- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
pufi
tag
Sziasztok!
Alaplap csere után, kénytelen voltam újratelepíteni a rendszeremet, melyen mindig, minden program, adatbázis, elérési út azonos, immáron sok-sok éve. Semmi nem változott az előző konfighoz képest, csak az alaplap (nf2 ez is, iletve a régi is az volt, csak elromlott, tehát nem hw-es a gond). Szóval a probléma. Apache felmegy, php felmegy, mysql felmegy, config, EXECUTE és a START SERVICE-nél gondolkodik egy keveset, aztán azt mondja, hogy ERROR:0 és a szolgáltatást nem indítja el. Kézzel sem tudom útjára indítani a service-t, mert egy teljesen értelmetlen windows-os hibaüzenettel (miszerint nem indítható el...) Uninstall, reinstall, ugyanez. Más verziójú MySql letölt, feltelepít, a helyzet változatlan. Ha valaki tud valami okosat, kérem segítsen, mert (természetesen mikor máskor...) határidős munkám van, amit e nélkül nehéz lesz befejeznem.
Egyébként már elég sok alkalommal telepítettem a rendszeremre az Apache/PhP/MySql programokat, de most kifogott rajtam.
Köszönöm:
Pufi
Aktív témák
- Delta Force (2024)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest