- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
válasz
eszement24 #3908 üzenetére
World of Goo
Aquaria
Gish
Lugaru HD
Penumbra: Overture
Samorost 2 -
eami
veterán
válasz
EmptyParadox #3903 üzenetére
humblebundle.com nem humbleindiebundle.com
nincs itt semmi gond szerintem, mondom ezt úgy hogy nekem a legelső humblebundle is megvan meg a második is, amiben az elsőt megint oda adták extrába -
eami
veterán
válasz
BomiBoogie #3824 üzenetére
én pont ezért szerettem, főleg az első részt. Ráadásul éjszaka toltam térhangzású fülessel, rendes kis adrenalin löket volt
-
eami
veterán
ha érdekel valakit a bm13 és jó neki 300 forintért akkor dobjon egy üzit :-)
-
eami
veterán
válasz
Anonymusxx #3658 üzenetére
ha minden igaz, akkor nekem nem kell. írj egy privit ha még aktuális.
-
eami
veterán
harminc embernél az már 600 forint, amit felőlem akár el is rakhatsz magadnak xD
mivel van gmail címed nem kell semmi extrát regelni, csak a kártyádat walletbe. Egyelőre a gmail messze biztonságosabbnak néz ki a két faktoros azonosítással mint a paypal sima user/pass verziója -
eami
veterán
a készítők azt már pont eladták, annyiért amennyiért gondolták.
(#3638) reelc: kemény $0.22 adó jön rá.
(#3639) Crytek: majdnem.
google wallet: "Order receipt from INDIEGALA SRL ($1.22 USD)"
szerintem gyorsan áll át google walletes fizetésre galan, akkor olcsobban kijonnek a HH-l is -
eami
veterán
szerintem ez HH érett dolog. Crytek tolja még?
-
eami
veterán
a mai humbli olyan lesz hogy leesik az álla mindenkinek
-
eami
veterán
válasz
Hunbeast87 #3518 üzenetére
ha megjelenik steamen a játék akkor automatikusan kapsz kulcsot is. Nem kötelező szavazni, de nyilván célszerű ha szeretnéd steamen látni a játékot
-
eami
veterán
mivel nekem csak a legfelső tier kell a mai humblebol így várok jelentkezőket a többire :-)
pl ha valaki BTA packot vinné alapból akkor olcsóbban meguszhatja ha szól :-D
-
eami
veterán
válasz
DrTechnoid #3378 üzenetére
akár €1 is lehetne a borsos havidíj mellett
-
eami
veterán
teljesen jó az egy dolláros pack, morning gloriest toltam de a többi is jónak tűnik. Egyetlen baj hogy csak első évadok :-\ TWD meg 3x ennyit is megér, nagyon ajánlom mindenkinek, akinek erős a gyomra, mert az eredetiben nem cicaznak mint a film sorozatban. Pl Rick már a második részben lepuffantja a francba Shanet :-P
-
eami
veterán
tudjátok mi lesz holnap humblin?
a) amit ma nagy nehezen 3x annyiért megvettetek
b) 2 hét szünet -
eami
veterán
ha valaki bevállalja a $6 packot és nem kell neki az elemental akkor dobjon egy privit
-
eami
veterán
akkor hajrá, occón megszámítom
ugyanitt groupees retro 3 fulll bundle (a 3 dolláros) 300 HUF.
-
eami
veterán
nálam ez a maradék:
Lucius
Ballpoint Universe - Infinite
99 Levels to Hell
Call of Juarez -
eami
veterán
Scourge: Outbreak ingyen megkapja mindenki akinek meg volt The Scourge Project: Episode 1 and 2.
Nekem csak úgy adta be ha el is indítottam előtte a régit (storeba már ne keressétek). Mondjuk az továbbra is talány hogy honnan van nekem ez a game
(#3080) Sirpi: mert még nem jelent meg steamen, ha megjelenik akkor látod majd a listádban is.
-
eami
veterán
válasz
DrTechnoid #2634 üzenetére
megnyitod az adott aktív (!) bundle linkjét, és az oldalon a steam kulcsok felett ki lehet pótolni az összeget. Azt is mutatja hogy mennyit fizettél alapból a különbözetet meg neked kell kimatekolni. Ha megvan a $15 összesen, akkor automatikusan hozzáadja a listához a játékot.
fontos, hogy csakis még aktív bundlenél, és ne ma főoldalon hanem a már megvásárolt bundlehöz kapott linkre bejövő oldalon lehet ezt megtenni.
-
eami
veterán
válasz
tupacamaru #2588 üzenetére
igaz, hogy a te commented alapján vettem egy packot
-
eami
veterán
válasz
tupacamaru #2581 üzenetére
vegyek egy párat?
edit: van 4db giftem, 550 huf / db ha kell valakinek akkor jelezze 1x itt, aztán írja privátba.
-
eami
veterán
válasz
Hunbeast87 #2433 üzenetére
kicsit új vagy még errefelé szerintem, neki minden hurka.
edit: ja nem is, mert az indie galat csak megvette miután bele került a tavalyi év legbugosabb konzol portja
amúgy ez igen korrekt bundle az egy dolláros része meg különösen az.
-
eami
veterán
Látom se a magyar irományt nem olvastátok végig és az eredetit blog postot sem.
A változás csak a storet érinti, a special/humble és a weekly bundlek maradnak dollárban. De még a store € ára is követni fogja a $ értéket:
"A csapat továbbá bemutatta a Humble Pricing rendszert, melynek lényege, hogy minden este a dollár árfolyamának megfelelően változtatnak az árazáson, így próbálva megvalósítani azt, hogy egyik térségben se fizessünk többet az adott játékért, ám a Humble Pricing az adót és az egyéb kiadásokat nem veszi figyelembe, így sajnos lesznek/vannak eltérések."
-
eami
veterán
válasz
djculture #2331 üzenetére
nekem van egy jó pár játékom, de a sybria pont nincs meg eddig
régen is drágák voltak ezek az újságok, és ma meg főleg nem mondanám olcsónak, mert sokkal színvonalasabb és/vagy naprakészebb alternatívák vannak ingyen. 2-3 újság árából meg már eléggé új é tetszés szerinti játékokat meg lehet venni. -
eami
veterán
bár mail még mindig nem jött, gala profil alatt már elérhető az összes kulcs
-
eami
veterán
érdekes hogy jelenleg nem lehet vásárolni indiegalan de a számláló továbbra is pörög felfele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest