- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Fail3D! #9569 üzenetére
Valószínűsítem, hogy a C0 steppinggel visszább fogják a fogyasztást. Az első steppinges processzorok szokás szerint rendesen kihasználják a TDP limitet. Mivel már régóta a köztudatban van a C0 stepping, így várható, hogy egy kis türelemmel tuningbarát processzorra lehet szert tenni. ( Bár a hírek szerint a B2 se piskóta...
)
-
stratova
veterán
válasz
Fail3D! #9530 üzenetére
Az AM3+ még PCIe 2.0 (a csúcs-lapok is)
A HD 7800 sorozat (Cayman [HD 6950-6970] 28 nm-en) jobb esetben még talán idén, a HD 7900 vélhetően inkább jövőre fut be a TSMC gyengélkedése miatt.
A Trinity féle Barts-Cayman elvileg 512 shaderes öszvérre kíváncsi lennék már -
Remus389
veterán
válasz
Fail3D! #8424 üzenetére
bölcsebb dolog megvárni a Bulldozert, az egy dolog hogy az elmúlt időkben jobb volt az Intel, de az idősebb kockák még emlékeznek amikor technikailag jobb volt az AMD
arról nem is beszélve hogy árleszorító hatása lesz a Bulldozernek és az Intel válaszlépésének(6 magos SB)
tehát türelem rózsát terem
-
Remus389
veterán
válasz
Fail3D! #8362 üzenetére
én oktober-november tájékán tervezek beruházni a Bulldozerbe(nem biztos hogy a 8 magos kell, lehet elég a 2/4 magos)
azért, mert addigra biztos kapható lesz, és a kereskedők is leveszik az extra profitjukat
de ha valaki tud vele várni januárig, szerintem még tovább spórol, Karácsony után leülnek az árak ismét
előre lapot nem érdemes venni, érdemes azért megvárni a teszteket is és addigra lemehet picit az új lapok árai(addigra letisztul hogy a Bull-t esetleg a Llanot vagy Intelt veszel)
a Lliano szerintem felejtős, azért mert mire kifejlődik ez a heterogén programozós dolog, majd akkor ráér(szerintem évek míg jelentősen gyorsítja a dolgokat), persze asztali gépbe
kicsit olyan most Llanot venni mint 2006-ban egy bivaly Q6600-ast(akkoriban alig használták ki a kétmagot is), vagy másfél éve DX11-es karit venni(valljuk be sok értelme nincs, pláne másfél éve)
tehát olyat szerintem nem érdemes venni ami a jelenben nem kamatoztatható, valamikor a homályos jövőben jó lesz(addigra meg jobb lesz a Fusion is)
tehát most érdemesebb(és az elkövetkező pár évre) egy hagyományos felépítésű Bulldozert venni
, szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Mobil flották
- Steam Deck
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Philips LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Python programozás
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest