Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FunPro

őstag

válasz bepken #21176 üzenetére

Épp ez a baj, hogy magadból indulsz ki.

Én például úgy használtam eddig a humblet mint egy megbízható adatbázist. Nem mondanám, hogy "semmirevaló" játékaim vannak/voltak, szimplán nekem nem kellettek, kiárulni nem akartam. Cserealapnak jó volt!

A szisztéma teljesen jól működött, mert nem tudtam hibázni! Elég volt egy listát tartanom a kulcsokról, aztán ami fel volt fedve az elment, amit fel lehetett fedni, az megvolt.

És miért ne tehettem volna meg? Hova volt leírva az, hogy a kulcsok egy véges számú zsákból kerülnek kiosztásra? Egyáltalán, miért így működik? Miért nem fixálódik egy kulcs a profilomhoz a vásárlás pillanatában? Tulajdonképp, miért is kell felfednem a kulcsokat? Ha egy tételt vásárolok annak van értelme, mert a feloldáskor szokták elfogadtatni a "pénzt nem adunk vissza" szerződést. De itt?

Az a helyzet, hogy a humble bundle lecsúszott egy szürke oldal szintjére, ahol heteket vársz a kulcsra és a szupportal levelezgetsz. És még az sem biztos, hogy a végén jutni fog kulcs...

Egy szó mint száz, az üzleti világban ha nem teljesíted amit a szerződésben garantáltál, jogsértést követsz el. Innentől legyen szó akármilyen kis értékről, a sértettnek mindig joga van reklamálni és utána háborogni, ha nem sikerül rendezni a vitát.

Új hozzászólás Aktív témák