- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Magyaroknak semmi nem jó. Bundle Star-on több olyan pakkot vettem potom 5-6 dollárért, ami Steam retail price alapján 60-100dollár lett volna. Miről beszélünk amikor azt firtatjuk, hogy az 5dollár ebben az esetben sok??? Az meg, hogy az 1dollárt sokallja valaki, komolyan félelmetes. Nem azt kell nézni, hogy adott embernek mennyi pénze van, hanem azt, hogy adott játék reális értékéhez képest mennyivel olcsóbban jutok hozzá. Szép álom az 1Ft-os kenyér, ha a valóságban természetesen nem létezik. Viszont kitűnő vétel, ha 400Ft helyett hozzájutok 200Ft-ért!
Kedves fanyalgók, ébresztő! 50Ft-ért egy gombóc fagyit nem kaptok sehol, nemhogy reális értékén 3-10eFt-os, több millió dolláros fejlesztéssel készült játékokat.
Örülni kéne, hogy létezik ilyen bundle rendszer, mert így a szegényebbek is legális játékokhoz jutnak. Különben maradna a warez, a vírusaival és egyebekkel együtt. -
Vesa
veterán
válasz
maddionmax #686 üzenetére
Egyértelműen.
-
Vesa
veterán
IndieRoyal-on Halloween 2 Bundle!
Nem egy nagy eresztés, de hátha valakit érdekel... -
Vesa
veterán
IndieRoyal teljes gáz. Tegnap még azt írta, hogy 20óra van hátra a mostani csomagból, most meg 2 napot ír. Nem először csinálja ezt. Vagy én értek itt félre valamit?
-
Vesa
veterán
Na, tudtam, hogy BS-ben nem csalódom. Vettem én is. Bár IL2 és ETS megvolt már, de volt ami még megérte így is. Főleg a trainz...
-
Vesa
veterán
Kritikán aluli az összes új bundle...Még a BundleStar-ban bízom, a többi most nagyon ócska...
-
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
IndieRoyal-on vett valaki a mostani pakkból? Engem érdekelne, de nem írják, hogy a Xenominer milyen kódot ad, ugyanis a honlap szerint a PC ver. még csak open Beta, és több pack-ban lehet megvenni. Értelemszerűen, mindegyikhez más update jár.
Szóval az érdekelne, hogy milyen kulcsot ad a game? -
Vesa
veterán
válasz
maddionmax #521 üzenetére
Csak azért, mert most nincs ilyen lehetőség, tehát vagy rugózunk 0.50dolláron, vagy bukjuk azt az egy játékot is ami kell.
Ezt mindenkinek magának kell mérlegelnie...
De a bundle-ban felsorolt játékok alapára bárhol 5-15euro, két játék vásárlásakor kérnek 1dollárt, tehát ha a másik game nem is kell, egyetlen játék ára is bőven a normál beszerzési érték alatt van, tehát nagyon megéri.
Nem is értem, mennyiért akarnak emberek játékokat venni...1dollár is már olyan szinten semmi pénz, hogy azon fizlozofálni, hogy még ez alá menjünk...na mindegy, mindenki magánügye. -
Vesa
veterán
válasz
Anonymusxx #512 üzenetére
Vagy TrustPay fizetsz, az pár óra alatt ott van a paypal szmámlán...Igaz, csak munkanapokon azt hiszem
-
Vesa
veterán
válasz
maddionmax #504 üzenetére
Jó, de akkor veszel kettőt és buksz kemény 100Ft-ot, ez nem tétel, Ami nem kell, azt meg kidobod és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Trollok komolyan
- Mobilinternet
- Milyen videókártyát?
- BMW topik
- Star Citizen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged