-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Nehéz eldönteni melyik a gagyibb :(
Lassan a havi is elveszik a fertőben -
Crytek
nagyúr
[Fanatical Escape Room Bundle]
Ebből érdekel valakit valami?
Room 208
The Initiate 2
Silent Descent trio ami nekem kellene -
Crytek
nagyúr
válasz
Executioner #13604 üzenetére
Jók ezek a random dolgok...
-
Crytek
nagyúr
[Sandbox Pick Mix Bundle] -ból van rá esély hogy a The Last Leviethanon kívül érdekel valakit valami?
-
Crytek
nagyúr
Még ezek maradtak
SYNTHETIK: Legion Rising - €0.6
[2db van belőle]Evergarden - €0.5
[2db van belőle]11-11 Memories Retold - €0.75
ETHEREAL - 0.15€ -
Crytek
nagyúr
Humble Monthly December
Yakuza Kiwami
Soul Calibur VI
My Time PortiaNovemberi adalék a többihez:
11-11 Memories Retold
Evergarden
Shenmue I & II
SYNTHETIK: Legion RisingAkit érdekel bármi ezekből privátba ár egyeztetés alapján minden vihető!
-
Crytek
nagyúr
"Soulcalibur VI and Yakuza Kiwami in next Humble Monthly Bundle. The information leaked on Humble's official Twitter."
Ha ez igaz akkor tőlem vihető majd mind a kettő!
-
Crytek
nagyúr
[Fanatical Horror Pick Mix] Bundlehoz továbbra is keresem az embereket akit érdekel bármi az Inner Chains-en kívül...
3 játék esetén: 0.89 EUR/game
5 játék esetén: 0.75 EUR/game
10 játék esetén: 0.64 EUR/game -
Crytek
nagyúr
válasz
pigster #13569 üzenetére
Ez a steam és egyéb launcher oldalak sale árain is látszik. Rájöttek nem kell ingyen dobálni meg bundleba rakni az emberek anélkül is veszik a terméket
Régebben csak úgy szorták a 80-90%-os offokat a régi termékekre ,most meg ezer éves címek alapára is sokszor a mai napig 40-50 euro meg ilyenek -
Crytek
nagyúr
https://www.fanatical.com/en/bundle/retribution-bundle
Valakit érdekel az Extinction és az Asterixen kívül valami?
-
Crytek
nagyúr
Fanatical Horror Pick Mix Bundle
Lenne még 4 ember akit érdekel belőle valami? 5 game esetén csak 0.77€/db. Engem csak az Inner Chains érdekel
-
Crytek
nagyúr
válasz
NyMRooD #13547 üzenetére
Ez így van. Pont erről beszélgettünk a munkahelyen, hogy haver anno KORLÁTLAN mobilnet csomagra fizetett elő valami ponton pénzért akcióban talán 4600-5600 ft most hirtelen nem tudom de ennél nem drágább. Azóta a szolgáltató rájött ez rohadtul nem buli nekik ezért kivezették a csomagot ,őt meg hívogatják mindig nem akar-e áttérni 50GB-osra
Majd hülye lesz átmenni...
Mondjuk azzal tuti tisztában van a humble amint kivezetik a 12$-os részt rohadtul megcsappan az élőfizetők száma... Szóval nem hinném hogy meglépik
-
Crytek
nagyúr
Magamból kiindulva mindig sírok hogy némelyik csomag bukás mivel engem nem érdekel belőle semmi + 1 éves előfizuból 4 hónapo kénytelen voltam pause-olni ,mert határ szarok a csomagok. De úgy bukni ,hogy pénzt még nem buktam idén ... Szerencsére másoknak kellenek az általam hulladéknak titulált címek így a 12$ visszajön...
Szóval én amondó vagyok aki teheti huzza be most a Cod csomagot alapból ez a 3 game 9$-ért elmegy -
Crytek
nagyúr
válasz
MrTwister #13510 üzenetére
Ne pánikolj ,mert butaságokat írsz. Eddig se addig tolhattad őket amíg előfizető voltál. Steam kulcsokat kapsz (vagy uplay vagy ne adj isten lassan epic szart) amit aktiválsz és örökre a tied ha lemondod akkor is. Mivel ez eddig is így volt.
De a lemondás nem ajánlott mert utána 12$--> 20 $ lesz már szóval állandó előfizető és max ha nem érdekel semmi a 10ből PAUSE... De 10 játékot 12$-ért röhögve el lehet adni feltéve ha nem go go szintű hulladéktenger jön majd
-
Crytek
nagyúr
-
-
Crytek
nagyúr
Én szerintem annyit nem fog. Nekem legalábiis 100%, mert ahhoz kéne min 2db olyan game ami érdekel. A 3 csoda miatt ez pedig kizárt és elképzelhetetlen jelenleg. Az előző 3 hónapba mennyi game volt összesen? Közel 20..abból 1 se mozgatott meg, ami elég gyenge egy ilyen dolognál. De most csak a COD miatt elnézem ezt a kisiklást nekik. Igaz 3 játékért ez a 12$ minta a fogamat húznák érzéstelenítő nélkül, de hát ez van már ki lett fizetve az éves díj
-
Crytek
nagyúr
Aki nem akar 12$-t kiadni és későbbiekben az őt nem érdeklő maradék eladásával foglalkozni de érdekli valami a 3-ból ajánlatokat meghallgatok privátba:
Call of Duty WW2
Crash N Sane Trilogy
Spyro Reignited -
Crytek
nagyúr
Ez az arma bundle megint mi? 10 $-os tierbe belekurnak két db kb 0.25centes játékot? Na ne már.
Ezzel az armaval az a baj ha az apexet veszi az ember is még milliós összegű kieg nincs meg
Alap arma 3 most 3.5-4 euroért megy persze 0.secbe elfogy mindPedig gép teszt miatt enyiet adnék érte. Esetleg aki megveszi a teljes csomagot ennyiért átvenném!
-
Crytek
nagyúr
Namco Bandai bundleból valaki a tier 2-ig nem száll be group buyba?
Engem csak a Get Even érdekelne1$= 0.33$/game
ENSLAVED™: Odyssey to the West™
PAC-MAN Championship Edition DX
Impact Winter8-1$ = 7$/4= 1.75$ / game
Little Nightmares
Get Even
11-11 Memories Retold
Project CarsEgyre drágább lesz a tier 2 valszeg mindenki a tekkent veszi
-
Crytek
nagyúr
Már megoldottuk. (Bocs hogy helyetted írtam ki, csak ne zaklassanak már vele)
#13108: Pedig de. Vicces hogy egy nyomorult bundlet se tudok már venni annyira szánalmasak és egy db értelmes sincs benne... Tudnék képet adni steam whistlistemről első 50 hulladék lazán 1 euro alatt van és abból 20 nem volt soha bundleba de ezek erre se képesek hogy ilyeneket beletegyenek.. Halott már ez is..
-
Crytek
nagyúr
Ennél nagyobb best bust a földön nincs pc-s szinten!!
Ha csak magamból indulok ki ,hogy only a "legjobb" AAA-nak tartott címeket tartom meg a többit eladom..az éves végösszeg a viccesnél is nevetségesebbre jön ki..aki nem él ezzel az bolond , és vagy türelmetlen + vagy ellensége a saját zsebének. -
Crytek
nagyúr
válasz
#25237004 #12955 üzenetére
A visszavonos emailt megkapta mindenki az is akinek jogtalan ment ki a levél.
Én is refund közbe beszéltem a supporttal és mondta hogy ha aktiválom a giftemet (aktiv előfizetés esetében csak giftként veheted magadnak) de saját részre tehát nem másnak küldtem (ekkor ugyanis nincs free game) akkor megkapom a játékot. Így paypalon canceleztem a refundot és aktiváltam a giftet. Most várom a 23-át és a játékot.. Ezt a 3 hónapot meg hozzáadta az 1évemhez hosszabbításnak.Ugyanitt 20 euroért lesz egy vihető Kingdom Come
-
Crytek
nagyúr
3 napot vártam de viszzaléptek, így van egy vihető Overwatchom. Érdeklődni privátban lehet.
-
Crytek
nagyúr
Humble Havi...
Az új csomag
Hollow Knight
Hitman The Comple First Season
7 Days to DieA régi fo*halmaz meg újabb hányásokkal egészült ki ahogy vártuk
American Truck Simulator
Gremlins inc
Old Man’s Journey
We Were Here TooAkit érdekelnek ezek lehet rá jelentkezni privátba...ár megegyezés szerint
American Truck Simulator
Gremlins inc
Old Man’s Journey
We Were Here Too
Overwatch -
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Ilyen foscsira havi illetve sima bundle felhozatalok mellett totálisan érthető minden
-
Crytek
nagyúr
Ahogy sejthető volt már a fő gameből újabb hulladékok jöttek az overfos mellé... Dungeons 3, Hidden Folks
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz
Golden9 #12777 üzenetére
(Bankkártya... Pont most zajlik az ügyintézés ,mert munkatársam + haverjának nyom nélkül eltűnt a számlájáéról pénz..Szerencsére neki csak 3500ft a haverja rosszabbul járt neki 150k. A bank se tudja ez micsoda. SMS-t nem kaptam a pénzlevonásról és a bank is csak annyit lát a rendszerbe hogy eltűnt a pénz. Az ügyet most "feljebb" tolták ,hátha ott látnak valamit hogy és mi történt..)
-
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz
SenorGrande #12732 üzenetére
Nem igen viszik tulzásba mostanság. Sajnos egyre kevesebb a "nagy" kiadós bubdle
Pedig egy Milestone Racing Bundle ütne mint az atom -
Crytek
nagyúr
Az utolsó Otaku 30 és egy Monda Motivation 54 csomag nem kell valakinek?
+ van még egy Pathologic HD-m is
-
Crytek
nagyúr
9en vagyunk eddig akkor megveszem az az 1 hely meg meglesz ugyis.
Infok mindjárt mennek majd mindenkinek privátba, csak most falun vagyok pár napig mobillal és lassabb a dolog mint nagygépen
Köszönöm mindenkinek a közreműködést -
Crytek
nagyúr
0.6$/csomag ha leszünk 10-en. Értelemszerűen rajtam kívül még 9 ember kellene.
-
Crytek
nagyúr
Conan Exile vihető alkudni ér
-
Crytek
nagyúr
Én megveszem a csomagot de csak ha mindennek lesz tulaja. Semmi felárat nem kérek nekem csak a 2$ wallet kell...
-
Crytek
nagyúr
válasz
Csapoati #12650 üzenetére
Már akinek... A legjobb a csomagban a 2$-os wallet de az meg nem és 12$-t
csadi0011: Ha balfaszok meg is érdemlik....atomsimeknek ma nincs több 10 millás eladással biro vásárlóereje. Simán bele kell kúrni egy erősségi csúszkát mint pl a CARS-ban is van és aki kormányozni akar felkurja aki meg csak prüttyögni lehuzza.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Anonymusxx #12585 üzenetére
Twitteren írták ez hamarosan változik aztán hogy mivé mire majd meglátjuk... De már a havi bundlek is lassan becsúsznak indiegala szintre...mondjuk 3 hónapja az indiegala is lassan már go go színvonal.
-
Crytek
nagyúr
válasz
default. #12571 üzenetére
"hogy nem akarok mindenféle szedett-vedett, lopott, összehupákolt kulcsokat venni."
Sosem értettem ezt az analógiát. Megveszed...Ha ne adj isten gebasz van és visszavonja a steam a kodot egy idő után ,mert teszem azt kiderült lopott bankkártyával lett véve (csak mondtam valamit) írsz a supportnak és lesz új kulcsod... Nem értem mire számítasz mit tudnál elbukni.. de mindegy te tudod.
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
A Hat in Time, The Escapists 2 és Conan Exiles-től is megválnék.Nem érdekel egyik sem. Ha olyan ajánlatot kapok ami visszautasíthatatlan az illető viheti.
-
Crytek
nagyúr
"(like promotional credit) may expire after 6 months of inactivity" Nekem ilyen van. Mert ismerőst hívtam meg havi előrefizetésre ami után járt a 8 $.. De itt mi számít neki inaktivitásnak be se lépek fél évig a humble oldalára. Éves előfizető vagyok így nem igen leszek inaktív...
-
Crytek
nagyúr
Humble Arma Bundle
Rohadt drága az Apex... tiszta GTA 5 ezek is ebből akarnak élni még 75 évig
-
Crytek
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #12383 üzenetére
Fertő
Ghost Warrior 3nak jobban örültem volna
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Érdeklődni privátban!
Crazy Machines 3
Jalopy
Moon Hunters
Skullgirls
F1 2014 -
Crytek
nagyúr
válasz
SenorGrande #12352 üzenetére
Szerintem a konzol tulajoknak 99.9%-ának alapból US accountja (is) van a magyaroknak is...Szóval ez szerintem nem akadály senkinek sem...
Már ha a regiózás annyit jelent itt is mint pl az amazonos vásárlásnál... -
Crytek
nagyúr
Jalopy és Moon Hunters továbbra is megvannak még!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest