- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
válasz
TheNewDawn #20068 üzenetére
Emailben én sem kaptam semmit eddig, viszont most ránéztem a kuponokra a HB menüben és van egy "$8 USD a month to sign up for Humble Choice for 1 month" kupon. Ingyen se kéne a vackuk, de azért nézd meg ott, hátha.
-
gyimger
őstag
válasz
TheNewDawn #20049 üzenetére
Nekem sincs semmi a kuponok menüben, nem mintha ennyiért kéne tőlük bármi is.
-
gyimger
őstag
Ha valaki össze akarna állni egy Pick & Mix bundliba, egy Tale of Paperrel és egy Undetecteddel beszállok.
-
gyimger
őstag
Ha! Ahogy mondtam le a havi választást, felajánlott egy dolcsit! Van itt még ajánlat!
-
gyimger
őstag
Relentless Bundle-ből kell valakinek valami a Chicken Police és Life and Suffering of Sir Brante játékokon kívül?
-
gyimger
őstag
Egy Aragami 2-vel és Twin Mirrorral szívesen megkönnyítem valaki terheit, ha nem tud tőle szabadulni, de ezért a kettőért nem vennék csomagot. Más tényleg nem kell belőle.
-
gyimger
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #19918 üzenetére
A DC-s játékot jó áron venném.
Skywalker: 2017 óta sose léptem ki, mindig jött skip-re, aminek jönnie kellett.
-
gyimger
őstag
válasz
AcCEsS #19790 üzenetére
Spirit of the Island
Lords and Villeins
A Juggler's Tale
Rebel Inc: Escalation
Batman: Arkham City - Game of the Year Edition
Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition
Middle-earth: Shadow of Mordor GOTY
Gotham Knights
Ezek vannak még meg. A felső pár bundli szökevényt lehet vásárlás mellé kérni. -
gyimger
őstag
válasz
l.skywalker #19756 üzenetére
Fú, ez bejött. Szavakat se találok.
-
gyimger
őstag
Valaki visszamondta, úgyhogy felszabadultak nálam ezek:
Spirit of the Island
Lords and Villeins
A Juggler's Tale
Mr. Prepper
Metal Hellsinger
Rebel Inc: Escalation
Batman: Arkham City - Game of the Year Edition
Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition
Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition
Middle-earth: Shadow of Mordor GOTY
Injustice 2 Legendary Edition
Gotham Knights
Az apróságokból választható ajándékkal
(Egyes játékokból a Humble-nek nincs készleten, várni kell rájuk.) -
gyimger
őstag
válasz
adrian94 #19744 üzenetére
Én leginkább egyben válnék meg ezektől (mivel úgyse kelne el mind):
Back 4 Blood
Batman™: Arkham Asylum GOTY Edition
Batman™: Arkham City GOTY Edition
Batman™: Arkham Knight Premium Edition
Batman™: Arkham Origins
Injustice 2 Legendary Edition
MORTAL KOMBAT XL
Mad Max
Mortal Kombat 11: Ultimate Edition -
gyimger
őstag
válasz
l.skywalker #19734 üzenetére
Ha valaki még vesz vagy átvenne, nekem a Gothamon kívül mind megvan, ha valakinek kéne a többi, közösködhetünk.
-
gyimger
őstag
válasz
Anonymusxx #19523 üzenetére
Kattints a Settings-re, ot kiírja, hogy mikor és mennyit fog levonni. Lemondásnál felajánlhat $2-t, de azt úgyis látni fogod.
-
gyimger
őstag
válasz
Ukraan #19481 üzenetére
Itt, a fórumon nem a haszonszerzésre megyünk (+1/2 eurót senki sem szokott sajnálni a másik ügyintézésére és idejére), általában közösen vásárolunk vagy cserélünk. Szerintem amit Te keresel, az a Hardverapro lesz, tedd fel oda a hirdetéseidet annyiért, amennyit nem szégyellsz kérni érte. Ebben a témában azért jobbára tisztában vannak az emberek az árakkal.
-
gyimger
őstag
válasz
TheNewDawn #19433 üzenetére
Ráadásul ez valami 'remastered' kiadás is, és magasabb a szint limit. Az alap változatra is igent mondtam volna, de hogy még utólag költeni se kell rá...
-
gyimger
őstag
Úgy néz ki, a következő havi csomagot megtartom
Outer Worlds: Spacer's Choice Edition -
gyimger
őstag
Tőlem is vihető a májusi és az e havi choice is 8 euróért mindenestől. Ha igaz a szivárgás, abból se fog kelleni semmi.
-
gyimger
őstag
válasz
l.skywalker #19344 üzenetére
Június 6-ig lehet beváltani, jöhetne majd valami szivárgás a következőből.
-
gyimger
őstag
válasz
csuvicsuva #19292 üzenetére
Nem ajánl, valamilyen kuponmegvonással fenyeget.
De indítottam egy Group Buy-t.
-
gyimger
őstag
válasz
Anonymusxx #19290 üzenetére
Elnézést. Öt kommenttel korábban írtam.
Itt egy link hozzá. -
gyimger
őstag
Senki nem bont új bundlit? Egy játék miatt nem akarom megvenni, még a nyavajás Death Stranding se kell belőle. Semmi kedvem molyolni a maradékkal.
-
gyimger
őstag
Egy Life is Strange 2 érdekelne a hónapból, vagy minden eladó, kivéve az.
-
gyimger
őstag
válasz
ThorsHUN #19245 üzenetére
Én mindig zsigerből kinyomom, de a Biomutant miatt vívódtam, aztán végül engedtem is levonni. Nem rossz ár így érte, a Jurassic World is egy "talán" volt. Minden mást, ami a könyvtában porosodott, összekapartam egy leftover bundliba.
-
gyimger
őstag
4$ kedvezményt akart rám sózni lemondásnál, nem állított meg.
-
gyimger
őstag
válasz
Corleone33 #18711 üzenetére
A New Vegas valóban kapott egy "PCR" jelölést Steamen, de nem tudom, mi a különbség. A Fallout 3-ból a magyar nyelvű meg nem is kapható Steamen(?), nekem az lemezes példányban van meg. A Dishonoredből mindkettő változat van a fiókomon, az angol változatot még nem maxoltam ki, csak a magyart.
-
gyimger
őstag
válasz
bepken #18678 üzenetére
Nekem a Mortal Kombat is sajnos ilyen ideig-óráig jó játék, legalábbis én sztori nélkül hamar eluntam. Írtam is róla, szerintem a következő gamepass-only lesz.
-
gyimger
őstag
Akkor én megválnék ezektől, ha valaki igényt tartana rájuk:
Monster Train (First Class - Collectors Edition)
Disciples: Liberation
Epic Chef
Railroad Corporation
Golf Gang -
gyimger
őstag
Köszönöm, inkább behúztam a csomagot $8-ért. Van benne a Deathloop mellett Dark Pictures Anniversary, meg egy másik horror-kaland is. A többi viszont HOLNAP elérhető lesz nálam, az első érdeklődőnek. Holnap.
-
gyimger
őstag
válasz
l.skywalker #18608 üzenetére
És ki is próbáltam, ezért igényt is tartanék rá.
Ha nem lesz, akkor sanszosan minden más eladó tőlem. -
gyimger
őstag
Azt pletyizik a források, hogy a Deathloop lesz a következő choice-ban, és szeretnék elsőként jelentkezni egy darabra.
-
gyimger
őstag
Egy Plague Tale-t jutányos áron átvennék.
-
gyimger
őstag
Nekem az egyik Uncertain játék (Last Quiet Day) megvan, odaadnám annak, aki kéri (privátban).
-
gyimger
őstag
válasz
FunPro #18111 üzenetére
Ne hozzad ide miközénk a fóbiáidat, mindenük is dolgos kínai kezek munkája.
-
gyimger
őstag
Platinum Collection BYOB-ra leszünk-e, ha én viszek egy Flashing Lights-ot?
-
gyimger
őstag
Amikor lemondjátok a havi Choice-t, vigyázzatok a kiemelt "Resume" gombbal.
-
gyimger
őstag
válasz
KaiotEch #17798 üzenetére
Már fogalmazódott meg bennem a válasz, de ezeket a játékokat konkrétan nem ismerem.
A sétaszimulátorok, amikkel én játszottam (What Remains Of Edith Finch, Gone Home, Firewatch, Vanishing of Ethan Carter, stb.) játékmechanikát tekintve egyszerűek, de nagyon erős történettel és atmoszférával bírnak. Felfedezel egy házat, vagy egy várost, egy erdőt, és dolgokat találsz, nyomozol, és belecsöppensz a történetbe. Nem annyira interaktív film, mint egy Telltale játék, mert a felfedezés a lényege, saját szemszögből. És ezek a sztorik általában teljesen magával ragadnak és elrepül 8-10 óra.
-
gyimger
őstag
Két kívánságlistás is van a csomagban, skipre meg is adta a 4$ kedvezményt. Én most nem kufircolok garast, ennyiért berántom.
-
gyimger
őstag
válasz
Anonymusxx #17573 üzenetére
Reelc írta korábban: "Átrakták a Settingsbe a Manage Your Plant!"
Én se találtam elsőre. -
gyimger
őstag
Nagyon meggondolatlanul mondogatjátok lefelé, pedig nemrég még fenyegettek is, hogy a 20% kedvezményük lemondáskor elveszik és ki tudja, hány hónapnyi aktív előfizu után kapod vissza. Mi lesz velünk anélkül.
-
gyimger
őstag
válasz
KaiotEch #17350 üzenetére
Focus Home BYOB-ben is össze tudnánk állni. Ott van például a Plague Tale (most játszottam ki Game Pass-ben és hülye lennék nem újra elővenni), az 16 EUR és ha összejön az öt játék, akkor lejön 75%. Ha lennénk elegen hozzá.
-
gyimger
őstag
válasz
Anonymusxx #17332 üzenetére
Sosem hallottad Crytek Peti legendáját?
-
gyimger
őstag
válasz
Ferke[HUN] #17300 üzenetére
Jézus!
Én még azt is bezárom, amit éppen nem használok.
-
gyimger
őstag
válasz
Rendo84 #17291 üzenetére
A Steam mennyit fizetett azoknak a fejlesztőknek, hogy ne vigyék máshova? Mert az Epic busásan tejelt, a Steam szerintem meg nem ajánlott érte csak a legnépszerűbb platformot és az eladás nagysága után járó kedvezményt.
Saját termékeken kívül persze, nem kell Steamre Fortnite, vagy Epicre Half-life.
-
gyimger
őstag
válasz
Delávégá #17276 üzenetére
Nem akartam beszállni az off-maratonba, de ez azért nem ennyi, hogy aki Steamre akar valamit, az "hangos kisebbség" vagy steam-fan. Előszeretettel hozom fel példának a Hitman sorozatot ilyenkor. Kilenc darab Hitman játékom van Steamen. A legutóbbi nem jelent meg Steamen, mert az Epic megvette az exkluzivitást. Csak Epicen érhető el egy olyan játék, ami leginkább a teljesítményekre van kihegyezve. Egy olyan platformon, amin nincs achievement funkció. De legalább ha már egy sorozatból összegyűjtöttél kilenc darabot, nyilván a tizediket máshová szeretnéd megvenni. A trilógia két részét előrendeltem, ezt meg majd.. talán megveszem egyszer. Egy vásárlót tuti vesztettek velem, biztos van más is.
-
gyimger
őstag
Hellóka, Choose Wisely Bundle, külön-külön se-volt-még-ilyen-olcsó Beyond Two Souls és Heavy Rain, plusz az egyebek mellé. Redeem rohadtul on Steam.
-
gyimger
őstag
válasz
***ANDRÁS*** #17048 üzenetére
Jól van, legfeljebb ha másnak nem kell semmi, akkor megveszem 1 eurós pakkot.
-
gyimger
őstag
Más is venne valamit a Fanatical Gurdian Bundle 4-ből? Nekem a She Sees Red és a Sumoman tűnik értékelhetőnek, de minél többen vagyunk, annál olcsóbb.
-
gyimger
őstag
válasz
ForRedGlory #16995 üzenetére
Szia!
A Stubbs The Zombie-t szeretném kérni, köszönjük szépen ISMÉT! -
gyimger
őstag
Előbb nyomtam rá a pause-ra, mielőtt jött az "újra aktív" email és most a Humbli össze van zavarodva.
-
gyimger
őstag
válasz
TheNewDawn #16886 üzenetére
Most miért? Ott van az a húzócím, az a... Meg a sosem akciózott, izé...
-
gyimger
őstag
Ha Killer Bundle 19-et bontana valaki, egy Tacomát vinnék.
-
gyimger
őstag
Az új Fanatical Savage Bundle-ből Hard West + DLC-re vevő lennék!
-
gyimger
őstag
válasz
juliabrilke #16514 üzenetére
Igen, az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest