- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iOS alkalmazások
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kedvezőbb áron újráz a Vivo Pad3
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bepken #21176 üzenetére
Mért lenne különbség?
Amit három év alatt nem, indítasz el, az valószínűleg nem, is kell. (legalábbis Gabe bácsiék gondolhatják ezt, nem kell tisztában lenniük az élethelyzeteddel,. vagy azzal, hogy miért nem játszol)
Vagy azért van különbség, mer azt megvette?
Brreaking.... ezeket a kulcsokat is!
Vagy azért, mert olyan cuccok?
Ha a bolt ban veszel egy öblítőt és kapsz mellé egy olyat ajándékba, amit nem használnál, de tudod, hogy, ha minden kötél szakad jó lesz, vissza vehetné a kasszás? -
FunPro
őstag
válasz
bepken #21176 üzenetére
Épp ez a baj, hogy magadból indulsz ki.
Én például úgy használtam eddig a humblet mint egy megbízható adatbázist. Nem mondanám, hogy "semmirevaló" játékaim vannak/voltak, szimplán nekem nem kellettek, kiárulni nem akartam. Cserealapnak jó volt!
A szisztéma teljesen jól működött, mert nem tudtam hibázni! Elég volt egy listát tartanom a kulcsokról, aztán ami fel volt fedve az elment, amit fel lehetett fedni, az megvolt.
És miért ne tehettem volna meg? Hova volt leírva az, hogy a kulcsok egy véges számú zsákból kerülnek kiosztásra? Egyáltalán, miért így működik? Miért nem fixálódik egy kulcs a profilomhoz a vásárlás pillanatában? Tulajdonképp, miért is kell felfednem a kulcsokat? Ha egy tételt vásárolok annak van értelme, mert a feloldáskor szokták elfogadtatni a "pénzt nem adunk vissza" szerződést. De itt?
Az a helyzet, hogy a humble bundle lecsúszott egy szürke oldal szintjére, ahol heteket vársz a kulcsra és a szupportal levelezgetsz. És még az sem biztos, hogy a végén jutni fog kulcs...
Egy szó mint száz, az üzleti világban ha nem teljesíted amit a szerződésben garantáltál, jogsértést követsz el. Innentől legyen szó akármilyen kis értékről, a sértettnek mindig joga van reklamálni és utána háborogni, ha nem sikerül rendezni a vitát.
-
válasz
bepken #21176 üzenetére
de miért lenne különbség?
amit csomagban vettél és aktiválod steamen és utána törlik, az már nincs rendben?
Aktiválás előtt is az enyém volt, hisz én vettem, pénzért.rendben van, hogy nem kell, mert egy szemét, de akkor is az enyém.
Legyen így mostantól, de visszamenőleg ne módosítsanak már egy ilyet.
Itt elvekről van szó... szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest