- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
Ricky Pauer #678 üzenetére
Nem üzemelnének. Az Intel chip 2-t vezérel, ezért van (lenne) rajta még egy vezérlő.
Ramoknál az a lényeg, hogy 4 oldalnyi memóriát rakhatsz bele. Ha egyoldalasak a memóriáid akkor rakhatsz bele 4-et, ha kétoldalasak, akkor csak 2-t, mert ha mindkét oldalon vannak modulok, akkor az ugye már 8 oldalnyi memória lenne.
-
Viktor77
titán
válasz
MasterMark #624 üzenetére
Nekem "csak" egy 360-as Ultra Power volt alatta. Igaz, hogy a Vargáné áés tsa árulta, de szerintem nagyon megbízható kis táp, most az új konfigomat is rábíztam, igaz, ez még kevesebbet eszik mint a P4. Annó még itt a PH!-n is volt róla teszt, de valamiért már nem találom.
Én megnézetném azt a tápot, nehogy valami miatta durranjon el.
-
Viktor77
titán
válasz
MasterMark #620 üzenetére
Bizony kéne, Mondtam, nálam 3750-en (alapfeszen) lefutott a 3DMark.
Próbáltad úgy, hogy mindent lehúzol a tápról, csak azt hagyod rajta, ami kell hogy menjen a gép?
-
Viktor77
titán
Egy érdekes dolog történt velem.
Tegnap vásároltam egy IC7-G lapot. Ami az érdekes, hogy a ott a ramok mellett nincs -G jelölés, viszont ott lent a kis zöld matricán IC7-G van. És az Intel hálókártya is működik a lapon. Viszont a neten nem találtam olyan képet, ahol az IC7-G lapon nem látszik a -G jelölés.
Ki mit tud erről?
-
Viktor77
titán
1. Az elsőbe (a számolást mindig a proci felöl kezdjük).
2. Az elsőbe és a harmadikba (színkóddal jelölve, épp ezért). Ha esetleg hibás lenne az első foglalat (és ezért sípol), akkor a másodikba és a negyedikbe.
3. Amit akarsz.Tedd be őket a fentebb leírt módon. 400-as a szabvány, de a gyártók a tuning miatt csináltak ennél gyorsabb ramokat is, ezek lefelé kompatibilisek.
4. Mint írtam, de.Azt a Geilt meg beteheted a két Kingston mellé, ha inkompatibilisek lennének egymással (a lapok is lehetnek válogatósak, meg a ramok sem szeretik mindig ha másmilyen kerül melléjük), az úgyis észre fogod venni, lefagyásból vagy programhibából. Ha ez történik, akkor vedd ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest