- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
csixy
addikt
válasz
canniball #670 üzenetére
Jó lett, mindössze a RAM feszkót megemeltem 2.65Voltra , igy 2,62Voltot mutat a BIOS helthy-ben és csak egy mobil rackos ide vinyó maradt benne, a másikat kidobtam, valamint a táphoz közelebbi SATA tápcsatlakozót dugtam az SSD-be , a távolabbit meg a régi SATÁs vinyóba mert amúgy fagyogatott, így már nem.
A másik enhanced-ide kábelen két DVD drive . Van egy ócska floppy is benne és egy Asus AH4650 Series (1024).
A Vista SP2 már kiírja, hogy 4giga ram van benne. -
csixy
addikt
válasz
Viktor77 #668 üzenetére
Köszönöm kedves Mindnyájatoknak!
Akkor mostmár megnyugodtam, megborotválkozok, teszek bele egy hálókarit oszt hó-rukk esek neki telepíteni !
A v28-as bios a legutolsó úgy látom , ez van rajta.
Van hozzá egy 550wattos táp.Még majd az .inf drivereket fel fogom tenni ,meg a hangkártya okosítót és kész.
hurrá
Ha ssd-re teszem a rendszert , akkor a BIOSon gondolom , hogy elég mindent alap beállításon auto módban hagyni?
-
csixy
addikt
válasz
canniball #665 üzenetére
Szia !
Akkor ezt úgy értsem ,hogy ez így normális , 32 biten ennyit lát a rendszer a 4 gigából , ennek is örüljek és ezt a rammennyiséget hibátlanul fogja felhasználni a 32 bites vista ill ubuntu?
Bátran folytathatom a telepítést és kész?Az alaplapi hálókarira lehet keresztet vetni (?) , vagy ha felteszem a support drivereket akkor elő fog kerülni legalább vas szinten a hálókari is?
-
csixy
addikt
Hali
Létezik valakinek olyan tapasztalata,és tud-e valami gyógyírt a következő gondra?
ABIT IC7 alaplap + 2db 1gigás apacer ddr (8442)
+ 2db 1 gigás modecom (buffalo) ddr (7332)Külön külön látja a 2 giga ramokat (2097152), de ha egyszerre teszem be mind a négyet páronként az egyforma színű slotba akkor csak 3407872 mega ramot lát és nem a 4194304-et.
BIOS frissítés segíthet-e?
Hogyan lehet előcsalogatni az alaplapi hálókarit , mert ennek nyoma sincs a BIOS Menüben?
Köszi CsI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nyaralás topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest