Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
A kiegészítő paramétereket nyilván nem kézzel kéne hozzáírnod, hanem mondjuk legenerálni.
Amúgy hány paraméter van?Egyébként próbáld ki a dbForge Studio for MySQL progit, szerintem iszonyat jó, sokkal jobb, mint a MySQL Workbench, nekem komplex query-k összeállításához való segítségként nagyon jól jött már párszor. Van, amikor nem áll össze fejben a query (pl. nagyon összetetteknél már belekavarodsz), és ilyenkor egy ilyen grafikus alapú program elég jól jön.
===
A unionos kérdésre azért nem reagálok, mert ott inkább először visszakérdeznék, de akkor meg jössz azzal, hogy na már megint én vagyok a hülye, mert nem értem a kérdésedet egyből.

-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Na, ez az unios helyettesítés mégsem annyira jó. Ugyanis ha már valaki volt kiemelt, akkor az nem jelenik meg a listában, hacsak nem vesz ismét kiemelést. Ötlet rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest