- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az azért elég meredek, hogy a Humble accot bannolják és a korábban be nem váltott kulcsokat sem tudja az illető beváltani. Ez mondjuk jogilag szerintem erősen megkérdőjelezhető. (olvastam olyat, akinek az utolsó félévből a beváltott kulcsait is törölték, de hát ki tudja, hogy igaz vagy sem)
Én soha nem adtam/vettem pénzért kulcsot, kb. 8-10 duplikált játékot cseréltem itteni fórumlakókkal (tehát országon belül) giftelve. Ha ilyenért bannolnának az már tényleg csúnya lenne. Ráadásul tényleg vicces egyébként olyan szempontból is, hogy a mai globalizált világban lehetnek az embernek barátai akár más földrészről is, szóval néhány giftnél kb. lehetetlen megmondani, hogy nem erről van szó. Én úgy gondolom, hogy olyanokat bannoltak főleg, akik tényleg nagyüzemben nyomják. Ha mégsem, akkor a gift opciót kellene elfelejteni, mert úgy nem sok értelme van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 98% akkuval!
- iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest