- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz
Busterftw #3633 üzenetére
"Csak amikor 50 kep utan rajottem, hogy az eredetihez nem nyul, rajottem, hogy ez nem lesz jo ha nem tudom "hagyomanyosan" elmenteni."
nem tartom életszerűnek hogy bárki is megvesz ~40k értékben progit amit nem próbált ki és nem győződött meg arról hogy az kiszolgálja az igényeit teljes mértékben.
mert ha ismernéd az LR-t egy szikrányit is, akkor tudnád hogy milyen elven működik.
tehát a kérdésed értelmetlen. azért ment a gugli. mindegyik azzal kezdi hogy ez egy veszteségmentes szerkesztést használó progi.ha nem jött be, akkor jövőre ne fizess elő.
-
törölt tag
válasz
Busterftw #3627 üzenetére
Megneztem mar kozben kivancsisagbol, (mert annyira felkeltettetek az erdeklodesem a tema irant
) hogy megis miket lehet, van egy olyan lehetoseg is, hogy a mar megszerkesztet foto kiexportalod ugyanabba a mappaba ahol a forras foto van, felulirni nyilvan nem fogja engedni a forras kepet csak a "use unique names" fog menni akkor letrehozza az ujat ugyanazzal a fajlnevvel plusz egy 2-est hozzateve, azutan meg lehet adni, hogy export utan milyen muveletet kersz, kivalsztod, hogy show in explorer, igy bekerulsz rogton a mappaba ahova mentesz, majd kitorlod az eredeti (forras) kepet mellole ami mar nem kell. Ez szerintem egy eleg jarhato ut ugy is ha 100 kepet modositasz egyszerre.
-
törölt tag
-
copass
veterán
válasz
Busterftw #3629 üzenetére
azt azért ki ne felejtsd hogy az átlag júzer arra nem képes hogy beverje a kib...ott gúgliba hogy lightroom alapok kezdőknek.
hanem inkább elmegy kérdezősködni egy LR csopiba és osztja az eszet hogy ezt lehetne jobban is ám szerinte, mert neki igényei vannak. warezolni van esze, gondolkodni meg már nincs. mert könnyebb megkérdezni azokat akik értenek hozzá, aztán persze kiosztani őket. de hát ez már csak egy ilyen sport!
2millió fotósoknak jó, egynek nem. na bumm.
workflowhoz csak neked: import, develop, export. ennyi, nincs más lehetőség. ez ez tudja. fogadd el. -
copass
veterán
válasz
Busterftw #3613 üzenetére
fáradj a photoshop topikba akkor.
-
general
addikt
válasz
Busterftw #3607 üzenetére
A lényeg, hogy nem professzionális fotós vagyok akinek fontos lehet később az eredeti.
te tényleg miről beszélsz? döntsd már el...Szal attól hogy a szoftver lényege non-destructive attól még mezei usernek rakhatnanak be egy "Save" gombot.
ezért mondom, hogy neked nem ez a program kell. keress másikat. a LR-nak pont az a lényege, hogy megtartja az eredetit, bármilyen formátumú is az. -
*Ropi*
félisten
válasz
Busterftw #3602 üzenetére
Csak akkor, ha eleve jpeg-ben fotózol. A LR lényege, hogy raw fájlokat kezel veszteségmentesen - emiatt nem ír a forrás cr2, nef, stb. raw fájlokba. Azokból viszont tudsz jpg-t csinálni vele, amit minden megeszik. A jpg veszteséges formátum (minden újramentéssel romlik a minősége).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest