Új hozzászólás Aktív témák
-
macimeister
aktív tag
válasz
Speeedfire #3 üzenetére
inkrementális backuphoz kell az eltérő mappa név. Így lesz csak több verziód egy fileról. Be tudod neki állítani, hogy hány mentést tartson meg. Így automatán törölgeti a régebbi mentéseket.
Egyébként én ugyan ezt keresném csak OS formában.
Azt szeretném elérni, hogy valami kis gépre fel tudjam pakolni. Abban megcsinálni a soft raidet. Beléptetni egy pár gépből álló munkacsoportba és a hálózaton megosztott mappákat x időnként áthúzza magának. Freenas t néztem, de ez az rsync nem fekszik nekem. Synology elég szépen megoldja a dolgokat, de kicsit drágának tartom a dolgait. -
kraftxld
félisten
válasz
Speeedfire #1 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest