervben van az IR szűrő kivétele.
Intervalométerrel kényelmesebb használni. De anno én egy OTG kábellel a Redmi 3 Pro-t kötöttem rá.
Működött, de az nem maradt meg, hogy lassan mentene.
Elvileg az csak az SD kártya sebességétől függne. -
*Ropi*
félisten
válasz
szbalogh #35946 üzenetére
Próbáld meghatározni a zörgés helyét: ha változik, akkor egy elszabadult csavar, ami rövidzárat tud okozni még akkor is, ha az akkut kivetted a vázból (a vaku feltöltött kondenzátorában hónapokig megmarad az energia, ami szép tűzijátékot tud produkálni amellett, hogy halálos áramütést is elszenvedhetsz tőle - a 7D-k típushibája a kieső csavar, de ott általában megfogja a zármozgatás mágnese).
-
válasz
szbalogh #35950 üzenetére
Nincs 450D-m, a 350D-ben még ott van a két fém lemez, a 750D-ben pedig már nincs ott, nem tudom, hogy az evolúció melyik fokán tűnt el.
Viszont az a rossz hírem van, hogy ha nincs benne a két fémlemez, akkor zörögni se tud a vaku.
Rázom a 750D gépemet (ebben ugye nincs fémlemez), biza nem zörög benne semmi a vaku környékén.
-
válasz
Nem a vaku zörög az ilyen gépekben, hanem az a két fémlap, ami a vaku felnyitását intézi. Hogy ezek zörögnek-e, azt könnyen ki tudod próbálni, nyisd ki a vakut és rázáskor egy ujjaddal finoman fogd le azt a két fényes fémlapot, amik a felnyíló vaku alatt látszanak.
Ha leszorított vakuszerkezettel is zörög a gép, akkor máshol kell keresni a problémát
-
vlevi
nagyúr
válasz
Az Irfanview nem a teljes képet látja, csak a RAW-ban lévő, kb 3 megapixeles előnézeti képét.
Tölts le bármilyen RAW konvertáló programot, azzal a teljes 12megapixel meglesz.
Pl. Digital Photo Professional, vagy, majd ha megint ingyen akciózzák, akkor DxO Optics Pro 11
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Contra: Operation Galuga teszt
- Cpu?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest