- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcias
őstag
Ez csak úgy jött a képbe, hogy több ismerősömmel beszélgettem objektívekről, és az egyiknek ez van elfekvőben. Természetesen ettől függetlenül akarok egy normális fixet, illetve jelenleg a Tamron 17-50-re lettem "rábeszélve" itt, bár tény, hogy nagyon nem kellett, mert elég meggyőző amit tud. A fixek terén még ott van a 40mm 2.8 STM Canon, és a Sigma 50mm 1.4, de a Tamron talán mindkettő helyett jó lehet. Sőt, a jelenlegi kit helyett is.
Zozzer888: igen, ezzel én is tisztában vagyok nagyjából, csak bíztam benne, hátha.
A 40mm-es Canon fix tök jó lenne, csak igazából a Tamron ugyanazt a fényerőt tudja, és még zoomos is. A minőség az egyedüli kérdés... Az 50mm-esek mellett a fényerő szólna. Amúgy az miért van, hogy 50mm-en tudnak 1.4-et, 35-40mm-ben pedig már az f2 is csak L-es obival érhető el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Amatőr csillagászat
- Manjaro Linux
- Ingatlanos topic!
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- World of Tanks - MMO
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest