Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
baracsi
tag
Az index problémára nem tudok mit mondani, lehet tényleg régi a MySQL-ed és azért csinálja, érdemes egy friss verzión megnézni, hogy hogyan viselkedik, másrészt pedig igazad van, elég sok komoly cég használja a MySQL-t ([link]), és valóban elveszik a PH!-s MySQL topic komolyságát az itt megjelenő "móricka projekt"-es hozzászólások. Egy "szerintem" hozzá nem értő véleményét olvassa egy másik hozzá nem értő, majd jövünk mi programozók, hogy MySQL fut a cége rendszere alatt, akkor bizony a másik hozzá nem értő megkérdőjelezheti azt, hogy jó lóra tesz-e adott szoftver választásával, úgyhogy tényleg óvatosan a meggondolatlan kijelentésekkel!
-
martonx
veterán
Simán lehet, de ha megtennéd, hogy pontokba szedve cáfolod (több szinten is
), nem pedig pont hogy az igazamat bizonyítod, a szimpla select, index nem használós bizonyítással? Ettől még persze nincs baj a MySql-lel móricka projektekhez simán jó, és ingyenes, de komoly enterprise üzletmenetet biztos, hogy soha nem bíznék rá. Szerintem. -
martonx
veterán
Egyrészt úgy rémlik mintha írtad volna a MySql verziót, és mintha valami elég elavult verziót használnál. Másrészt a MySql közismerten az Oracle ingyenes alternatívája, és nyilván nem véletlenül ingyenes

Ha mindenképpen az ingyen vonalon akartok mozogni akkor MariaDB vagy PostgreSql sokkal jobb választás, mint a MySql. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Microsoft Excel topic
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyaralás topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Simán lehet, de ha megtennéd, hogy pontokba szedve cáfolod (több szinten is
), nem pedig pont hogy az igazamat bizonyítod, a szimpla select, index nem használós bizonyítással? Ettől még persze nincs baj a MySql-lel móricka projektekhez simán jó, és ingyenes, de komoly enterprise üzletmenetet biztos, hogy soha nem bíznék rá. Szerintem.