- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
válasz
Ferke[HUN] #14757 üzenetére
Igen, a Redditen írták is ezeket.
Ideges is lennék, ha egy olyan bundliban beadná a Vikingset.
De nem veszek zsákbamacskát. -
reelc
veterán
válasz
vidaila #14751 üzenetére
Minden ilyen mystery bundli esetében érdemes rákeresni a Redditen.
-
reelc
veterán
válasz
FunPro #14711 üzenetére
Azt már kifizetted máshol. Nyilván az eladás után kapja meg a Steam a pénzét. Az eladott kulcs után. Miután megvetted.
Ugye azt senki sem várja el, hogy a boltok előre fizessenek még el nem adott kulcsokért. Félelmetes mennyiségek vannak, ha pl. megnézel egy GMG kínálatot, és játékonként nem 2db kulcsuk van.
Igen a generálás nyilván ingyenes, de ha már el van adva, számít. -
reelc
veterán
válasz
Crytek #14707 üzenetére
De, viccnek jó volt.
De, a Valve sara.
Ugyanazt a terméket kétszer vettem meg.
A ha nem a Steamen vettem meg a kulcsukat akkor is van bevételük belőle.
Semmi kufárkodás nem volt, semmi szürke megoldás, hivatalos viszonteladótól vettem (Humble Store).
Nem arról van szó, hogy pl. egyazon játék meglett kétféle kliensen. Ugyanaz a játék, ugyanúgy Steam kulcs.
Így akkor sem fair. -
reelc
veterán
Én azt nem tartom fair húzásnak, hogy pl. megveszed valahol bundliban és mondjuk 1 kulcs tartalmaz több Steam kulcsot, egybe lehet aktiválni.
Ha valami már megvan belőle Steamen, akkor szépen buksz, mert nem lesz plusz példányod.
2x kifizetted, de csak egy példányod van. -
reelc
veterán
válasz
Crytek #14701 üzenetére
"Azt hiszem egy trilliárdokat kereső cég felé ez nem lenne nagy elvárás."
Igen, csak a temérdek pénzt ahogy mondani szoktad arra költik, hogy mindenkit lefizessenek, meg az ingyenes játékok... szóval ilyesmire már nem jut pénz vagy nem prioritás.
De ezt megszokhattuk az Epictől/Tencenttől.Ja hogy most a Steamről van szó!
-
reelc
veterán
válasz
#32839680 #14635 üzenetére
Én is úgy érzem, ha most nem veszem meg, akkor soha.
Úgy láttam 2 nincs benne, az új és a Parklife a 14,99 EURosok közül.
Az utóbbi nemrég volt ingyen, ha rendelkeztél az alapjátékkal és feliratkoztál a Paradoxhoz. Én akkor vettem meg akciósan az alapjátékot, és meglett a Parklife. -
reelc
veterán
válasz
Ferke[HUN] #14627 üzenetére
Ok, köszi.
-
reelc
veterán
válasz
Ferke[HUN] #14625 üzenetére
A Cities Skylines bundlit megveszem még lejárat előtt, majd szüneteltetem a Choicet.
-
reelc
veterán
válasz
#25237004 #14597 üzenetére
Érdekes téma ez, mert ugye egyrész kinek mi jön be, másrészt:
- a Groupees régóta szóra sem érdemes
- az Indiegala pár havonta villant (ebből egy a menetrend szerinti Artifex Mundi bundli)
- a Fanatical néha meglepően jó bundlival jelentkezik. Úgy rémlik idén eddig 2-3 volt.
- a Humble Choice: még mindig ott tartunk, hogy sokak szerint hulladék, és mégis 12 EURért vannak benne jó játékok. Akinek a 10-ből egy se jön be, az nem biztos, hogy a pack "hibája". Minden megvan kb., elvárások, miért alapjáték, stb. több oka lehet a negatív ítéletnek.
Másrészt aki akarja eltudja passzolni, akár haszonnal is, szóval nem éri veszteség. Főleg, hogy már nem zsákbabundli.
- Humble: ritkább az értékelhető, mint régen és eléggé felemás. Ráadásul 2 hétig pörög. -
reelc
veterán
-
reelc
veterán
válasz
#25237004 #14592 üzenetére
Ha ez a Humblén lenne, a $1-os Tierben a Duke Nukemmel és a DLC-ivel azt meg is venném. Annak tudatában, hogy a 2DLC semmit sem ér, multis valamik. Csak ha már ott van...
A többi játékot még ennyire sem tudom értékelni ránézésre.
GRID - nem szeretem az autóversenyeket. Látom, hogy tavalyi és már 3 Season Pass van hozzá - ezek nem évben gondolkodnak.
Party Hard 2+DLC - nyilván annak jön be, aki az elsőt is szerette.
GUILTY GEAR Xrd -REVELATOR- - passz, nem ismerem ezt a szériát, nem az én műfajom.
Expeditions: Viking - még ez tűnik a legjobbnak.Én sem látom azt a Humble verést.
-
reelc
veterán
válasz
Crytek #14590 üzenetére
Volt régebben egy Pick&Mix bundle a Fanaticalon.
3 játék volt 2,69 EUR.
Benne volt a Vikings - Wolves of Midgard is, így elég olcsón meglett. 0,90-et éppen megért.
Az egyik legrosszabb ARPG amivel játszottam eddig. Pedig ez sokkal a kiadás után volt, már a 2.0 verzió után, agyonpatchelve, nem kb. félkészként, mint amikor megjelent. Így hiba nem nagyon volt benne, viszont nagyon unalmas volt.
A sztorit se vittem végig. -
reelc
veterán
Skulls for the Skull Throne 4
A szokásos Steames Warhammer sale.
Pl. ha valakinek tetszett a Humble Choiceből a Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, az most akár DLC-ket is tud akcióban venni hozzá. -
reelc
veterán
A Groupees és a Humble után a Fanaticalnál is van már comics bundle. Legalábbis most tűnt fel nekem, hogy ezzel is foglalkoznak.
-
reelc
veterán
HUMBLE CITIES: SKYLINES BUNDLE
1 EUR
Cities: Skylines
Cities: Skylines - Deep Focus RadioBTA
Cities: Skylines - Concerts
Cities: Skylines - Content Creator Pack: High-Tech Buildings
Cities: Skylines - Snowfall
Cities: Skylines - Natural Disasters€16.50
Cities: Skylines - Mass Transit
Cities: Skylines - Green Cities
Cities: Skylines - Industries
Cities: Skylines - Campus
Cities: Skylines - Content Creator Pack: Art Deco
Cities: Skylines - Content Creator Pack: European Suburbia -
reelc
veterán
válasz
FunPro #14529 üzenetére
Ahogy a linken is látszott, a Humble túl hamar aktiválta az infókat a support oldalán.
Wallpaper pack, kifestő, kupon?
Nem mondom azt, hogy a tier 1 nem érheti meg. Én úgy vagyok vele, hogy az 1 EURos csomag akár 1 játék miatt is jó vétel szokott lenni.
Részemről inkább a Siearrás tier 1 a Timeshifttel. -
reelc
veterán
-
reelc
veterán
válasz
Corleone33 #14509 üzenetére
Erről van szó a linkelt cikkben.
Amúgy 2012-ben volt a Gamestarhoz mindkét része, pár évvel később "Gamestar mini"-ként az első része.
Akkoriban még nem kellett beregelni a játékokat, szóval hazai piactereken feltűnhet.
Az megint más, ha letölthető példányhoz ragaszkodik az ember (mert csak, mert nincs ODD-je, stb.). -
reelc
veterán
válasz
Crytek #14505 üzenetére
Első ránézésre a 4-es csomag egy jobbfajta IG bundlival vetekszik, ellenben a 6-os csomag igen gyenge. Végigfutottam a játékok Steames oldalain.
Anomaly, tudom, így alakult, most lett meg.
Az a helyzet, hogy nagyon régen megvettem a Defense Gridet bundliban, és ha ilyesmit akartam játszani, elvoltam azzal, nem volt ingerem más hasonlóra. -
reelc
veterán
Ezeket a Besbuyból másoltam át, mert bundlik.
Ha valaki nem akar +1 helyre reget, a Greenmangamingen a Feb Five Pack 4-ben megveheti 2 EUR-ért:
Toybox Turbos
War Tech Fighters
Fahrenheit Remastered
Evil Genius
Killing FloorAzt írják, hogy bundle vásárlásánál jár a Feb Five Pack 6 is.
Three Dead Zed
Canyon Capers
Huntsman The Orphanage
Corporate Lifestyle Simulator
Puzzle Chronicles11 bit studios Official Newsletter is here!
A benne lévő linken fel kell iratkozni (most behalt az oldal, dátum a linken).
Anomaly Über Bundle jár érte:
Anomaly: Warzone Earth
Anomaly 2
Anomaly 2 Soundtrack
Anomaly Korea
Anomaly Warzone Earth Mobile Campaign
Anomaly Defenders -
reelc
veterán
válasz
looser #14496 üzenetére
A CoV nagyon jó volt!
A Phantasmagoria Steam oldala - szerintem ezen nincs semmi újítás.
Nem hiszem, hogy pénzt ölnének a felújításába.
Azt, hogy jelenleg mit tud egy felbontás javítás, a hasonló korú C&C Remasterből láthatod. Pár másodperc csak.
Persze nyilván függ az eredeti videó felbontásától, mivel tömörítették, stb. gondolom sok faktoros dolog.Most 7,23 EUR a BTA tegnap bőven 5 alatt volt, ha jól rémlik. Szépen megugrott.
11,230 eladott példány.
Remélem sikeres lesz, és esetleg más kiadók is kedvet kapnak a klasszikusaik bundlizásához! -
reelc
veterán
válasz
Beniii06 #14493 üzenetére
Nincs vita.
A NOLFok remek játékok voltak.
Jogi problémák vannak sok éve.
Ez csak egy cikk a sok közül.
Szerintem a Nightdive megfelelő lenne az újra kiadásoknak. Ez a portfóliójuk.
A Blade Runner: Enhanced Editionon dolgoznak jelenleg.
Meg elvileg a System Shock 2 Enhanced Editionon is.
Vannak más munkáik is folyamatban, gondolom.
A készülő System Shock 3 nem az övéké, ők játékok újra kiadását végzik. -
reelc
veterán
válasz
pigster #14489 üzenetére
Véletlenül ebbe akadtam bele, majdnem teljes rebundli.
Crytek, megkímélheted magad attól, hogy megint leírd a véleményedet, 7 és 16-os hsz-ben már leírtad.
A Sierra már akkor se létezett, az Activision(é) volt akkor is. Csak a Sierra jól csengő név volt egykor, és a régi kiadó, ezért most is ez a bundle neve.Viccet félretéve, érdekes, hogy akkor hogy voltak a tierjei, és most hogy vannak.
-
reelc
veterán
válasz
gyantaszuz #14487 üzenetére
Szerintem is ütős.
Engem a Phantasmagoria 1-2 érdekelne. -
reelc
veterán
HUMBLE SIERRA THE 3RD BUNDLE
Nagyon retróra sikerült, a maguk korában remek játéksorozatokkal.
Meg pár hozzájuk képest frissebb címmel. -
reelc
veterán
válasz
FunPro #14461 üzenetére
Érdekes így egyben látni amiket írtál.
1-2 dolog nekem is feltűnt.
A Jurrasic World Evolution, Planet Coaster: már várom, hogy bedobják az Elitet, azt hiszem dolgoznak új tartalmon, ami már nem a mostani Season Pass alá esik.Nightdive Studios kiadó: március HC: Turok, április HC: Turok 2, április Blood: Fresh Supply a Fanaticalos bundliban, ill. ebben a bundliban is van Warhammer: Warhammer 40,000: Sanctus Reach. Ja, a Humbléban várom ezek alapján a Sin: Goldot, az is Nightdive kiadás.
A Warhammer salet furcsálltam, de nem azért amiért te, hanem mert a Skulls for the Skull Throne event szokott lenni májusban, és ha jól rémlik akkor kb. minden Warhammer cím akciós. Ezt csak találgatom, de szerintem ezért maradt ki a mostani Total War saleből a Warhammer, mert úgyis akciózva lesz hamarosan. Ja és a mostani Warhammer Saleben a Dawn of Warok sincsenek benne, az is Sega.
Én nem szemét megszabadulásként gondolok rá, hanem ésszerű lépésként. A bundlit vásárlóknak olcsón (most ne menjünk bele, hogy adott játék collectionjai mennyiért vannak. Pl. ha megvetted Choicot akkor neked olcsón - 10 játék $12-ért ne feledjük, és nem Indiegala szint - eladtak egy X-Com 2-őt, az már mindegy tovább adod-e) alapjátékhoz jutnak, így nő a potenciális DLC vásárló bázis.
-
reelc
veterán
Közben eszembe jutott, hogy a mi volt korábban bundlizva témában már írtam régebben.
Végül ennél jobban nem mélyedtem el a dologban, pont azért mert nem voltam Monthlys, így nekem mindegy volt, a sima bundliban volt-e belőlük?
Gyanítom a tendencia folytatódott.Abból a pár példából látszott, hogy 4-22 hónap között elég változatos volt, mikor rebundlizták. Ugye egyik sem 3 év volt.
-
reelc
veterán
válasz
TheNewDawn #14453 üzenetére
Valószínűleg sokkal többen olvassák a topikot, mint ahányan írnak. Törvényszerű, hogy fel-fel bukkannak újabb emberek is. Ők sem tudnak mit kezdeni azzal az infóval, hogy 3 éve volt bundliban.
Akik meg játszottak azzal a DLC-vel, azokat nyilván nem érdekli az alapjáték sem, mert megvan nekik.
Ugyanakkor ahogy írtam az már információ értékű, hogy adott játék tengernyi DLC-jéből miket érdemes majd beszerezni.
Nem tudom, mikor jutok odáig, és mikkel fogok játszani a bundliból, de valóban nincs meg 1 cím sem belőle. Egyrészt szinte kizárólag bundliban vásárolok, másrészt én a Monthlykat nem vettem.
Amúgy meg ne a Humble hibája legyen már, hogy itt az 1000+ játékos veteránok között nem tudnak megfelelni.(#14455) FunPro: A téma a Tomb Raidernél is előjött a múltkor, nem egyedi eset, ezért is írtam.
Azzal egyetértek, hogy aljas húzás a Season Passon kívüli DLC, és valóban az "időben" vásárlók járnak a legrosszabbul. -
reelc
veterán
válasz
TheNewDawn #14450 üzenetére
Nekem mindig fura, amikor mai bajnak hozza fel valaki, hogy 1 játék 3 éve volt bundlizva.
Mintha mindenkinek tudnia kellene erről, és persze meg is kell lennie. Mindig vannak új emberek, és most ennyiért jó nekik.Másrészt az említett DLC-t elhiszem, hogy fontos, de ugye a játék megjelenése után jött ki több, mint 2,5 évvel, szóval addig is játszottak sokan nélküle. Meg nyilván még tovább, amíg nem lett először normálisan beakciózva.
Ezzel azt akarom mondani, hogy több év távlatából elég sokan húznak le 1-1 bundlit, hogy nincs bennük xy játék összes vagy minden fontos DLC-je, amikor a maguk idejében több éven keresztül jövögettek kifele. Előtte nyilván sokat adtak el az alapjátékból és sokaknak tetszett, különben nem jöttek volna DLC-k.
Mindenki döntse el kinek mi éri meg, ezért vannak a Collectionok pl. mindegy milyen néven.
Ok, hogy úgy olcsóbb.
De aki most megtudja venni az alapjátékot és mégsem fog bejönni neki mondjuk a stílus, kevesebb pénzt bukik, mintha a komplett kiadást venné.Örülök, neki, hogy az ilyen esetekben közlitek, mik a fontos DLC-k, de kezd kicsit unalmas lenni minden egyes bundli lehúzása többek által.
Mert már olyan színezete van a dolognak, hogy minden Humble Choice hulladék. Sőt a monthlyk is azok voltak. -
reelc
veterán
válasz
Ferke[HUN] #14365 üzenetére
Beelőztél.
Épp ezt akartam írni.
Persze csak az alapjátékot. -
reelc
veterán
válasz
TheNewDawn #14350 üzenetére
Igen, akkoriban erősen gondolkodtam rajtuk.
Mondjuk úgy, hogy ha 1-2 hónappal később vannak, valószínűleg vásárlás lett volna.
Arra emlékszem, hogy az egyik reduxként jött vissza, 1 játék elfogyott belőle. -
reelc
veterán
válasz
TheNewDawn #14347 üzenetére
Valóban.
Mondjuk azokat kihagytam, de rémlett valami, hogy voltak még jók. -
reelc
veterán
Sanctuary Bundle - Fanatical. €5.49
Blood: Fresh Supply
The Walking Dead + 400 Days DLC
The Walking Dead: Season Two
The Walking Dead: Michonne - A Telltale Miniseries
RollerCoaster Tycoon® Classic
Warhammer 40,000: Sanctus Reach
Redeemer: Enhanced Edition
This War of Mine: Final Cut
This War of Mine: Stories - Season Pass DLCSzerintem az idei év egyik legjobbja.
-
reelc
veterán
válasz
sto1911 #14332 üzenetére
Én is keresnék, de 3 hónapja volt bundliban.
Mondjuk még 2 napig elég jó áron van, Wingamestore. -
reelc
veterán
válasz
Ferke[HUN] #14286 üzenetére
A lényeg az, hogy senki sem úgy gondol már rá, aminek indult is a dolog.
Indie játékokat lehetett jobb áron, csomagban venni + az összeg egy részét lehetett charityre állítani.
Miután beszálltak kiadók is a bundlikba, az lett a mérce.
Nem is jó bundle amiben nincs AAA, de ha van akkor se jó, ha alapjáték és van egy csomó külön DLC-je amit nem tartalmaz. Stb.Én úgy gondolok rá, ahogy először találkoztam vele: remek alkalom olcsón venni játékokat. Még úgy is megéri, ha csak 1-2-3 érdekli az embert (természetesen tier függően kell érteni, régen azért nem így voltak a tierek és nem ennyiért. Anno azért egy $6-os Humble eléggé megérte akár 2 tetsző játék esetén is, mert drágábban tudtad volna megvenni őket, mint a csomag).
-
reelc
veterán
válasz
MrTwister #14267 üzenetére
Amennyire én tudom, a Warhammer 40,000: Space Wolf elég vacak.
De én is próbáltam, kb. fél órát, már nem is emlékszem rá, pedig tavaly volt.
A 40k licenszeket elég durván adták elfele mindenkinek, ezért nagyon vegyes az eredmény: a legaljától a jó játékig mindenféle van.Inkább a Series Starters from Warhammer 40,000 Book Bundle.
Persze annak aki tud angolul, e-bookok. -
reelc
veterán
válasz
#25237004 #14259 üzenetére
A Pirates is jó. Sid Meier a saját ősi Pirates játékát remakelte.
A VR címről nem tudok nyilatkozni.
Ha félretesszük a kinek van már meg c. lemezt szerintem maradhatunk abban, hogy igen erős a Tier 1, jóféle játékok vannak benne.A Darkness 2 képregényen alapul. Az első rész nem jött ki PC-re.
A Steames oldalán magyarul szummázva van a sztori. -
reelc
veterán
válasz
FunPro #14257 üzenetére
"Amúgy nekem az a jó bundle, amire utána nem kell többet költeni."
Ez majdnem pont olyan.A Bioshock komplett.
A Borderlands 1 is.
Borderlands Handsome Coll: "Includes all available downloadable content for Borderlands 2 and Borderlands: The Pre-Sequel as of December 31st, 2017." - majd valami hozzáértő megmondja ez mennyire komplett így, mindenesetre jól hangzik.
CivIII komplett.
XCOM: Enemy Unknown Complete Edition - ez is.A kosárladba és a pankráció nem komplett, de ezeket minősítetted is. Vagyis úgyse vennél hozzá DLC-t, ha hulladék az alapjáték, gondolom.
A VR-es kivételével az egész tier 1 is komplett.Több komplett csomag van benne, mint a Choiceokban vagy kb. bármiben.
-
reelc
veterán
válasz
FunPro #14255 üzenetére
Akkor szélesítsük a kört.
Nem csak a Humble Choice van ekézve mióta létezik, hanem a Monthly is elég sokat kapott az itteniektől az elmúlt években.
Néha az a benyomásom, hogy nem is lehet olyan bundlit csinálni, ami mondjuk az emberek kb. 80%-ának tetszene.
Másképp áll hozzá a dolgokhoz, akinek sokminden megvan, és másképp, aki valóban csak bundlikból vásárol többnyire, és talán csak 1-2 éve.
Nem ennek indult az egész bundlizás, és már az AAA játékok se jók, mert alapjáték, stb.
Arra akarok kilyukadni, hogy kettőn áll a vásár: az eladón és a vásárlón is.Az egy dolog, hogy azért nem tetszik valakinek egy bundle, mert nem érdekli ami benne van.
Más az, amikor vállalhatatlan a bundle minősége, és az is más, ha már megvan belőle ami kell.
Ha megvan ami kell, akkor legfeljebb nem veszed meg, de szerintem nem fair lerosszazni úgy, hogy vannak benne minőségi játékok is.Igen, ide jutottunk, hogy már egy Bioshock Collectionos bundle se jó többek szerint.
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
válasz
bepken #14250 üzenetére
Borderlands Game of the Year - 2015-ben volt bundliban. Ez mennyire mérvadó 2020-ban? Új érdeklődők nem lehetnek?
The Darkness 2 - 2018-ban volt ingyenes. Nem kereste senki.
Spec Ops The Line - 2018-ban volt ingyenes. Nem kereste senki.
BORDERLANDS: THE HANDSOME COLLECTION - 8 hónapja volt 4,48€-ért. De nem is kereste senki.
BIOSHOCK: THE COLLECTION - 8,80€ volt tavaly augusztusban, a bundlit bontót ez érdekelte.
WWE 2K20 - 10 EURnál nem volt olcsóbb, vittem.
XCOM: ENEMY UNKNOWN COMPLETE PACK 5,39 most az IG-n, majdnem HL, ezt vittem.
stb. nem nézek át mindent.Szóval szerintem nem állja meg a helyét a megállapításod, ahogy másé sem, amikor ilyeneket mondanak, hogy megvan mindenkinek.
Persze, hogy bárki kereshet bármit. Vagy csak 1-1 ilyen bontással kerül olyan áron hozzá, hogy nem nagy érvágás, ha mégsem fog tetszeni neki.Szerintem igenis egy jó csomag, ha több minden érdekel, és nem vetted meg eddig, mert pl. vártad, hogy bundliba kerüljenek.
Amilyen eddig az évi bundle felhozatal - ahhoz képest szerintem ez a legjobbak között van, ha a játékokat nézzük, nem azt, hogy a sok száz vagy ezer játékkal rendelkezőknek mennyi van meg belőle.
-
reelc
veterán
Nem tudom, mennyire vannak egybe kulcsok?
De ha valaki megvenné a felső tiert, és bontaná, normális áron érdekelne a WWE 2K20 és a XCOM: Enemy Unknown Complete Edition.(#14239) chris0000: Ez egy dolog, a másik, hogy a 2 sport játéknak elég vacak értékelései vannak.
Vedd figyelembe, hogy a tier 2 és tier 3 is tartalmaz játék csomagot, nem csak alapjátékokat. -
reelc
veterán
-
reelc
veterán
válasz
looser #14144 üzenetére
Nagyjából egybevág azzal amit korábban írtam, szóval az Epic-Ubisoft fogja megvenni a Valveot.
Még a dátum is hasonló.
-
reelc
veterán
Cryptic Mega Bundle 2 a Fanaticalon.
Sokszor bundlizott Artifex Mundi játékokkal.
De jól jöhet valakinek, benne a teljes Nightmares from the Deep és Enigmatis sorozatokkal. -
reelc
veterán
válasz
Crytek #14054 üzenetére
Nincs új értelmes bundle, ez meghatározza a topikot is.
Groupeesről nem beszélünk, IG-n túlvagyunk (Artifex Mundi), Fanaticalt is linkelte korábban valaki - ha végre lejárnak, akkor hátha jön valami jobb.
Marad a Choice de az holnap estétől a szokásos elégedetlenkedők elégedetlenkedéseivel. -
reelc
veterán
válasz
echterion #14028 üzenetére
Nem így gondolom.
A cégnek megvannak az irányelvei, nyilván betartja a hatályos jogszabályokat és törvényeket, és ha rugalmasak is, akkor indokolt esetben a support a vásárló mellett dönthet.De attól még a vásárlónak el kellett fogadnia a feltételeket, és el kellene olvasnia a felé irányuló kommunikációt. Nem csak a cégnek van felelőssége a szerződés létrejöttekor (feliratkozás pl.) hanem a vásárlónak is!
Most mindenki megszámolhatja, havi szinten hány e-mailt kap a Humbletől, és mennyiben említik a Choice-t. Csak beugrik valamikor, hogy nézzem már meg, él-e az előfizetés, nem? Másrészt sokaknak van okostelefonja, beállít egy havi emlékeztetőt, hogy ellenőrizzen havonta minden olyan helyet ami pl. pénzt von le. Vagy asztali naptárba írja.Épp azért ezt gondolom, hogy nincs itt semmi árnyalat.
Ha a vásárló mulasztást követett el, írja meg a supportnak, ha nem kedvező a bírálat, itt még eladhatja a csomagot, és mérgében le is iratkozhat végleg, hogy "átverték".
Mielőtt valaki jönne IRL példákkal, hogy ingatlan, autó stb. vásárlás, olyan dolgok amikhez tartozik 1 tonna papír kitöltése, meg tanúk aláírása, az más kategória, remélem belátjátok. Kezdve azzal, hogy magyar nyelvű szerződés és nem biztos, hogy a sok jogi megfogalmazás miatt megérti az ember.
Másrészt ezek nem havi visszatérő dolgok, vagy ha igen, abba is te egyeztél bele, de akár évekre előre (pl. részletfizetés).
-
reelc
veterán
Doctow Who Humble. Comics & Audio Book.
-
reelc
veterán
válasz
#25237004 #13948 üzenetére
Igen, de a Relic előtte lerakott 2 részt a szériából és a CoH sorozat is ott volt.
Voltak elvárások.
Értem amit írsz, de fenntartom, hogy ha jó lett volna, sikeres lett volna. Ismétlem: sikeres játéksorozat 3-ik része, ilyenkor csak hasonlítgatja az ember az elődökhöz.
Általánosságban úgy van ahogy mondod sikertelen játékoknak is jönnek DLC-i, de abban is biztos lehetsz, hogy a DoW III-nál kevesebb példányban kijött játékoknál is, gondolom attól függően, mennyire próbálkozik a kiadó/fejlesztőcsapat. Mennyire próbálja kompenzálni az anyagi bukást.Természetesen kifogom próbálni, talán a mostani gépem már elviszi rendesen, de még előtte ott vannak az első rész kiegjei, és a második a kiegekkel. Alapvetően nem ezzel játszok folyamatosan, szóval majd.
A témát lezárnám, ne OFFoljunk itt tovább, köze nincs a bundlikhoz. -
reelc
veterán
válasz
#25237004 #13946 üzenetére
Ha nem lett volna annyira rossz, jöttek volna ki DLC-k.
Ugye a Dawn of War 2 és a Company of Heroes 2 esetében sem voltak szégyenlősek ezügyben.Ugyanazok csinálták, a Relic.
Nem tetszett az előző részek rajongóinak, nem vették elegen az újat, a patchelés is igen hamar abbamaradt.
Ha már korán abbamaradt a patchelés az 2 dolgot jelenthet: lemondott a kiadó arról, hogy lesz normális bevétele belőle, és nem akar több energiát/pénzt ölni bele, vagy tökéletes lett a játék.
Úgyhogy semmi hülyeség nincs abban, amit írtam.
Nekem is jól esett egy Tier 3-as Humble Warhammer bundliban. -
reelc
veterán
válasz
FunPro #13937 üzenetére
Semmi köze a DoW III-nak és a Vermintide 2-nek egymáshoz.
Azon felül, hogy az egyik a 40k világa, a másik fantasy, a fejlesztők és a kiadó sem stimmel.
A DoW III sokak szerint vacak volt, a zseniális 1-2 után nem ezt várták az emberek.
Beszédes, hogy DLC-t sem kapott, a második résznek pedig volt jó sok.
Lemondtak róla, bukásként könyvelték el a 3-ik részt. Minden hozzáértő ezt mondta, én még nem jutottam el a 3-ik részig.Egy javaslat: nem viszed át az eredeti játékok OFF topikba?
Hátha több tippet kapsz, és én sem szeretnék tovább itt OFFolni, ha még beugrik valami. -
reelc
veterán
Cryptic Bundle 9 - €2.19 - Fanatical. Nem tudom hányszor voltak bundlizva, Artifex Mundi által kiadott játékok.
-
reelc
veterán
válasz
FunPro #13937 üzenetére
A Grim Dawn: 2016 februárjában jelent meg. A 2016-os bundliban bőven megérte.
Akkor csak a Crucible DLC létezett hozzá (augusztus óta), amikor bekerült bundliba. Ez külön játékmód, aréna, nem tesz hozzá a sztorihoz!A Grim Dawn Definitive Edition tavaly év vége óta van: alapjáték (2016), + aréna DLC (2016) és + 2 kieg. (2017 és 2019) "Teljes áron" -15% csomagkedvezménnyel 54,80 EUR ahogy írtad. De akcióban a pakk 25,91 EUR volt legutóbb, és mivel Steames pakk, levonja ami megvan belőle.
Az alapjáték olcsó szokott lenni, általában 5-7 EUR között.Remélem ez segített valamit!
-
reelc
veterán
válasz
Crytek #13925 üzenetére
Egyetértek.
Szinte mindig van jelentkező akár fullos pakkra is.Arról meg nem a kiadó/IGN tehet, ha valakinek már megvan belőle ami érdekli (sokéves gyűjtögetés, nyilván), vagy épp nem érdekli belőle semmi.
Vagy azon megy a felháborodás, hogy van benne AAA, de csak alapjáték.A jelent kell nézni, nem a múltat, egy ideje ez a legjobb, nagy ritkán villant a Fanatical és az Indiegala de ezeknél mégritkább az AAA játék.
Sajnos ez van, ez a lehulladékozott a jelenlegi legjobb alternatíva, ha olcsón akarsz játékokat vásárolni.Aki meg nem akar eladással bajlódni, szüneteltetheti, elvégre a levonás előtt lehet tudni mi van benne.
-
reelc
veterán
válasz
maross #13920 üzenetére
Meg azzal, hogy a reklamáló emberek jelentős része évek óta bundlizik, és ezért egyre nehezebb megfelelni az igényeiknek.
Mert legyen olyan ami még nem volt, legyen AAA is benne, és nem jó ha alapjáték, mert máshol a fullos milyen olcsó szokott lenni. Stb. amiket állandóan lehet olvasni mostanában egyesektől. -
reelc
veterán
válasz
sto1911 #13830 üzenetére
Amúgy ha simán megnézed az áruházban, a Witchereknél ki sem írja, hogy mennyit spórolnál a Humble előfizetéssel. Ehhez be sem kell logolni.
Ebből azt gondolom, hogy nem is jár rá a -20%.
Ezt így véletlenül láttam meg pár napja. Más játékoknál kiírja.
Ha tévedek, és mégis adja, írja meg valaki. -
reelc
veterán
válasz
chris0000 #13736 üzenetére
Már megint negatív értékeléses háborgás? Ez annyira primitív dolog.
Amúgy meg mióta létezik a bundle ez megy nem?
Játékok kerülnek bele, olcsóbban lehet hozzájutni többedmagával, mint korábban magában + ugye charity. Persze, tudom, hogy eredetileg indie játékokra irányult, később szálltak be a nagy kiadók is alkalmanként. De akkor is, majdnem 10 éves múltra nyúlik vissza a dolog. -
reelc
veterán
válasz
Corleone33 #13652 üzenetére
Össze kell adni a játékok árát és kiderül.
A hírlevélben ott a végösszeg: MSRP: $276,9. -
reelc
veterán
válasz
Corleone33 #13626 üzenetére
Ebben van neki való.
Shock Reaction Bundle - Indiegala.Amúgy nagy kedvence volt a Rambo játék, és a Colin McRae Rally - ez utóbbit Steamen úgy látom már nem is lehet kapni.
-
reelc
veterán
válasz
Corleone33 #13622 üzenetére
Köszönet az infóért!
-
reelc
veterán
Indiegala - Venture Toon Bundle
Ránézésre oldschool játékok.
Csak azért említem, mert van benne két Mortadelo y Filemón játék, gyerekkoromban én láttam ezeket a figurákat, rajzfilmen vagy képregényben, már meg nem mondom. Hátha másnak is ismerősek. -
reelc
veterán
válasz
Crytek #13527 üzenetére
Kérdés, akárhányszor lehet pauseolni havi előfizetésnél az új rendszerben?
Akárhogy is nézem, ugyanúgy előfizetés, mint eddig.
Ha többől kell majd választani, akkor is, a választásra fizetsz elő.
Havonta fizetned kell, különben pause ismeretlen számú alkalommal, vagy jóval drágábban jöhetsz vissza.
Azzal szúrnak ki, aki eddig sem volt előfizető. Vagy előfizet, vagy rosszabbul jár, ha kell valami, mint eddig.Sosem fizettem elő, most sem érdekelne a dolog, ha a sima bundlék értékelhetőek lennének. De nem azok.
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest