-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
-
csuvicsuva
addikt
-
csuvicsuva
addikt
Szintén $4, de szintén skip.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
KaiotEch #18988 üzenetére
Erre a formára egyszer három napot vártam, mire méltóztatott válaszolni. Csak egyszer. Add marossnak.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #18944 üzenetére
+Zolás
ez már csak egy ilyen sportág.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Ferke[HUN] #18849 üzenetére
Először azt hittem, hogy fejből vágtad, de gondolom megtaláltad a topikot.
#neáruljbeamodiknál
-
csuvicsuva
addikt
-
csuvicsuva
addikt
válasz
FunPro #18803 üzenetére
Meg van zavarodva már minden. Múlt hónapban ugye neked már 7 euro volt a 9 helyett, később megnézem, hogy melyik fiókomra most milyen árat dobna.
Mivel szinte teljesen átköltöztem Xboxra, maximum valami korábbi PS játékkal tudnának berántani (amelyek valószínüleg úgysem futnának a gépemen).
-
csuvicsuva
addikt
No, reggel megjött a €7 ajánlata egy olyan emailre, amellyel még soha nem voltam előfizetve.
Reflinket dobhatok?
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #18784 üzenetére
A season passok miatt gondoltam, te vagy az egyik szakértő, hogy mihez jár minden kiegészítő, és mihez nem.
Pont a minap vettem észre, hogy már a LEGO The Skywalker Sagából is megjelent egy Galactic Edition.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Anonymusxx #18780 üzenetére
Buktam egy fogadást. Azt hittem, hogy TheNewDawn fogja linkelni.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
***ANDRÁS*** #18687 üzenetére
Aki kapott ilyen emailt (9.99/11.99), az lemondta az előfizetést vagy csak szünetelteti? Mert marossnál feltételezem, hogy az utóbbi áll fenn. Én az előbbi vagyok és én is kaptam.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #18644 üzenetére
Legegyszerűbb, ha lemondod a francba, cserébe ötször annyi emailt fogsz tőlük kapni. Én már meg sem nézem, törlöm az összeset a francba.
Szóismétlés, a francba.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #18553 üzenetére
Szerintem se, csak belinkeltem, hogy van ilyen is.
-
csuvicsuva
addikt
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #18407 üzenetére
Csodálkozom, hogy még senki nem írta be, hogy "de nem Steamre".
Egyébként augusztusi Choice-ról van szó, ha valaki nem tudná, miről van szó.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
lkksioskdl3 #18359 üzenetére
Nem szóltam, nem tudok számolni.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #18351 üzenetére
Na vajon lesz belőle Happy Hour? Évek óta nem követem az IndieGalát, de egy ilyen csomagnál az lenne a nem semmi.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
juliabrilke #18335 üzenetére
Drága, megvan, szar.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #18318 üzenetére
+mindenknek
Persze, én sem várok fél éves AAA címeket, főleg, hogy a nagy részük fabatkát sem ér egy sztoriorientált félig független játék mellett, de korábban azért mindig volt legalább egy húzócím - akár szubjektíven, akár objektíven nézzük a dolgot - ugyanezért az árért (ha nem nézzük a kuponokat). Mondjuk engem már aztán tényleg nem zavar, teljesen átköltöztem konzolra, ahol olyan árakon lehet hozzájutni más régiójú játékokhoz, hogy csak na. Pont ezért nyomtam egy cancelt, hogy ne kelljen minden hónapban négyet kattintanom a szüneteltetés miatt.
A Capcom az igen erős volt, bár nagy része megvolt korábbról, ami érdekelt volna, azt pedig pont előtte vettem meg apróért Xboxra.
-
csuvicsuva
addikt
Igen. Én sem a minőségre céloztam, hiszen még csak nem is hallottam ezekről a játékokról.
Valószínű, hogy most már állandó lesz ez a kedvezményes kupon, úgyhogy akkor fogok élni vele, ha tényleg lesz benne olyan játék, amivel ha nem is fogok játszani, de legalább a gyűjteményben ott lesz a helye. Szerintem az sem véletlen, hogy visszaálltak a jól bevált egyféle árazásra.
-
csuvicsuva
addikt
Ez a choice annyira semmilyen lett, hogy meg sem néztem, mik vannak benne. Kezdem azt érezni, hogy ez már csak a +1 sor, trade fétissel küzdő és steamgiftsen ajándékozó usereknek van fenntartva.
De4d: az első két cím tényleg benne van vagy most találtad ki? Ha előbbi, akkor tudni sem akarom mik azok.
-
csuvicsuva
addikt
De mégse tanultok belőle. Felesleges összevásárolgatást abbahagyni, tessék játszani.
Én meg közben figyelem a szürkületi zónát, Dark Souls Remastered olcsó Türkiye kulcsért Xboxra.
-
csuvicsuva
addikt
Humble-től kaptam egy levelet, hogy július 5-ig meghosszabbították a $6 3 hónap akciót.
Csak tudnám, hogy mi a tökömért dollároznak még, amikor lemondás előtt jó pár hónappal átraktam euróra, ráadásul egyet még talán vettem is.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
***ANDRÁS*** #18275 üzenetére
Az indie játékok már most elérhetők, a többiek július 12-én kerülnek fel és 13-ig lehet őket beszerezni.
-
csuvicsuva
addikt
Aki nagyon nem talál bontásban Dragon's Dogmát, Steamen most €4,79 június 23-ig.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
***ANDRÁS*** #18240 üzenetére
Igen, az ilyen pakkokat jóval könnyebb eladni, mint a csojszt. Én nem vadászok, ami érdekelne és nincs meg, az a DmC 5, de pont az az egyetlen rész, amellyel játszottam még Xboxon Game Passben, mielőtt kivették. A HD Collectiont meg a héten zsákoltam be szintén oda, hasonló áron, mint amennyiért a mostani bontásban mehet.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Corleone33 #18235 üzenetére
Ment ott szerintem több is.
-
csuvicsuva
addikt
-
csuvicsuva
addikt
válasz
s7evcsenko #18197 üzenetére
Azt nem tudom, nekem nincs, mert én már nem szüneteltetek minden hónapban, hanem lemondtam az egészet a francba, amióta nincs a régi Classicos "kiváltság".
-
csuvicsuva
addikt
válasz
s7evcsenko #18189 üzenetére
Na várjál, most nem a két haviról beszélünk, ami múlt héten járt le? Ha nem, akkor kellene lennie dátumnak.
#18190 l.skywalker: What?
-
csuvicsuva
addikt
válasz
s7evcsenko #18186 üzenetére
Ha az előzőre befizettél, akkor szerintem bukó, de inkább írj a supportnak, vagy megveszed $6-ért és $8-ért eladod.
-
csuvicsuva
addikt
Röviden: fosskip.
Hosszabban: annyira nem fos, de skip. Ennek már lőttek, bezárhatják, elföldelhetik. -
csuvicsuva
addikt
Na gyerekek, 3 és fél óra múlva jön az újabb jóság. Remélem mindenki remegve várja már milyen csodákat szabadítanak ránk, amiket €5/$6 áron sem piszkálunk meg bottal sem.
-
csuvicsuva
addikt
Kérem szépen, tippem a mai húzócímre nem más, mint a... fogalmam sincs, valami szar, amihez lehet ötször annyiért Season Passokat venni. Ha Life is Strange: True Colors lesz, akkor meg instabuy a következő €/$6 kuponnál.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Anonymusxx #18139 üzenetére
Tudom, de mondta, hogy nem csábítja az Epic (ráadásul ha jól értettem, le is maradt róla), így viszont a Deluxe miatt még tud esetleg spórolni a kiegészítő csomaggal.
Ha nem említi a játékot, akkor a büdös életben rá nem jövök, hogy nekem ilyenem is van. -
csuvicsuva
addikt
válasz
chris0000 #18129 üzenetére
Paradox Sale van Steamen, nézd meg, hogy a Gold csomag mennyibe kerül neked.
-
csuvicsuva
addikt
-
csuvicsuva
addikt
Én sajnos annyira nem vágom ezeket, de a stílus(ok) rajongói számára nem tűnik egy rossz összeállításnak.
#jobbmint$8értacsojsz?
-
csuvicsuva
addikt
Értem, tehát a világtörténelem az elmúlt évtizedeket fedi le, egy többezer éves nép nem talált fel semmit, amit aztán a szomszédok, meg a nyugat beállított a sajátjának.
Mátyás meg az igazságos volt, aki álruhában járt az egyszerű emberek között, a Fekete Sereg pedig hazaszeretetből, ingyen és bérmentve védte hazánkat.
-
csuvicsuva
addikt
Ma jött az email, hogy csak most, csak utolsó lehetőség, ha újra előfizetek, akkor csak $8. Hatér' se.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #17995 üzenetére
Igaz, igaz, az előzőt megvettem. Ne öregedjetek meg, elbutultok.
Pedig már kétszer is volt róla szó, hogy azért kaptam kevesebb kedvezményt.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #17993 üzenetére
Én mindig azt csináltam - tekintve, hogy a store kedvezmények nem érdekelnek -, hogy ahogy kijött az új bundle, nyomtam a szünetet, amire eddig jött a $4. Ha érdekelt valami, akkor megpróbáltam eladni a pakkot, ha nem, akkor maradt ugyanúgy. Mivel most már csak $2 kedvezmény jött, lemondtam az egészet a francba. Majd előfizetek újra, ha olyan jön és még kupont is ad hozzá.
Utólag szerintem nem fogja beadni.
-
csuvicsuva
addikt
Sajnos a hagyományosra sincs már nagyon lehetőség, örülünk ha rokonokkal néha össze tudunk jönni nagyobb ünnepekre, úgyhogy az elkeseredés beszélt belőlem.
Természetesen nem vagyok a digitális verziók ellen, sőt abszolút pozitív dolognak tartom és igen, ahogy Maross említette, tényleg volt már korábban, akkor szemezgettem is vele. -
csuvicsuva
addikt
válasz
2thletme2day #17976 üzenetére
Ó, most buktam le, hogy vettem az angol nyelvvizsgámat. A lényeg megvolt, nem is értem hogyan nem fogott az agyam, pedig onnantól egyértelmű.
Az ötlet tényleg zseniális.
-
csuvicsuva
addikt
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Anonymusxx #17957 üzenetére
Igen, szokásos első kattintásnál.
Én már teljesen meg vagyok amúgy zavarodva. Classicon voltam, átállítottam, hogy €-ban vonjon (PP balance abba lett átváltva még jóval korábban, mert úgyis azzal fizet, akivel trade-elek), a kupon/kedvezmény viszont továbbra is $.
Szóval az lenne a dolgom, hogy lemondom az előfizetést és amikor olyan csomag jön, ami érdekel, akkor előfizetek újra? Kedvezmények nem érdekelnek. -
csuvicsuva
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #17860 üzenetére
Azért tartom bátorságnak, mert itt ugye nem max 10 játékról beszélünk, hanem jóval többről. Ember legyen a talpán, aki nyomon tudja követni, hogy kinek mi megy. Én már tegnap agyf***t kaptam, hogy a havi csojszomat nem vitte el senki €6.5-ért, holott láttam egy olyat, akitől megvették €5.5-ért Mass Effect, Desperados és talán Man of Medan nélkül. Öreg vagyok én már ehhez a szarhoz. A cserélgetéshez meg pláne.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #17856 üzenetére
Voltak olyanok is, volt aki meg utólag írta be, hogy a szerkesztetteket ignorálja. Van aki meg el sem olvassa. Bátor, aki ezt így bevállalja.
Aztán meg van a spanyol csávó, aki végignézi a kommentháborút és megvesz mindent.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
FunPro #17842 üzenetére
Persze. Csodálom azokat, akik be merték vállalni még egy "áttekinthető" GroupBuys csoportban is, a fél percenként átírt üzenetekkel, merénnekemmégezakettőiskellmerazutánamhozzászolórámlicitáltegyjátékkal.
Viszont ami vicces, hogy találtam most délelőtt egy bent maradt Amnesia Rebirth-öt, úgyhogy el is hoztam. Ott a srác az elején írta, hogy aki először beírja XY játékot, az kapja.
-
csuvicsuva
addikt
Meh, mondtam én, hogy még ezt sem fogom tudni eladni nullszaldóval. Maradt még egy Evan's Remains €0.40-ért, ha érdekel valakit.
-
csuvicsuva
addikt
Ja, értem. Néztem is, hogy erre a pakkra bedobnak ekkora kedvezményt? Én is classicon vagyok, de más már nincs is, nem?
Közben eszembe jutott, hogy bedobom a csalit. FunPro tanácsára ráteszek egy felest a Nickre, úgy €7 lesz, aztán mellé írom, hogy az egész pakk vihető €6.5-ért.
Mass Effect is igazából csak gyűjteménybe menne, ha egyszer újra nekifeküdnék, azt úgyis Series X-en tenném.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
FunPro #17812 üzenetére
Igazából az a baj, hogy teljesen kiszámíthatatlan. Aki minden hónapban árul, attól hamarabb veszik, de viszik teljesen irreális ürgéktől is, akik felrakják ME, DIII és Medan nélkül és majdnem kihozzák nullszaldóra.
Én már belefáradtam, hogy minden hónapban csináljak groupbuyt, aztán két-három napokat várjak egy-egy emberre.
-
csuvicsuva
addikt
Ja, hogy te egy darab $8-ast kaptál?
Beállt €6.35-re, csúnya lenne, ha nem menne el €6.5-ért Mass Effect nélkül.
Des III €2
Medan €1.5
Nickelodeon €1, a többi meg €0.50.Akinek van tanácsa más árelosztásra, az ne kíméljen. Talán egy €2-s Medannal még €7 is kijönne belőle.
reelc: igen, írja is, hogy másikkal nem kombinálható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged