Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kiesett a pikszisből a BOE
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltán
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Na most fogtam magam és egyszerűen becopypastéztem a Te kódodat (és persze kicseréltem az aposztrófokat) és most jó! Csak azt nem értem, hogy ha Én írom be pontosan ugyanezt (szintaktikai hiba nélkül, hisz lefut, nem szól a php, hogy ebben és ebben a sorban hiba van), akkor miért nem jó? Meg 2 könyvet is megnéztem, hogy hogyan kell pontosan mit-hova írni és úgy csináltam. Nem értem. Örülök, hogy végre jó, csak bosszant, hogy nem tudom, hol volt a hiba. (Az meg mégsem mehet, hogy minden egyes mysql ténykedésemkor rohanjak ide, hogy írd le légyszi helyettem, mert csak úgy megy
)
Köszönöm szépen!!

MOD: Most vettem észre, hogy az általad írt aposztróf máshogy néz ki, mint az általam írt! A tied döntött, az enyém (1-es fölötti shiftel) meg egyenes. (Összehasonlítottam a két kódot, (két notepadot egymás után gyorsan kapcsolgatva) így vettem észre). Ez meg mi a szösz lehet? Fontosak az aposztrófok vagy elhagyhatók, esetleg idézőjellel helyetesíthetők?
Köszi
[Szerkesztve] -
Zoltán
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
NOT NULL-t kijavítottam, de még mindig ezt írja ki:
Sikerült a kapcsolat létrehozása
Sikerült kiválasztani a db_ak48 adatbázist
Hiba a tabla létrehozásánál: You have an error in your SQL syntax near ''probatabla' ( 'id' int(10) NOT NULL, 'nev' varchar(8) NOT NULL, 'jelszo' varc' at line 1
Idézőjelek-aposztrófok persze ki lettek rendesen cserélve. Az általad linkelt oldalakat pedig sajnos nem tudom elérni.
Már arra is gondoltam, hogy ilyen nevű tábla esetleg már létezik, azért nem tudom létrehozni. Hogyan tudom ellenőrizni, hogy milyen táblák vannak?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- Chieftec GPA-500S8 500W, 80+ minősítésű tápegység
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)