- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
válasz
csacsi77 #264 üzenetére
tudtommal a Noise Reduction, és a többi általános beállítás az egész képre hat, azt nem lehet konkrét területre választani. olyasmit tudsz csak az adott területre használni, ami a Brush eszközön belül van. ha azt befejezted, és utána zajszűrsz, az az egész képet elmossa picit, attól függően, milyen szintű zajszűrést használsz. egyébként 25% az optimális, alatta alig észrevehető, fölötte viszont jelentősen opálosítja a képet, hiába élesítesz rá, nem lesz ugyanaz. még max 30 %, többet én nem ajánlok, hacsak nem kell extrém módon megszűrni, mert olyan körülmények közt készült. de gondolom portréról van szó, ha szemet akarsz élesíteni, azt meg iso 100,200-on csinál az ember.
esetleg a zajszűrést próbáld más szoftverrel, a DPP (Digital Photo Professional) állítólag Canonhoz hatásosabb bármelyik proginál, bár én még nem mértem össze. és persze nem tudom, milyen géppel dolgozol. -
copass
veterán
válasz
csacsi77 #267 üzenetére
Editing eyes in Lightroom
így hirtelen, mondjuk ez csak szemre brusholás csak. -
Balinov
titán
válasz
csacsi77 #212 üzenetére
esetleg probald ki az LR 4.4 Release Candidate-t changelogban nem biztos,hogy irjak, de az LR FB oldalan jopar postolo irta,hogy erzesre gyorsabb
-
*Ropi*
félisten
válasz
csacsi77 #204 üzenetére
Ennek millió oka lehet, és nem is biztos, hogy a program maga okozza, hanem inkább Windows (rendszer) probléma. Mondjuk így, hogy az alatta lévő vasról nem tudunk semmit, csak vaktában tippelgetés lenne bármit is mondani.
Olyan átfogó leírást meg, ami mindenre kiterjedően megmutatja a konfigodat a programot érintő szempontok szerint, legalább 1 óráig tartana elmondani és elkészíteni...
Vettem egy autót, használom fél éve, de egy ideje nem gyorsul úgy, mint régebben...Mi okozhatja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest