Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegasus
senior tag
válasz
VoltanIgor
üzenetére
"Ez azért nem fair." Nekünk... Nekik eléggé, és szerintem az jobban érdekli őket
amúgy én nem tudok haragudni a fanaticalra ilyen kis "csínyekért". Jó ajánlataik vannak általában, nagyon jók.
Kíváncsiságból visszanéztem néhányrégebbiősrégi bundlet... hát nem kellett volna, csak a szívem sajdult meg, miket hagytam ki
Például ez. Az a duke nukem collection nagyon kellett volna, főleg hogy ma már sehol se kapni(1,2,MP), csak greymarketen 200dollárért darabjâtvalami zoom platformon. Erről tud valaki valamit, van regje? Érdemes csinálni csak a duke nukemek miatt, vagy várjam ki míg úgyis kihal ez a platform, és vissza kerül steamre/gogra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3 DB Levovo ThinkPad T450 hibás noti
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amúgy én nem tudok haragudni a fanaticalra ilyen kis "csínyekért". Jó ajánlataik vannak általában, nagyon jók.