- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
kts88
aktív tag
Gondolom kétoldalals a ram. Lehet meghalt az egyik oldal, de ez csak találgatás. Ki kellene próbálni másik gépben is ha tudod.
Amit írtál, az szerintem elképzelhetetlen.
Vagy még valami, de az már a durva átvágás kategória. Átcímkézett ram
Bár ilyenről még nem hallottam, vidkarinál volt rá példa. pl.: gef4 mx440 maszkolva 9600-nak ill. savege4 fx5200-nak álcázva (ilyet én is láttam) -
Viktor77
titán
1. Az elsőbe (a számolást mindig a proci felöl kezdjük).
2. Az elsőbe és a harmadikba (színkóddal jelölve, épp ezért). Ha esetleg hibás lenne az első foglalat (és ezért sípol), akkor a másodikba és a negyedikbe.
3. Amit akarsz.Tedd be őket a fentebb leírt módon. 400-as a szabvány, de a gyártók a tuning miatt csináltak ennél gyorsabb ramokat is, ezek lefelé kompatibilisek.
4. Mint írtam, de.Azt a Geilt meg beteheted a két Kingston mellé, ha inkompatibilisek lennének egymással (a lapok is lehetnek válogatósak, meg a ramok sem szeretik mindig ha másmilyen kerül melléjük), az úgyis észre fogod venni, lefagyásból vagy programhibából. Ha ez történik, akkor vedd ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest