-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Hunbeast87 #4261 üzenetére
Egyedül a Lone wolf miatt érné meg megvenni. A note-ot elolvasva a későbbi act 3-4et is megkapnánk, de aki ebben reménykedik, nem ajánlom! Kb fél éve béta stádiumban van az android appjuk, de a weboldalon letölthető fájlokkal sem járunk jobban ha updatekről van szó. Nálam több android alkalmazást sem sikerült updatelni és nem készülékhiba az oka. Egyszerűen van app amit updatel van amit nem, akkor sem ha van hozzá letölthető frissítés és ez meg is jelenik a kliensben.
Star Commandot nagyon szerettem sokat játszottam vele esténként aztán egyszer csak eljutottam egy pontra ahol nem tudok tovább haladni a sztoryban és az alkalmazás sajnos leáll... A star command fórumain olvastam hogy kijavították ezt a hibát de a bundle updateket külön kezelik a play store-étól magyarul akik play storeban vették meg a játékot azoknak van support akik bundleban azoknak nincs.
6 androidos bundle után azt mondtam többet nem veszek HB-ban android bundlet csak akkor ha nagyon jó akció van de akkor is nagy utánaolvasással, csak befejezett fejlesztésű nagyrészben bugmentes játékokért adnék pénzt. enviro bear rulez
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Napelem
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest