- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Milyen storage engine-t érdemes használni egy kis oldalhoz? Tudom, kicsi az relatív, de nem lesznek több ezer vagy tízezer sorok valószínűleg. Olvastam, hogy a MyISAM jobb ilyenkor, de azt is olvastam, hogy az INNODB, előnyösebb több szempontból, pl. crash vagy más hiba esetén. Nincs tapasztalatom, alapból INNODB volt beállítva, azzal készült el pár tábla, de FULL TEXT -et akartam beállítani, és látom, hogy (még) nem támogatja az INNODB. Ez utóbbi nem életbevágóan fontos, mert most a LIKE módszerrel is működik a keresés, de a kérdés, hogy összességében és a jövőre való tekintettel maradjak-e az INNODB-nél?
A másik kérdés:
utf8_hungarian_ci van beállítva, de ha a php fájlban az adatbázis csatlakozás rész után nem írom be ezt:
$db->set_charset("utf8");
Akkor az ékezetes karakterek helyén kérdőjeleket rak ki. Az adatbázisnál, a tábláknál és az oszlopoknál is utf8_hungarian_ci van beállítva. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- PlayStation 1 / 2
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- PlayStation 2 /Két karral!/Játékokkal!/Memórikártyával!/HDMI Átalakítóval!
- PS4 Slim
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest