- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabgergo
őstag
válasz
PistiSan #1565 üzenetére
Szuper, köszi az infót!
24MP-es RAW-okkal dolgozom főleg és elég sok az utómunka.
Nem tudom nekem milyen csatolakozós az alaplapom (Lenovo thinkpad t530), azt hol lehet megnézni?Maga a Windows felrakása gyors, de minden porgramot újrarakni meg mindent újra beállítani... vagy van vmi megoldás erre?
-
*Ropi*
félisten
válasz
PistiSan #1440 üzenetére
Én azt szoktam csinálni, hogy amikor több típusképem van egy témáról (mind ugyanolyan korrekciókkal), akkor az elsőt megcsinálom, utána másolom a többire, majd azokról vissza az elsőre is. Igaz, hogy így csak 1 lépés lesz a historyban, viszont csak a kellő beállítások maradnak benne. Értelemszerűen olyan képeken, amiken pl. crop tool-t vagy spot removal tool-t (bármi egyedit) akarsz alkalmazni ezt kell először megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Google Chrome
- PlayStation 3
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest