- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
válasz
TheNewDawn #17114 üzenetére
Így jársz, ha olyan magasan vannak az igényeid.
-
reelc
veterán
válasz
Ferke[HUN] #17086 üzenetére
Látom már beelőztek, de nekem is az a 2 cím kellene, ha van még valaki, akinek pont az a kettő nem kell.
-
reelc
veterán
Én az utolsó pillanatokban elcsábultam.
Értékelések alapján első ránézésre nem lenne ez rossz 6-ért, csak közben eszembe jutott, hogy ehhez az előzőt is meg kellett vennem 6-ért, így a kettő kicsit sokkoló.
Ez a csomag, kicsit jobbnak tűnik, mint az előző, bár nem sokkal.
Még a decemberi nagy durranás meglesz olcsón.Aztán pause.
Na nem baj, a Halloweeni salen se vettem semmit, és ezeken kívül 1 Humble C-om volt idén, a nagyon komoly havi csomagokból.
-
reelc
veterán
Nem foglalkozom Gamepassal, viszont ezt a bundlét lehet behúzom amíg akciós.
Igaz drágább, mint a Fanatical zsákbamacska, de legalább látom mit kapok.
Nagyon régen próbáltam olcsó Groupees zsákbamacskát, de 1-2 alkalom után megtanultam, hogy jobb, ha hanyagolom ezt a fajta vásárlást. -
reelc
veterán
Új Humble: Humble Team 17 Greatest Hits Bundle
Nem csak játékok, kuponok és DLC-k is vannak benne! -
reelc
veterán
Build your own Hidden Object Bundle 2
Szerintem jó kis ajánlat.
Úgy látom 5-öt össze is tudok szedni. -
reelc
veterán
Annyira nem rossz, hogy senki se linkelje a tartalmát.
Pauset nyomtam, talán a Stubbs érdekelt volna, de a többi nem. -
reelc
veterán
válasz
#25237004 #16348 üzenetére
Jó, hogy mondtad.
Most látom, hogy ahhoz és a Blacksad-hez van magyarítás a Magyarítások portálon. -
reelc
veterán
Killer Bundle 17 - €3.99
Battlestar Galactica Deadlock
Planescape: Torment: Enhanced Edition
Blacksad: Under the Skin
Railway Empire
Tower of Time
Undead Horde
Out of SpaceRánézésre egész jó pack.
-
reelc
veterán
válasz
Ferke[HUN] #16262 üzenetére
Én néztem el, az az Ontopik volt.
Ott befejeztem.Itt a helye a dolognak.
-
reelc
veterán
válasz
Ferke[HUN] #16260 üzenetére
Az OFFtopikban írták az előbb, hogy volt rá példa, hogy választani lehetett milyen kulcs legyen.
Erről nem tudtam, azok a bundlék nincsenek meg. -
reelc
veterán
válasz
#25237004 #16224 üzenetére
Ha azt nézzük, hogy konkrét kiadó cuccaival foglalkozó Humble bundle: a Paradoxon kívül nem nagyon volt sem idén eddig, sem tavaly. Legalábbis így rémlik.
Régebben volt nem is egyszer Square Enix, Star Wars, Ubisoft, WB, stb.Ami az indie szegmenst illeti, nyilván ott is mérlegre teszik, hogy most bundleből gyorsan befolyik valamennyi, vagy a maga tempójában, néha akciózgatva, de úgy több pénzhez juthatnak.
Szóval jó pár éve tart a bundle, ez idő alatt a nagy kiadók egy része csinált saját boltot, ahol mégis a legnagyobb haszna marad, ha akciózik is (nem kell fizetni a Steamnek).
"gyakorlatilag a felhasználói szokások természetes következménye volt a bundle-ök csökkenő színvonala.
"
Még emlékszem, a 990Ft-os film DVD-k álltak halomra, amikor a Tesco szórta kifele (vagy 10+ éve?). A korábbi magas ár, a warez, a Blu-ray, a streaming mind a maga idejében nyírta kifele a dolgot.A játékoknál most ilyen alapon rálehetne húzni a warez, már volt sok nagy bundle és sokan inkább azt vennék, az előfizetéses megoldások terjedése (akár PC, akár konzol), és a konzolok térhódítása okokat.
Meg ugye már jó régen nem oszt rendszeresen ingyenes játékot az Origin (van előfizetési modell), az Uplay (itt is), már nem érdekük, már ismerik az emberek a platformjaikat.Persze ide lehet venni, hogy milyen minőségben jönnek ki egyes játékok, mennyi idő alatt kezd zuhanni az ára, stb. Szóval szerintem egész sok oka van, hogy a bundle itt tart, ahol.
-
reelc
veterán
válasz
Ferke[HUN] #16209 üzenetére
Az tiszta, hogy a következő 4 hónapra él a $8-as ajánlat.
Ezt 27-éig kell aktiválni. -
reelc
veterán
válasz
Ferke[HUN] #16207 üzenetére
Akkor félreolvastam amit írtál.
Elnézést.
Azt olvastam, hogy már megvetted.Nem tudok mit mondani, és jelenleg bepróbálni sem tudom.
Ugye itt van a kupon szövege.
Az ésszerű az lenne, hogy ha nem vonná le a mostanit, ha aktiválod a plant. -
reelc
veterán
válasz
Ferke[HUN] #16205 üzenetére
"Kaptam a Humbletól a fentebb említett kuponból. De, hogy azt érvényesíthessem, meg kell vennem ezt a havit."
Köszi az infót!
Így már nem is olyan csábító a dolog.
Mert ha most megveszem a mostanit 12-ért, akkor el is úszik a 3x4-es kedvezmény a következő bundlikra. Csak a 4-ik lesz valóban 8-ért. -
reelc
veterán
Természetesen nem várom el, hogy ingyen csinálják.
Leírom újra.
Egy olyan funkciót, amit ők tettek lehetővé megváltoztattak anélkül, hogy kommunikálták volna.
Igen, valóban nem az volt a lényege, hogy a bolt ne keressen vele.
Hanem a fejlesztők támogatása, ill. charity amit szintén a Humble talált ki.
Engem mondjuk nem zavar, csak ahogy intézték.
Mindig elfelejtettem a csúszkákat.
Ennyi. -
reelc
veterán
Nekem 2 dolog tűnt fel.
Egyrészt senki sem linkelte ebbe a topikba az új bundlet.(Láttam a másikba linkeltél.)
HUMBLE DOWN TO EARTH BUNDLEA másik az, hogy nem tudom hányadik alkalommal, de legalább másodjára csütörtök helyett pénteken jött.
A Charitys dolog meg elég szemét húzás.Belenéztem egy Summer in Mara videóba, valamennyire a My Time At Portiara emlékeztet.
-
reelc
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #16180 üzenetére
Igen arra gondoltam.
Nekem van ami a Gmail sima inboxba, van ami promóba kerül tőlük. Úgy, hogy nem állítottam be semmit. -
reelc
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #16178 üzenetére
Nekem volt a múltkor a $6-os, még tavaly. Nem éltem vele.
Ezúttal lehet ráugrom a $8-asra.
Előtte nekem is a $2 ajánlatot dobták.
Nincs esetleg a promóciók mappádban?December óta egy játékot/bundlet se vettem.
-
reelc
veterán
HUMBLE DAEDALIC 15TH ANNIVERSARY BUNDLE
1 Tier van: €10.86 - 20db játék:
1954 Alcatraz
A New Beginning - Final Cut
A Year Of Rain
Anna's Quest
Blackguards
Blackguards 2
Chaos on Deponia
Deponia
Deponia Doomsday
Edna & Harvey: Harvey's New Eyes
Edna & Harvey: The Breakout
Fire: Ungh's Quest
Goodbye Deponia
Silence
State of Mind
The Dark Eye: Chains of Satinav
The Dark Eye: Memoria
The Long Journey Home
The Night of the Rabbit
The Whispered World Special Edition -
reelc
veterán
-
reelc
veterán
válasz
TheNewDawn #15964 üzenetére
Nem fordítva?
A Humble nem írta, hogy Ultimate.
A Steam csak azt hoz fel, az Epic simát és Ultimatet. -
reelc
veterán
Csak OFFban jegyzem meg, ha valóban olyan jó a DiRT Rally 2.0, akkor lehet jobb ha megveszitek a bundlet.
Egyrészt már előttetek is beírta pár ember, hogy azt keresi. Az tűnik a húzó címnek.
Másrészt volt már olyan a Fanaticalnál, hogy kifogyott egy kulcs, és redux néven folytatódott az adott cím nélkül. A Killer Bundle 12 volt az. -
reelc
veterán
válasz
Anonymusxx #15921 üzenetére
Ha ő ferengi, akkor igen.
Szent Vagyongyűjtési Szabályzat
6. Sohase engedd, hogy a család a lehetőség útjába álljon. -
reelc
veterán
-
reelc
veterán
válasz
SenorGrande #15854 üzenetére
Érdekes téma, mik vezethettek idáig, hogy így állnak a bundlik.
Most így belegondoltam kicsit.Indie részről: azt gondolom szerepet játszhatott az Early Access megjelenése, elterjedése. Azon felül, hogy nem egyszer kap egy összeget: amíg fut a bundle. Utána a kulcsboltozásból, stb. nincs bevétele.
Hanem egy folyamatosabb bevét forrás, ami jó sokáig elhúzódhat, ráadásul kapnak egy halom alfa- és béta tesztelőt. Ha minőségi a játék, megismerik a nevüket, siteok cikkeznek róla, stb.
A nagyon kis indie játékok sokszor kérdéses minőséggel: ha kész akkor kifizeti a Steamre a díjat, meg ott az Indiegala, és majd veszik a bundlit a kártyák miatt.AAA részről: lehet rájöttek, hogy hosszabb távon nem jó nekik így elszórni a játékaikat, közben ugye saját boltot is nyitottak (persze nem mind), amiből több a haszon példányonként, ha ott veszik meg. Jótékonykodni meg másképp is lehet.
Mindkét részről a salek: egész sok akció van egy évben, ha nem is vesznek mindben részt, nyilván jó hatással van az adott negyedév bevételeire, megint nem az egyszer kap egy összeget bundle révén.
Persze gondolom lehettek volna dealek, a bundli mehetett volna úgy, mint 5 éve, de valószínűleg több pénzt akartak, de ugye a bundlis cégnek is mérlegelnie kell, neki is meg kell érnie.
-
reelc
veterán
virágkorát éli akart lenni.
-
reelc
veterán
Dehogy, a virágkorát éri.
Ha lehet hinni az Epicbundles számlálójának, akkor 49 aktív bundle van ebben a pillanatban.
195db játékkal.A Fanatical vezet, talán neki van a legtöbb jó bundlija egy adott időintervallum alatt. Náluk is kisebbségben van a játékos bundle. Szerintem amit fel lehet róni nekik, az a sok mystery bundle.
A Humble a Choiceon kívül 1 játékos bundlival van, a többi 10(!) nem játékos.
Az Indiegala... maradjunk annyiban, hogy szerintem évente 2-3 alkalommal van jobbfajta. Ebben már a Artifex Mundi csomag is benne van.
A Groupeest régóta nem említjük, ami nem is baj. 11 bundle, 2 játékossal (japán korhatáros. ill. egy online játékhoz tartozó csomag).Szóval átfogalmaznám amit írtál.
A játékos bundle haldoklik egy jó ideje. -
reelc
veterán
-
reelc
veterán
Build Your Own Hidden Object Bundle a Fanaticalon.
Akik veszegették rendszeresen az Artifex Mundi bundlikat azoknak nem igen lesz újdonság benne. -
reelc
veterán
válasz
TheNewDawn #15795 üzenetére
Annyit adnék is érte.
Az előzőhöz képest elég tetszetős. -
reelc
veterán
válasz
#25237004 #15736 üzenetére
Nem volt gyerekkoromban konzolom.
Szóval az én esetemben nem áll meg ez az érvelés."Nálam mindig inkább az a kérdés a "megéri-e" helyett, hogy "kell-e az amúgy is hatalmas backlogba""
Nem zárja ki egymást a kettő. Ha arra voksolsz, hogy nem kell a nagy backlogodba, akkor neked nem éri meg a pack.
Ha meg annyira jó üzlet mégis, akkor a hörcsögöd hízik tovább. -
reelc
veterán
-
reelc
veterán
Igen, egyrészt kinek mi, másrészt akit nem vesztegettek meg, hogy maradjon, annak nem annyi.
Az a véleményem, hogy ha a Darksiders 3 a húzónév, akkor átlagon aluli a bundle.
Nem mindenki szereti az ilyen típusú játékot sem, bármekkora név is.
De legyen, nem általánosítok, én nem szeretem.3 bundli szökevény.
+ több indie.
1 Early Access a mérleg kb. a DS3 mellé. -
reelc
veterán
Talán nem is ez a legrosszabb.
Hanem az, hogy nincs alternatíva.
A Fanatical néha villant valamit, önmagához képest.Az Indiegala meg kb. akkor sikeres (itt a fórumon) amikor Artifex Mundi bundle van. Úgy rémlik az mindig összegyűlt HH-ban, pedig van benne vagy 3 új cím általában. De még úgyis jó annyiért.
Talán évente még 2db tűrhető mellé.Groupeesról meg régóta nem beszélünk.
Természetesen mindez egyéni preferencia függő. Ki mit szeret, és főleg mi van már meg neki.
Mert ugye a "jó" bundli is "rossz" egyeseknek, mert már megvan neki belőle ami kell. -
reelc
veterán
válasz
Ferke[HUN] #15444 üzenetére
Nekem nem is lenne rossz.
Ha ezek lesznek benne, unpauseolom.- The Sunless Sea + Skies Bundle - gondoltam egyszer csak bundlizzák.
- Az Iron Danger se tűnik rossznak.
- Shadows: Awakening - a Fanatical bundlit nem vettem meg 4 EUR-ért, mert a többi játék belőle vagy megvan, vagy nem érdekel.
- The Suicide of Rachel Foster ez is jónak tűnik. Látom nemrég volt bundliban az Iron Dangerrel, de az a helyzet, hogy nagyon ritkán jutok el a felső tierig.Valahogy úgy vagyok vele, hogy szinte mindegyikben találok 2-3 címet, ami érdekelhet.
Mert nem vagyok az a típus akinek már minden is megvan, másrészt én már rég nem várok AAA halmot a Humbletől, tudomásul vettem milyenek, így ebben a tekintetben csalódást sem tudnak okozni.
Mivel anno nem vettem a Humble Monthlyt és sima bundliban is ritkán jutok a legfelső tierbe, így az ismétlések is csak minimálisan érintenek. -
reelc
veterán
-
reelc
veterán
Engem a Killer Bundle 13-ból a Shadows: Awakening érdekelne.
-
reelc
veterán
válasz
s7evcsenko #15398 üzenetére
Nem tudom, hogy megy évesnél.
(#15399) Beniii06
Nálam ez volt.Tegnap csodálatos módon megjavult és levonta, amit pausoltam.
Szept. 3 óta voltam pihenőn.
Igen, valóban nem olvastam levelet.
Mindegy, átgondolom, hogy legyen.(#15400) maross: Nekem volt levél a pauseról.
Aug. 25 pause, utána feloldottam, mert ahogy írtam próbáltam megvenni a bundlet, de nem engedte billing probléma miatt (volt rajta pénz, nem tudom mi nem tetszett neki, ugyanaz volt beállítva, mint addig.
Szept. 3-án pause megint.Úgy látom, (legalábbis nekem) akkor küld az unpauseről e-mailt, ha én csinálom. Ha ők, akkor nem jön e-mail.
(#15401) SzabóTamàs90: inkább cancelezem, minthogy Revoluttal is foglalkozzak emiatt.
Elegem van már az ezernyi regisztrációból.
A Humble húzásait meg nem tartom korrektnek. Nem fogok a supportjával se kínlódni. -
reelc
veterán
válasz
sto1911 #15396 üzenetére
Én másodjára.
Az első esetben, ok, nem néztem a dátumot, visszaaktiválta magát.De ahogy fentebb is írtam, ezúttal billing problémára hivatkozott korábban, gondoltam akkor csak nem tudja levonni. Mert amikor hónap elején feloldottam a pauset, nem tudtam kifizetni, nem volt hajlandó levonni.
Ezért vettem meg darabokban ami érdekelt.
Érik bennem, hogy Cancelt nyomok az egészre, nincs kedvem kínlódni.
Sem azzal, hogy figyeljem a dátumot és ellenőrizzem, úgy van-e, ahogy meghagytam, sem az eladásokkal. -
reelc
veterán
-
reelc
veterán
válasz
TheNewDawn #15368 üzenetére
Igen, fura, hogy egy játék két része egyszerre 2 bundliban van.
-
reelc
veterán
Linkelem a Fanaticalról az infót.
09.14-25 között bundlik naponta, a számláló szerint 17:00-kor jön az újabb. -
reelc
veterán
válasz
TheNewDawn #15351 üzenetére
Köszi az infót!
A Shadows: Awakening fejlesztőinek az előző játéka a Vikings - Wolves of Midgard volt, amit elég csapnivaló állapotban adtak ki. Akkor már a Shadows: Awakeninget is fejlesztették. Az utóbbi nem tudom, hogy sikerült, de nincsenek illúzióim.
Ide válaszolok, nem az On BB-ba:
Teszteket én is láttam belőle, úgy gondoltam talán egyszer bundliban.
Mondjuk ilyen tört áron megérheti.
Torchlight 1 valamikor GOGon is volt ingyen.
Akinek nincs meg a Torchlight 1-2 szerintem igen jó ajánlat, még akkor is, ha a többinek nem is veszi hasznát. -
reelc
veterán
válasz
echterion #15327 üzenetére
Nem tudtam, hogy előfordulhat ilyen, és lett volna még idejük levonni a Humblét.
Furcsállom a Paypalnál, hogy inaktív előfizetést nem lehet újra aktívvá tenni.
Nem foglalkoztam korábban ilyesmivel, a Humble C. eddig végig ment, 1 pauseom volt, akkor nem állítottam a Paypalt, de legutóbb igen.
Mindegy, így jártam, már nem bosszant. -
reelc
veterán
Úgy emlékszem korábban tanácsolta valaki, hogy ne csak a Humblén legyen pause, hanem a Paypalon is le kell tiltani, mert ugye ott van előfizetésként. Ne vonja le, amikor elvileg pausen vagy.
Na ezt előző alkalommal megtettem.
Aztán úgy gondoltam kell a Vampyre és a Cthulhu játék, hát unpausoltam, és a Paypalon is hozzáadtam újra, hogy vonja. Itt valamit rosszul csinálhattam, mert Billing problémára hivatkozott a Humble Choicenál, ami fura, mert ugyanaz a Paypal, amit ráadásul újra megadtam a Humble felületén.
Szóval semmit sem vont le.
Úgyhogy az előző HC-t nem vettem meg, a mostanira megint unpauset nyomtam, és szerencsére mástól meglett ami kellett. -
reelc
veterán
Reaper Bundle 5 - Fanatical.
-
reelc
veterán
válasz
Kelleret #15201 üzenetére
Szerintem a Steames kollekció is tekinthető olyan bundlinak, aminek nincsenek tierjei.
Ez kiadóhoz kötött dolog. Bundliban is sokszor van kiadói bundle, ahol csak x kiadó játékai vannak.A csomagot nem feltétlenül Steamen kell venni, ha létezik azon kívül is. Máshol igen jó áron szokott lenni pl. az Unreal Deal pack, vagy a Borderlands 2 Complete.
-
reelc
veterán
"charityről is szól" nem azt írtam, hogy csak arról szól!
Ezt már tisztáztuk, hogy a charity üzlet is.
Ahogy fentebb írtam azt írtam le minek is indult a dolog.
Indie fejlesztők játékainak elterjedése olyan rendszerben ahol a vásárló jóval olcsóbban és többet vásárolhat, egyúttal adakozhat is. Ez mindegyik félnek jó, ha így működik. -
reelc
veterán
válasz
Kelleret #15171 üzenetére
Mert nem úgy indult ez az egész, hogy eladogassa az ember.
Mindegy mi az oka, hogy felesleges, vagy nyerészkedni akarsz."A bundlek létezése óta nem értem egyébként ezt a jelenséget. Ha ez időtartam alatt (1 hónapig fut a choice, vagy 2 hétig egy random bundle vagy x ideig bármilyen csomag) ezek a cégek akár egy saját site-on elérhetővé tennék a steam kulcsokat teszem azt pl a Vampyr-t most 3 euróért adnák sokkal ,de sokkal több bevételük lenne mint így a többi céggel osztozkodva. "
Ehhez kell infrastruktúra. Ja és nem csak nagy cégekről, hanem kis indiekről is szó van. Viszonylag kevésnek lehet normális honlapja, ráadásul vásárlási lehetőséggel.
Ahogy FunPro is írta, a charity is üzlet.
Kis cégnek nyilván egyszerűbb, hogy a bundle oldal intéz mindent. Főleg, hogy ezek eseti dolgok, nincs olyan, hogy valakinek mondjuk 1 éven keresztül bundliban van legalább 1 játéka, mindig váltakozva. -
reelc
veterán
válasz
Anonymusxx #15163 üzenetére
Nem tudom, de aki nagyon fél, az vigye Excelbe az összes még meglévő kulcsát, + ugye maximum havi Choice, nem többhavi előfizetés.
Szerintem addig nem is tudjuk meg biztosan hogyan is működik, amíg a Humble nem ad ki egy hivatalos közleményt a dologról
Addig megy a (rém)hír terjesztés, senki sem tudja mi igaz, amit beirkálnak ide-oda.Amúgy ugye az egész Humble Bundle a charityről is szól, és a továbbadott kulcsok már csak az eladónak jövedelmeznek, az eredeti cél már semmis.
Szerintem ezt is észben kellene tartani, amikor megy a felháborodás.
Persze tudom, hogy minek álljon feleslegben ami nem kell, ill. tök jó dolog olcsón hozzájutni, de értitek, gondolom. -
reelc
veterán
válasz
TheNewDawn #15142 üzenetére
A Wolves of Midgard bónuszjáték?
Az a vacak?
A megjelenés után vagy másfél évig patchelték, hogy kész legyen.
Annyira unalmas volt, a műfajában az egyik legrosszabbnak tartom.
Jó, vannak jó dolgok benne, de nem annyi. -
reelc
veterán
Augusztusi Choice.
"LIMITED TIME: PREMIUM AND CLASSIC SUBSCRIBERS GET ALL 12 GAMES
Get all 12 games when you pick up August's Humble Choice. All Premium and Classic subscribers are eligible. Ends September 4, 2020."A Call of Cthulhunak meg a Vamyrnak örülök.
-
reelc
veterán
HUMBLE DOUBLE FINE 20TH ANNIVERSARY BUNDLE
Szerintem ez egy jó csomag, akár a legfelső tier is.
-
reelc
veterán
válasz
AxBattler #15100 üzenetére
Eredeti játékok OFF topik - itt vagy másfél hétig téma volt.
Valamit írt az X-Box topikba, amivel kiverte a biztosítékot.
Korábban is voltak kitiltásai, ez végleges. -
reelc
veterán
-
reelc
veterán
Ha esetleg lesz másik szerveződés, az Extinction érdekelne.
-
reelc
veterán
válasz
bepken #15055 üzenetére
Sosem hallottam róla, szerintem nem csoda.
Early Access 2 éve, és van 3 DLC vagy egyben Season Pass?
Fura.
Persze ettől még lehet jó. Mondjuk az 1 EUR alatti árat megérheti az alapjáték.Nekem mondjuk ez tetszik: Praey for the Gods
Majd megjelenés után beruházok rá valamikor. Lassan készül, 3 ember csinálja.
Trello. -
reelc
veterán
-
reelc
veterán
válasz
s7evcsenko #15006 üzenetére
1,5 a játék ára, és + ugyanennyi az élményé, hogy olcsón hozzájutsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Motoros topic
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Anime filmek és sorozatok
- Videó stream letöltése
- Kerékpársportok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest