- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
Annak ellenére, hogy még az 1-2-vel sem sikerült eddig játszanom (tudom, szégyen), ennyiért lehet meg is venném a 3-ikat, ha nem lenne ott a rengeteg, 6 év alatt először jobban, majd egyre kevésbé bundlit vásárolgató magatartás eredménye.
Az a helyzet, hogy ha a fenti dolgok nem állnának, lehet most meg is venném a Humble Monthlyt, mert határozottan tetszik, hogy a Battletech kiegészült DLC-kkel, és jónak tűnik a Sonic cím is.
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
Rég szerepelt itt a Groupees, sajnos nem véletlenül.
Be Mine: Greatest Hits
Benne $1-ért a Be Mine 1 - nem tudom mennyire kompletten, nincs minden játék felsorolva, és írták a chatben hogy egy zenét nem rakhattak bele, mert a csapat feloszlott.
Azért az elsőnek elég durva eladásai voltak, 33556 bundle kelt el anno. Nyilván az újdonság varázsa is szerepet játszott. -
reelc
veterán
DotEmu Classics Bundle €1.95 Fanatical.
Elég jó. -
reelc
veterán
A Fanaticalon rengeteg bundle van.
Pl.Pick and Mix Calypso van benne pár cím ami így HL-es lett. -
reelc
veterán
válasz
default. #13277 üzenetére
Nem nagyon van miről beszélni.
Kevés a játékos bundli.
Úgy látom az Otaku és Gogo meg is szűnt, nem kár értük szerintem.
A Groupeest a kutya sem emlegeti.
A nem játékos bundlikat sem.
Az meg nem beszélgetés, amikor valaki lehúzza a bundlit hogy (szerinte) mekkora hulladék.
Szóval ha OFFként feltűnne 1-1 bontás, stb. engem továbbra sem zavarna, ugye az még mindig bundlival kapcsolatos téma lenne, nem pl. játékos OFFtopikba való.
A másik meg az hogy hány ember szeretne +1 topikot követni? Tippre nem sok. -
reelc
veterán
válasz
gejala #13214 üzenetére
Itt van róla egy Reddit post.
(#13237) kwzatz: Ahogy írtam én örülök ha adnak, annak meg pláne ha tetszik is.
-
reelc
veterán
válasz
#25237004 #13234 üzenetére
Bocsi nem kukacoskodás, csak azért írtam, mert egy naptári évben egy adott játékkal az már nekem leállás. Innen kanyarodtunk el.
Igen, ahogy írtam megközelítőleg 50-et adtak 2018-ban és 2017-ben is, direkt nem illesztettem be listát.
Pláne nem fogom lebontani kiadókra, mennyit adtak nagyok, kicsik, indiék.Annyi kínlódást nem ér.
-
reelc
veterán
válasz
#25237004 #13232 üzenetére
2017 decemberében volt a Watch Dogs és a World in Conflict. Nem egy éve.
Az AC Chronicles: China valóban nemrég volt, tavaly egy játék volt (For Honor), szóval igen, leállásnak nevezem a korábbi állapothoz képest. Az Origin pedig egy Dead Space újrázást mutatott fel.
A 2016-os Ubi osztogatás szép gesztus volt tőlük, aminek az oka a kiadó 30-ik évfordulója volt. Szóval rendkívüli esemény, ez sem normális. Rendes volt tőlük, mert vannak kiadók akik tojnak az ilyesmire. De ez sem általános.Igen, vannak akik osztogatnak, de onnan kanyarodtunk el, hogy a nagy kiadók már nem nagyon bundliznak és ezzel együtt az osztogatási kedv is alábbhagyott a pár évvel ezelőtti állapothoz képest.
2017-ben kb. 47
2018-ban kb. 45 játék volt ingyen. A nagyon alja Indiegala osztogatás, ill. pontokkal kell rendelkezni hozzá Alienware stb. dolgokat nem számoltam bele.
De ugye nem a mennyiség, a minőség a lényeg, és akkor megint ott járunk, hogy szubjektív. kinek mi tetszik?
Örülök, ha kapok valamit, és mégjobban, ha tetszik is. -
reelc
veterán
válasz
gejala #13230 üzenetére
Azért kicsit megnéztem a dátumokat.
The Sims 3 2009 júniusában jelent meg.
Volt kismillió DLC.
A Humble Origin Bundleban volt 2013 augusztusában. Ekkor már elmúlt 4 éves a játék.
A bundliba nyilván azért is került be, hogy utána mégtöbben vegyenek DLC-ket, amíg a 3-ik rész van fókuszban, mert 2014. szeptemberében jött ki a 4-ik rész, és nyilván onnantól az van a célkeresztben. Szóval szerintem üzletileg érthető, 4 évesen nem hiszem hogy sok eladása volt már, és ugye a DLC eladásokhoz kell. Ütős bundle volt és elmondhatták, hogy jótékonykodtak, kellett nekik a pozitív visszhang a sok szidás mellé.De, az Ubi bundlizott azóta, volt Assassin's Creed bundli (2017 január), meg Heroes is többször (pl. 2015 aug.).
De akkor azt is említhetjük, hogy a Square Enix is sűrűbben bundlizott korábban.
Szerintem ami szembeötlő az ingyenes játékokkal való leállás.
Sem az Origin, sem az Ubi nem ad, mint pl. 2-3 éve.
Illetve az, hogy a nagyok majd eladják a saját boltban akár akcióban, már nem érdekük a bundle. -
reelc
veterán
Igaz, viszont PR szemszögből még fontos lehet a bundli, hogy mennyit fordítottak adományozásra. Persze olyan bundlinál ahol van erre lehetőség.
Másrészt sokan elfelejtették, hogy elsősorban indie játékok miatt indult a dolog, nem a nagy kiadók miatt - ők később ugrottak bele.
De mindegy is minek indult, látjuk mi lett belőle, és a jövő is kérdéses.
Kihagytál egy fontos tényezőt. Origin Access és társai. Biztosan sok embert érdekel, bérelni havonta a játékokat. Kap egy katalógust egy halom játékkal, lehet utána nem is költ másra, ha bejön neki.Vásárlóból is van többféle, van amelyik kb. minden bundlira húzza a száját, mert már kb. mind megvan neki, vagy csak ami érdekli - erről nem a bundli tehet - vagy valóban vacakok/olyan stílusú játékok vannak benne amik nem érdeklik.
Meg persze van olyan is aki nemrég fedezte fel a dolgot és a kb. megvesz mindent, a gyűjtögető fázisban van. -
reelc
veterán
válasz
s7evcsenko #13189 üzenetére
A Groupees minősége sokszor az Indiegala alatt van.
Az Indiegala néha bundlizik jó játékokat, a Groupeesről nem is tudom mit tudnék mondani, mi volt az utolsó jó.(#13190) Vertigo18: Persze, mert zsákbamacska.
A Preorder lejárta után fedik fel.
Ahogy fentebb írtam, a fejlécben lévő képek és a chatjük alapján 2-3 címet felszoktak fedni előre.Szerintem jobban jár az ember ha megpótolja és vesz egy normálisabb Fanatical vagy Humble bundlét. Nem zsákbamacskák és vannak bennük jó címek.
A Groupees "hátha jó lesz" bundlikkal rég felhagytam. -
reelc
veterán
válasz
s7evcsenko #13187 üzenetére
Konkrétan zsákbamacska mint mindig, vásárlás után derül ki, de az oldalán a fejlécen lévő képek alapján vannak találgatások, esetleg a saját chatjükön erősítenek még meg 1-2 címet.
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
válasz
tupacamaru #13123 üzenetére
Ha nem jársz sikerrel, 20EUR a standard (ez a változat volt anno bundliban is). Korábban meglehetett $-ért is venni, nem tudom működik-e még a dolog?
Jó ennyiért, -50% akció. -
reelc
veterán
válasz
Crytek #13109 üzenetére
Megnéztem a kívánságlistád.
Találomra ránéztem pár játékra, voltak Indiegalán, Otaku vagy Gogo bundliban, Groupeesban. Némelyik Humbléban is, középső tier bár tudom az már drága, és alapvetően az IG érdekel téged.De hogy informatív is legyek, a Lego Hobbit most ingyenes a Humblénál.
-
-
reelc
veterán
Indiegala Hump Day 66 - ránézésre nem a szokásos hulladék, cserébe az ára is magasabb.
-
reelc
veterán
Nem is a generálás nehézségeit ecseteltem, nyilván beütik mennyit akarnak, és figyeli a rendszer hogy semmilyen valaha kiadott kulccsal ne ütközzön.
Csak ahogy írtam egyrészt dolgozniuk is kell (hétvége van), másrészt a komoly szoftvereseknek nincs annyi féle termékük, mint ahány játék van a Steamen és azért vannak többmillió példányban értékesítettek is, nem csak 30 ember játszotta valaha hulladék.Na de ez már nagyon off, én semmiről sem akarlak meggyőzni, leírtam amit gondolok, pontos infók a Steamnél és a játékfejlesztőknél.
Részemről ennyi. -
reelc
veterán
Gyártás=generálás, ne akadj fent rajta.
Nem ismerem a módszert de ahogy írtam a kérdéses termékhez kell tartoznia, és nem lehet más korábbi serial sem. Részletekről kérdezd a Steamet, ők tudják.
Ráadásul hétvége van, nem biztos hogy ilyenkor dolgoznak az illetékesek, Amerikáról beszélünk.De az is lehet hogy eleve limitáltatta a játék készítője a mennyiséget, ahogy írtam.
-
reelc
veterán
Feltételezem, hogy van egy bizonyos mennyiség előre legyártva. Aztán a fogyás ütemében pótolják.
Meg ugye az adott kód egy adott terméket jelent, nyilván nem lehet vaktában még gyártani, az adott termékhez kell jónak lennie. A variációk is végesek, szerintem luxus lenne mindenhez alapból x tízezret legyártani.
Alig ismert Early Acces nyilván nem kap elsőre sokat, és DLC-k, ill. kiegészítő lemezek kódjaiból sem kell annyi mint az alapjátékból, mert az alapjátékból fogyik a legtöbb, törvényszerű, hogy a későbbi tartalmakból kevesebb.Pont az Early Accesses fogyott ki, gondolom nem gondolta a fejlesztő, hogy pár óra alatt elmegy mondjuk 15e, és a csomag azóta is fogyik.
Szerintem 2 esélyes, hogy lesz-e még kulcs. Vagy eleve limitált volt, vagy elszámolták magukat és lesz pótlás. Mondjuk az ő szemszögéből az lenne a logikus ha nem lenne több, mert olyan sok pénzt nem kaphat a bundliban egyik játék sem, pláne ami el sem készült. Neki jobb biznisz a darabonkénti eladás, csak lassabb is. Most hirtelen lesz akár többhavi eladásnyi pénze, és részéről rendben is van, megvan a tőke még pár havi fejlesztésre, ki tudja? -
reelc
veterán
Yogscast Jingle Jam 2018, az immár szokásos év végi $35-ös naponta új elemet felfedő bundle. $815 összértékű.
Az első nyolcban van egy Yogscast Stream fogalmam sincs mi, Black Ops 4 szalutálós pack, egy béta, egy kupon (Displate.com - most néztem tetszik ez az oldal, de rendelni biztosan nem fogok), és egy elfogyott Early Access is. Ja és 3db játék.
Nyilván később lesznek a jobb címek.
-
reelc
veterán
válasz
Crytek #12956 üzenetére
Én nem vagyok előfizető, az ajánlatot megkaptam, a visszavonós e-mailt nem.
De tőlem akár vissza is vonhatták volna, nem érdekel a dolog.Akit érdekel, az esetleg bepróbálkozhat most egy másik e-mail címre fiókot csinálni és hírlevelet kérni. Ha megjön az ajánlat, akkor megveszi és kész. Nem tudom, működik-e, kipróbálja akit érdekel.
Idén a 2 hetiek is elég gyengén muzsikálnak.
De nem baj, több pénzem marad. -
reelc
veterán
válasz
ooooobi #12953 üzenetére
Ez szemét húzás volt, hogy visszatáncoltak.
Amúgy a rendszeres előfizető már "megvan fogva" nem kell csábítani, nem új, potenciális vásárló akit meg kell győzni, hogy fizessen elő.
Pl. a telefonszolgáltató se lök oda jobb árat húségidő alatt, ellenben új előfizető akár jobbat kaphat. Meg kell fogni, plussz lekötelezett/előfizetőként. -
reelc
veterán
válasz
default. #12931 üzenetére
Szia!
Most -70%, 5,69€ a Steamen.
2x volt bundliban, egyszer 2016 áprilisában, egyszer pedig Aid GMG bundlében ami majdnem 30 napja járt le.
Csak azért írom, mert elég kicsi lehet az esély, hogy kimaradt valakinek. Ritkán bundlizzák.Persze ha nem sürgős, lesz alig több mint 1 hónap múlva Black Friday, meg majd Winter Sale is.
De sok sikert!
-
reelc
veterán
Groupees - Build a Bundle 44
Presale $1,50-ért, elvileg ezek a "húzócímek" lesznek benne a képek alapján:
Catgirl Magic: Furry Duel
Retro Sphere
Rio Rex
Egyik sem hozott még össze 10 felhasználói értékelést, hogy látszódjon Pozitív-e? -
reelc
veterán
HUMBLE DISCOVERY PACK
1 Tier van, remélem nem lesz trend belőle. -
reelc
veterán
válasz
guftabi96 #12891 üzenetére
Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy mások is rendszeresen illetnek hasonló jelzővel bundlikat.
Ő egy $1-os Indiegalában is találhat szórakoznivalót, amivel más csak addig foglalkozik amíg a program kifarmolja a kártyát, de játszani nem játszana olyan hulladékokkal. Ez pont annak az esetnek a fordítottja, amikor sokan istenítenek egy AAA címet vagy bundlit, ő meg lehordja hogy hulladék, és elpasszolja. Érzed, hogy az elvekben nincs különbség? Crytek vs. sokak között (tisztelet a kivételnek)? A stílusban igen.
Miért fizet elő? Gondolom mint bárki más. Számára jó játékokat akar, ami meg nem kell neki azon próbál túladni, hogy megtérüljön a bundli ára.
Aki régóta látogatja ezt és a hasonló topikokat már hozzászokhatott volna, hogy ilyen a stílusa. Amivel én sem értek egyet, de azt tudom, hogy nincs értelme kérdőre vonni/győzködni/ törekedni megérteni, stb.
Ezzel nem védeni akarom, de az éremnek 2 oldala van.Ő nem biztos hogy fog válaszolni, 1 éves tiltáson van, heti 5 hsz a megengedett.
-
reelc
veterán
válasz
bepken #12857 üzenetére
Bevallom a Fanatical Slayer bundlija sokkal jobban csábít. A Humble így ránézésre teljesen hidegen hagy.
Régebben sosem gondoltam, hogy a Humblenél minőségileg jobbnak fogom tartani alkalmankénta soha le nem járó bundlikkal rendelkező Bundlestarst... izé Fanaticalt.A Humble elérte, hogy már nem várom izgatottan a keddet és a csütörtököt.
Persze mindezért hálás is vagyok, pénzt spórolnak nekem.
-
reelc
veterán
Arról amit írtál, valamiért Rejtő Jenő: A tizennégykarátos autója ugrott be:
"A hotel titkára izgalomtól remegve, fojtott hangon korholta a lábadozó pincért, akinek bal szeme szinte nyom nélkül eltűnt egy violakék daganatban.
- Szerencsétlen fráter! Nem ismeri fel az inkognitóban utazó turistákat. Egy pincérnek legyen szeme!
- Hogy kiüssék? - mondta nyöszörögve. - Tudhattam, hogy a vendég bolond?
- Mikor jön rá végre, hogy épelméjű üdülővendégekre nem lehet világfürdőhelyeket bazírozni!"
-
reelc
veterán
válasz
Golden9 #12774 üzenetére
Nekem valahogy nem megy ez a minden nap belogolás oda.
De valahogy úgy érzem nem is nagy baj.Unreal Deal Pack még 2 és fél órán keresztül akciós, £2.30.
-
reelc
veterán
Nem tudom mennyire megy a játék.
De elképzelhetőnek tartom, hogy pl. a lootbox törvény miatt lökték bundliba. Vegyék meg minél többen, aztán hátha költenek benne.
Belgiumban ugye törvény miatt már nem lehet, kitudja melyik ország (országok) követi majd az ottani példát, de addig is még máshol hoz pénzt a sok mikrontranzakció.
Nekem semmi ellenérzésem azzal a játékkal szemben, legalább frissíti a Blizz, nem úgy mint a Diablo 3-at. Szerintem meg is venném ennyiért, ha érdekelne a multiplayer, de én alapvetően singleplayeres vagyok. -
reelc
veterán
-
reelc
veterán
Crytek, ha esetleg ebből szervezel GB-t, kellene egy. Köszönöm.
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
Dynamite Women Bundle comics bundle, Groupees.
Nem tudom elárazás-e, de van $0-os tier. -
reelc
veterán
válasz
s7evcsenko #12618 üzenetére
Nem a havira gondolt, hanem a keddire.
Vártam én is, de semmi. -
reelc
veterán
Érdekes lehet a Remute XX DOS Nostalgia bundle is egyeseknek.
A Starship Titanic eddig egyszer volt bundlizva.
Terry Jones : Douglas Adams Titanic csillaghajója c. könyvén alapul a játék! -
reelc
veterán
válasz
SenorGrande #12579 üzenetére
& (#12580) ZsZso: Akkor pontosítok: valószínűleg meg sem néztem a kulcsot, miután a fiókomra került és letelt az x nap, ment a számláló, csak figyelmetlen voltam. Csak jóval később léptem be a fiókomba aktiválni és már nem lehetett.
Nem legenda, mert nem tudtam mit kezdeni vele, a Dungeons II volt konkrétan.Akkor ezek szerint a kulcs megnézésre ketyeg a számláló, nem az aktiválásra?
Ezt nem tudtam. -
reelc
veterán
válasz
genndy #12570 üzenetére
Hiába spájzoltak be belőle, mert a free Humble kulcsok lejárósak.
Mondjuk volt 3 napod a beszerzésére, és 2 heted az aktiválásra. Ha 2 hét alatt nem aktiváltad, érvényét vesztette. Másik játékkal jártam így, nem egyből aktiváltam, elfelejtettem és lejárt.Esélyesebbnek tartom, hogy akkor vásároltak be egyesek belőle, amikor $1-os tierben volt a Humblén. De azóta vígan eladhatták, mert több, mint 2 éve volt, a free osztogatás meg 9 hónapja.
Talán a cserebere topikban lenne érdemes bepróbálni.
-
reelc
veterán
Daedalic Entertainment BAB
Alternatíva lehet a júliusi PC Guru helyett a Shadow Tactics: Blades of the Shogun miatt!
kb. 2,5 napig fut még! -
reelc
veterán
VIP Build a Bundle a Groupeestől. Tartalmazza az előzőt is, csak most build a bundle.
Ha valaki nagyon akarja a Star Trekeket, most $10-ért behúzható a 4 rész. Barátibb, mint a múltkori $30-as tier, igaz akkor az felső tier volt.
Limitált. -
reelc
veterán
Turn-based definitive bundle az Indiegalától. Magasabb árazású mint a szokásosak, viszont úgy látom a játékok értékelései is jobbak mint általában.
-
reelc
veterán
válasz
tupacamaru #12546 üzenetére
Fogalmam sincs mennyiért megy.
Most volt bundliban, max. $1,5 körül adnék érte.
De valószínűleg nem lesz belőle semmi.
6,65 EUR volt eddig a legolcsóbban vásár alatt (nem bundlis), és ennél csak olcsóbb lesz később saleben. Jó lesz az jövő nyáron is.
Nekem nem sürgős, csak kíváncsi voltam, mit alkotott egy új gárda. A sztori és a környezet érdekelt elsősorban. -
reelc
veterán
válasz
MrTwister #12450 üzenetére
De eleve jó áron van!
30 EURos játék 6,34-ért volt eddig a legolcsóbb.
Mos 5,09-ért a tiéd ez + 8 játék, amik között lehet van még valami érdekes.Ránézésre az lehet a bundli húzóneve.
Lehet meg is veszem majd.
Így képek alapján talán még a ICY: Frostbite Edition, UNLOVED, The Signal From Tölva kipróbálásra érdemesre tűnik.De persze te tudod, mit ér neked az a játék.
-
reelc
veterán
Ok, hogy a Groupees iszonyat gyenge dolgokat produkál egy ideje.
De ebbe most megakadt a szemem:
Interplay 35th Anniversary Limited VIP Bundle - 11 játék, nyilván ősrégiek.
Ha nem lesz drága, jó is lehet azoknak, akik fogékonyak régi játékokra.
A Star Trek™: Starfleet Academy van kiemelve.
Starts Soon. -
reelc
veterán
-
reelc
veterán
A Humble Monthlyból még 3 játékot felfedtek.
Ennyire nem megy jól a biznisz, hogy előre odaadnak szinte mindent? -
reelc
veterán
válasz
SenorGrande #12321 üzenetére
Igen, köszi, pár perce láttam, írtam is.
-
reelc
veterán
Indiegala Microids bundle.
Vannak benne nem agyonbundlizottak is. -
reelc
veterán
válasz
#25237004 #12313 üzenetére
Én megállom, hidd el. Eddig sem vettem.
$2-3 még oké volt korábban zsákbamacskáért, több nem.Kinek mi fér bele. Ha nem feltétlenül anyagilag, hát elvi alapon.
Nem vagyok trader, nem fogok kínlódni a felesleg eladásával.
Dark Souls nem érdekel amúgy, és 1 címet sem tudnál mondani, amit ha beleraknának vennék havit. -
reelc
veterán
-
reelc
veterán
válasz
interstate76 #12203 üzenetére
Bocs lehet rosszul fogalmaztam.
Elfogadom=nem érdekel ebben az esetben. Annyira sem érdekel, hogy értetlenkedjek, hogy végülis mire jó ez neki? Hobbi, mint a többi.Rám nincs hatással, őrá van és a környezetére, és a hasonlóakra.
Így is több időt szántam ezekre a hszekre, mint amennyit érnek.Az én szememben nem a mostanában szerinted divatos szupertoleranciáról van szó
Ez mindig is benne volt az emberekben. Elnézel dolgokat, csiszolódsz velük, mert ők is elnéznek neked dolgokat. Akár munkahely, család, kapcsolat, stb. Ha nem lenne ez a csiszolódás, rég kihaltunk volna. Meghallgatod a másikat, kompromisszumokat kötsz, hallgatsz rá, és jó esetben fordítva is, stb. Vagy szüntelenül hadakozol mindenkivel? Egy lakatlan szigetre vágysz, ahol senkivel sem kell kínlódnod, senkit sem kell tolerálnod?
Most ezernyi példát lehetne hozni az életből, de nincs értelme.Hagyjuk a témát, ez nem is a megfelelő topik.
-
reelc
veterán
válasz
#25237004 #12197 üzenetére
Én is szinte mindig bundlit, ha legalább 1-2 játék van benne, amiről úgy érzem, játszani fogok vele valamikor.
Sosem voltam sorgyűjtő, nem is leszek.(#12196) interstate76: részemről nem divat tolerancia.
A világ legjobb dealjét az orrom elé dughatják, ha egyszer nem érdekel az a játék.De elfogadom, hogy van aki ész nélkül gyűjti. Az embernek legyen valami hobbija. Ha az a célja, hogy legyen 5000 játéka, én nem bánom, nekem nem okoz ezzel semmilyen kárt. Akkor sem, ha önmagát viszi romlásba ezzel. Vagy ha a legboldogabb ember lesz tőle. Nekem nem kell megértenem.
Nyilván van egy nagy rakás hobbi, amit szintén nem értenék, de hadd csinálják.Más szemében meg én vagyok eretnek, hogy egyáltalán pénzt adok játékért.
-
reelc
veterán
Elkezdett lejárni egy halom Fanatical bundli, Ends in... számlálók jelzik.
-
reelc
veterán
Groupees Be Mine 33 előrendelés jön, 6 játékkal.
A következő játékokat tippelték eddig:
Smoots World Cup Tennis
Mini Ghost
MMM: Murder Most Misfortunate
Valamilyen Star Trek (gondolom egy a sikertelenebbek közül), de szerintem nem ST játék lesz.Ion Maiden. Ezt mondjuk nem vágom, mi alapján kommentelték be, akik találgatnak, de legalább megtudtam, hogy létezik. 2018-ban Early Accessben van a játék, ami Build engines! Kicsit elkéstek. Tegnap jött ki Steamre. Valószínűleg csak érdekességképp írták be, hogy ilyen is van.
-
reelc
veterán
A Doodle játékok milyenek?
Most szétnéztem milyen bundlik vannak, és 3-ban is találtam belőlük.
Go Go Bundle Mega #10 - ebből ha csinál valaki Group buyt, érdekelne egy csomag.
Indiegala Doodle Heroes Bundle
Build a Bundle 38 - azt írják a kép a Doodle Mafia, a többi játék még nem ismert. -
reelc
veterán
válasz
gejala #12073 üzenetére
Fighting Fantasy Legends 1 EUR, Star Deal gondolom nem sok kulcs van, mert gyorsan fogyik.
Fanatical Starter Bundle 1,89 EUR - ezt írtad.
Indie Legends 7 Bundle 3,39 EUR
Car Mechanic Simulator Bundle 1,89 EUR -
reelc
veterán
válasz
DrTechnoid #12062 üzenetére
Ja, nem volt egyszerű.
Végül unlockoltam mindenkit.Én bevallom, a Huniepop tetszett.
Előtte soha (és azóta sem) nem játszottam japán/visual novel/randiszim. stb. akármikkel.
Tudom, van ennél jobb 3-match játék is, de ez így tetszett. Lesz második rész is!(#12063) bepken: A Humble 1 félét, az Indiegala 2 félét futtat ebben a témában. Biztos nem véletlenül.
Amúgy szerintem nem betegebb, mintha a GTA bundle jött volna ma (bűnözőszimulátor, ugye). -
reelc
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest