Hirdetés
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
A kiegészítő paramétereket nyilván nem kézzel kéne hozzáírnod, hanem mondjuk legenerálni.
Amúgy hány paraméter van?Egyébként próbáld ki a dbForge Studio for MySQL progit, szerintem iszonyat jó, sokkal jobb, mint a MySQL Workbench, nekem komplex query-k összeállításához való segítségként nagyon jól jött már párszor. Van, amikor nem áll össze fejben a query (pl. nagyon összetetteknél már belekavarodsz), és ilyenkor egy ilyen grafikus alapú program elég jól jön.
===
A unionos kérdésre azért nem reagálok, mert ott inkább először visszakérdeznék, de akkor meg jössz azzal, hogy na már megint én vagyok a hülye, mert nem értem a kérdésedet egyből.

-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Na, ez az unios helyettesítés mégsem annyira jó. Ugyanis ha már valaki volt kiemelt, akkor az nem jelenik meg a listában, hacsak nem vesz ismét kiemelést. Ötlet rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 eladó!
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Eladó NAS HDD - WD Red 8TB 3.5" 5400rpm 256MB SATA3 (WD80EFAX)
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- AJAZZ AK820 PRO Billentyűzet
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Casio férfi karóra ECB-950DB-1AEF
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest