- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duni84
aktív tag
én még 3 éve ettől az eladótól vettem, az akkori értesítéseket már kitöröltem, a purchase history-ban meg a termék elnevezés közepe fele már "..." van, így nem tudom, hogy pontosan melyik volt, de amit különbségként fedezek fel az annyi, hogy az enyémen nincsen állvány menet (és természetesen nem merném az állványra a közgyűrűt felcsavarni
de bő 3 év alatt nem sikerült elhajlania/megrepednie. értelemszerűen a Fé-ből pedig levesz attól függően, hogy melyiket teszed az obi és a váz közé. másik opció valamelyik raynox előtét, amik helyett én személy szerint azért ezt választottam, mert ebben nincs semmi optika, ami esetleg módosíthat a kapott képen. természetesen egyik emberi áron elérhető cucc sem mikroszkóp
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dark Souls sorozat
- Megújult a PROHARDVER!
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest