Új hozzászólás Aktív témák
-
bagaba1
tag
Sajnos exportálás után is csinálja a problémát. Egyébként yt-on rengeteg videó van erről a Virtual copy-s megoldásról, és mind gond nélkül működik. Az már más kérdés, hogy nem adja ugyanazt a végeredményt mintha egyből a megfelelő FÉ-kel lettek volna ellőve. régebben még 4.1 környékén próbáltam ezt a HDR-ezést, akkor még CS6 volt mellette. Most is próbálkoztam CS6-tal, de ugyanez a probléma.
-
Larry303
addikt
Az az óriási áramfelvétel azért hidd el nem akkora
-mégsem egy centrifugáról beszélünk 😉
Illetve a halálozás aránya nálam pl nagyon vagyes, de majdnemhogy a motor-motorvezérlés a legkevesebb.
Olvasófej elhalálozása viszont egyes tipusoknál kb szériahiba
Örülök, hogy neked minden ok a samu winyoddal, nekem is van egy ami lassan 6éve megy szinte minden nap
Általános statisztikáról beszéltem a saját tapaszatalatom alapján...az elmúlt 15évben nagyon sok fordult meg a kezem alatt -
copass
veterán
photosketcher
betyár jó cuccos és ingyér!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged