- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
atiska007 #25 üzenetére
Hát, erre ne várj hiába, tessék: ez egy rohadt drága telefon. Szimpatikus, de ennyit telefonért én speciel nem adok. Aki viszont igen, az jó eséllyel kapott is valamit a pénzéért. Például valódi, kurrens innovációt, nem 6-7 éves megoldások bevezetését. Mindenesetre elb@szott egy világ ez, elképesztően elborult árakkal.
@Snoop27: én általában megjelenéskor vettem őket, de amióta 300 fölé emelkedtek, azóta hanyagolom. Ráér az a következő generáció bevezetését követően is. Olyan oltári nagy kuponok amúgy nincsenek, inkább csak tartozékokat adnak ingyen, meg kábé 100 euró kedvezményt. Lásd 10T, azt akciózták mostanában.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Semmi meglepetés nem maradt a OnePlus bemutatójára, a gyártó első hajlítható készüléke az Oppo Find N3.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest