- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrM94
addikt
válasz
Larry303 #2266 üzenetére
(#2266) Larry303 &(#2267) copass
Tudom,hogy quadro melóra van és más driverek vannak hozzá,de ha meglehetne oldani,nem túl bonyolultan,egy Geforceot is hogy működjön ezek alatt a programok allatt az jó lenne.
+Nagyon érdekelne,hogy teljesítményben hogy vírítana pl egy 750Ti, meik quadróhoz járna közel esetleg. vagy valami 660,vagy hasonló.És ha igen hogyan lehet megoldani ezeket a hackeket?
Gugliztam már,de semmi összehasonlító benchmarkot nem találtam,és fórum bejegyzéseket is csak nagyon régieket.Esetleg ajánlhatnátok ti egy kártyát ami jól futna ezek alatt a progik alatt.
-
MrM94
addikt
Sziasztok.
Tudom nem ide illik viszont videószerkesztés topic halott és a programok topicja is,és talán itt találok megfelelő információt.Tehát érdekelne videószerkesztéssel pár infó hardverekről,egy haveromnak.
Premier PRO,és after effects, valami media encodinggal..ezek azok amit ő használ
GPU teljesítmények érdekelnének Főleg egy 750Ti vagy 660, vagy relative Pár Quadroé.
A srácnak valami két quadrója van,valami quadro fx nemtom mennyi arról szeretne upgradelni.
Azért nézte ki ezeket mert specifikációk alapján jobb mint a k2000es.
Miket ajánlanátok neki ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest