- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
balaaa88
aktív tag
Ez elsősorban hálózatos probléma. Gépre kell egy MySQL szerver, gépnek kell egy IP-cím. Lehetőleg publikus. Ha nem publikus, akkor meg lehet oldani dyndns-el is + NAT szabályok alkalmazásával. Alapból ennyi, plusz be kell állítani, hogy a MySQL szerver hallgasson az adott IP-n.
-
balaaa88
aktív tag
válasz
Peter Kiss #1600 üzenetére
Hát nincs mögöttem szerencsére (?) 10, de még 5 év tapasztalat sem, de most már tudom, hogy ezzel (is) óvatosan. Konkrétan lehalasztotta az egész ESXi-t a dolog. Illetve önmagán kívül még egy gépet kinyírt, de azt szerencsére hard reset után rendben visszajött. A MYSQL szervert meg szépen visszaállítottam 3 nappal korábbra (szerencsére magyarázkodni nem kell), aztán most az is fut szépen, de ha a jövőben ilyet csinálok, megnézem, hogy mekkorák a táblák már ugyan.
-
-
balaaa88
aktív tag
Sziasztok!
Van valalkinek tapasztalata, hogy a "mysqloptimize" körülbelül mennyi ideig fut egy körülbelül 51-52.000.000 soros táblán? Nyilván környezettől is függ. Nálam lassan 12 órája fut és nem tudom, hogy meddig várjak vele, vagy van-e valamilyen sztenderd ezzel kapcsolatban. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest