- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duni84
aktív tag
válasz
_seth_ #20052 üzenetére
az ár oka az, hogy ez nem a canon 2009-es belépő gépváza, hanem egy "Tükörreflexes félprofi gép"
amúgy én is fel szoktam háborodni, amikor látom, hogy miket mennyiért árulnak használtan (10-12 éves technológiák újkori árának 90%-áért általában), amikor meg én hirdetek valamit a pofátlanság határa alatt, akkor boldog-boldogtalan azzal kezdi, hogy "mennyit engedsz a feléből". sajnos szp1-el kell egyet értenem és bizony én is ezerszer szívesebben vásárolok akármit kínából/külföldről, mint a hazai használt piacról. sajnos tényleg ez a követhető példa. (és akkor én is kipanaszkodtam magam pár hónapra
)
-
szp1
addikt
válasz
_seth_ #20052 üzenetére
Ez már teljesen off, ha akarja, a modi kiszedi úgyis, de:
ezek a "piacok" kicsiben a nagyobb "ökoszisztéma" leképezései.
Értsd : amilyen a közmorál, olyanok az "köz" résztvevői - tisztelet a kivételnek. Főleg az ilyen "szűrés" nélküli portálokon, mint a V...a tükröződik ez a gátlástalan, korrektséget és önkritikát nélkülöző viselkedés. De máshol is sűrűn találkozni ezzel. Ez a példa, ezt szabad és kell követni. Ez nyilván nem most kezdődött, de egyre inkább elhatalmasodik.
Persze lehet, hogy rosszul látom....
Én mindenesetre inkább egy ismeretlen kínaitól vásárolok az e-bay-en....igaz nem sok tapasztalatom van, de ők még egyszer sem akartak átverni. -
.DLL
veterán
válasz
_seth_ #20052 üzenetére
//OFF
Vatera = hülyének nézés, átb***ás a palánkon.
Annó pár éve használt projektort akartam venni, hogy ott is mi ment... (vagy még megy ma is) használhatatlan szarokat akarnak rád sózni, jó lesz az vagy úgysem értesz hozzá. De a legjobb volt, egy régi (bár már "kazettás" diavetítő gépbe beépített (beragassztott), elemes TV-ből kiszedett LCD volt, amit 30e-ért akart eladni. Még annyi esze is volt, hogy tett fel képeket (az érdeklődők szerencséjére) ökölnyi pixelek, sárgás kép (sima izzó ugye) és akkora vignettálás, hogy a kép sarkai nem látszódtak. De azé otthoni mozizásra alkalmas, meg nem kell bele drága izzó! XD
OFF//
Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Star Trek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elite: Dangerous
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest