Új hozzászólás Aktív témák
-
birel
csendes tag
Van valamilyen tapasztalatotok a bp.-i szervízzel kapcsolatban? Meghalt az usb port...
-
birel
csendes tag
Nemtudom nektek hogy sikerült nekem nem megy. Ez a volume +-os megoldás létezik egyáltalán? Kételkedem benne valahogy a recoveryben kéne rábírni, de azt babrálni nem tudom és nemis merem.
-
birel
csendes tag
Szóval kedves Dancsuri amit linkeltél énis megtaláltam, de az update.zip letölthetetlen mindig megáll valahol a gépen és laptopon is. Az 1008b-sw-h12 ugyan onnan lejött. Nevezzem át update.zip-re és bootoljak rá? A telefonomon ez úgy működött, hogy volumeup+power majd bejött egy menü, de itt nincs. Hogy is van ez? Remélem valaki tovább jut azon hogy menjek a google-ra...
-
birel
csendes tag
Sziasztok. Olvasgattam, de biztos módszert nem találtam root jogok szerzéséhez, szükségem lenne a vice city optimalizálásához mert minden 4-5 ms-ben egy pillanatra megakad, a chainfiréhez meg kell a root. Mindenestre ha hamarabb találom meg valami angol oldalon leírom.
Ezüst hátlapos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest