- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
válasz
duni84 #20266 üzenetére
duni84 és .DLL:
Köszönöm!radi8tor1:
Én nem ebből élek. Csak hobbiként kattintgatok azok ellenére, hogy beleöltem már....inkáb hagyjuk
A gyári akku 22 ezer környékén van, ez pontosan 3 utángyártott ára. Ez nem olyan, mint az objektív vagy a váz, hogy befolyásolja a végeredményt. És amennyiben nem okoz kárt a fényképezőben, ugyanúgy működik, mint a gyári, akkor miért költenék 3x annyit a "Canon" felirat miatt? Nem egyszer előfordult, hogy elfelejtettem előzetesen feltölteni, lemerült stb. Nem árt a pót akku.
Nekem még a 2005-ben vásárolt Canon 350D gyári akkum is működik (a vázzal együtt). Ahhoz van ugy. akkum is (a portrémarkolat miatt, mert így 2 fért bele). -
_seth_
veterán
válasz
duni84 #20056 üzenetére
Én is ebayről vásárolgatok amit csak tudok, pusztán körbe szoktam nézni itthon is, sikerült már pl jó bringát féláron vennem vateráról, van amikor bejön
Obi is kintről lesz úgy érzem, az itthoni ár körül van csak azzal a különbséggel, hogy az itthoni használt árért újat kapok kintrőlsokszor jobb állapotban.
-
*Ropi*
félisten
-
*Ropi*
félisten
válasz
duni84 #19162 üzenetére
Arra nagyon sokan várnak...
(#19164) hegyitaho: Ha EWS garanciával tudod venni, akkor javítják itthon is térítésmentesen garanciában. Ha nem, akkor kénytelen leszel visszaküldeni.
(#19167) MrChris: Fizikailag nagyon sok minden változik a gépben: a használattól kopnak, vetemednek az alkatrészek (gondolj csak bele, hogy a zár és a tükör mekkora gyorsulásnak ill. erőhatásnak van kitéve 1/8000-nél! Nem véletlenül szakadnak le a tükrök, meg mennek tönkre a zárak sem. Az AF elmászása kismiska azokhoz képest.
-
szp1
addikt
válasz
duni84 #18456 üzenetére
Erre gondoltál? Lehet egyenként is kapni...
-
*Ropi*
félisten
válasz
duni84 #18211 üzenetére
Azért tegyük hozzá, hogy könnyen beszélünk az 5D3 keresője mögül: amellé még egy lukkamera is lehet másodváz, hogy a retro faktor is meglegyen.
A viccet félretéve a vázlista nálam is tartalmazza a 7D-t a bitang jó autofókuszával (sporthoz ideális telézni a "beépített 1.6x telekonverterével"), viszont megmaradt a 40D is célfeladatra (tárgyfotóhoz, szintén a nagyobb DOF miatt, plusz stúdióban alacsony ISO-n jóval szebb a képe a 7D-énél, ezt hiányolom abból...).
Radi8or kolléga párja szintén eseményfotózni akar, így a 7D lenne neki az ideális kompromisszumos váz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák -Új-
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest