- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunner
senior tag
válasz
Mhamster #17046 üzenetére
Tejfölöspohár hasonlatra annyi válaszom lenne, hogy jelenleg egy 18-200as Sigmát használok, előtte felcsavartam egy Canon 18-200at a vázra és a Sigma szebb képet ad.
Azt az érvelést, hogy a kisebb átfogású objektívek szebb képet adnak, nem szeretném cáfolni, ez tény. Ezzel nem lehet vitatkozni, nem is állt szándékomban.
El kell dönteni, hogy a kényelem felülírja -e a jobb képminőség iránti igényt. Van olyan felhasználó akinél igen, van akinél nem. -
-
atok666
őstag
válasz
Mhamster #16724 üzenetére
Nezegetem a kepleteket, melyek alapjan szamoljak a DOFot, de ott nincs semmi a szenzor meretrol. Egyedul a CoC ami, kulonbozo a ket szenzornal. Erre irtam, hogy minimalis meretben fugg (elvileg) a dof a szenzor meretetol. De, ha rosszul tudom, akkor ennek utana jarok, hogy miert nem ul amit - ezek alapjan rosszul - gondolok
Atok
-
atok666
őstag
válasz
Mhamster #16722 üzenetére
Es az nem lehet, hogy mondjuk ugyanazt az 50mm lencset rakom mind ele es ugy fotozok?
Akkor mondjuk 10meterrol az FFnel ~7.5m a dof. Ahhoz, hogy ugyanezt a FOVot kapjam croppon akkor tavolabbrol kell fotoznom (mondjuk 2-3 meterrel) es mar megint 7.5meter dof korul jarun es igy tovabb. Vagy ez igy nem ok?Atok
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- Búvárkodás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- OLED monitor topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Interactive Brokers társalgó
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest