- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
as_Rock
őstag
Antec NSK1380, bele egy olyan mATX-es alaplap, amin van hdmi kimenet, vagy dvi+spdif és akkor dvi-hdmi-vel mehet a kép az LCT tv-re, spdif-en meg a digi hang a házimóziba
Mondanám, hogy ATI 780G/GX-es AMD alaplapok ideálisak, de emlékeim szerint te Intel párti vagy, azokat a lapokat nem ismerem IGP és kimenetek szempontjából (sem)
Ha kell egy kis szufla mehet bele valami házból kifújó hűtéső, rövid (egy HD2600XT/3650 IceQ pl. úgy emlékszem elfér benne, de lehet van NVidiából is ilyen rövid típus) kártya, a lényeg, hogy kinyomja a második sloton a szuflát, mert a ház elég zárt, és csak a táp 12cm-es ventije viszi ki a levegőt, de az is inkább csak a proci környékéről így a melegedésre vigyázni kell. -
as_Rock
őstag
Ha esetleg valaki erre a kérdésre tud választ ne fogja vissza magát!
-
as_Rock
őstag
válasz
#56573440 #970 üzenetére
Olyan kell ami befér, gyors és a levegőt kifújja hátul a második sloton a házból, ez ATI vonalon jelenleg a 2600XT iceq, de az nem elég gyors, és most jönnek majd a 4650/4670-es kártyák úgy olvastam, azok a mostani 3850/3870-ek sebessége alatt lesznek talán picivel, de ha akkorák lennének mint a 2600XT volt jó is lenne
vagy nem tudom az általad írt kártyák milyen gyorsak, de gondolom jobban fűtenek mint az ATI-k, és már meg is szoktam az ATI színeit
-
-
as_Rock
őstag
Van itt valakinek Antec NSK1300-a?
-
as_Rock
őstag
válasz
Darkness #636 üzenetére
Sajnos bejött amitől tartottam
miniITX-es alaplap ami am2-t tud, ha van egyáltalán akkor is gondolom aranyárban vanSzép a házikód, de nekem túl nagy, főleg a mélysége (40,5, a mostani 44), de azért lenne 1-2 kérdésem vele kapcsolatban:
A tápegység benne van az árban, ha igen mennyire csendes?
Teljesen feltolható mondjuk a falra a doboz jól gondolom, tehát a ventis része a tápnak a házon belül van, és a házon kívül oldalirányban nyomja a levegőt? (csak egy oldal, vagy 2 oldal és lefelé?)Blockbusterrel egyetlen gond, hogy a sima verziót nehéz kifogni, plexis van, de az elég sérülékeny - és a karácsonyfát se kedvelem
- a storm verzió tetején meg az a 22 cm-es venti....
-
as_Rock
őstag
Nem nagyon pörög a topic ahogy látom
-
as_Rock
őstag
Sziasztok!
Elszomorodva olvastam az asus baribónokkalkapcsolatos problémákat
Ugyanis épp azon töröm a fejemet, hogy a mostani mATX rendszeremet egy ilyen házba költöztetem, ezzel lenne kapcsolatos a kérdésem is:
Elfér egy szabvány mATX alaplap (Asus m2npv-mx) egy asus t2p-deluxe házban, és a hátlapicsatlakozók, alaplaprögzítő csavarok helyei ugyanott helyezkednek-e el mint a szabvány mATX alaplapnál, vagy csak barkácsolással megoldható?Ha nem járható a dolog, akkor egy A+ blockbustar, Apevia x-qpack, vagy kisebb és minél olcsóbb házforrást ajánljatok nekem
(klasszikus fekvő ház nem jöhet szóba
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Mac mini (2023 with M2)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest