- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Netfone
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Há nemtom, az én steam fiókom 5 éves, akkor kezdtem el venni játékokat, és én sehol nem emlékszem 40 meg 50€-s árakra. De még ha volt is 50€ öt éve, ennyi idő alatt csak 3%-os inflációval számolva az már kapásból 57,96€.
Mindenesetre nem védeni akarom őket, szerintem is rablás amit sok stúdió csinál, meg túlárazottak a termékek, de ezt csak úgy mondom, hogy fingom nincs a tényleges pénzügyi háttérről, ha lenne, már lehet változna a véleményem. Márpedig így könnyű okoskodni. És ha a teljes igazságról akarunk beszélni, inflációról meg inflációval korrigált fejlesztési költségekről is beszélni kell, amiről viszont rendszeresen el szoktak felejtkezni a játékosok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- NVIDIA® driverek topikja
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Nintendo Switch 2
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest