- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frusztréthy
tag
Mellesleg ma vettem észre azt is, hogy a plasztik berepedt a fülhalgato bemenet mellett. Abszolut nem emlékszem, hog bármi drasztikus történt volna.
Hát szomoru.... -
Frusztréthy
tag
Szoval csak nekem van gondom a MySupport-tal??! Ma megint keresztülvergödtem a MyId kreáláson, erre azt at a hibaüzenetet kaptam, hogy valaki már van benn a nevemen. Hát persze, csak nem reagáltak vissza már lassan három hete, a telefont meg nem veszik fel!!! MI EZ?!!!
-
Frusztréthy
tag
Volt már akinek müködött a Mysupport? A regisztrálásomra nem válaszolnak vagy 3 hete, emailre detto, a papirjaikban szereplö 3 telefonszám mind elérhetetlen. COMMENTS ??!
(myaudio 908a) -
Frusztréthy
tag
Ha jol tudom a wifi minöségét a térerön kivül más is befolyásolja, hát majd még probálkozom. Mindenesetre tegnap egy könyvtárban probáltam ahol maximum volt a térerö és rajtam kivül alig volt lélek. De a böngészéssel is vannak bajok, rengetegszer jön be a wait or close ablak. A gyári médialejátszo pedig ugy látszik szoftverhibás, és megszünt észlelni az USB-t. Bosszantoan gyenge a hangerö is. Nem tudom ezen változtathat e majd bármi is.
-
Frusztréthy
tag
Jourak!
Vettem vagy 10 napja egy Myaudio Series 9 908a táblát. Ez a negyedik gépem két éven belül. Valahogy reméltem, hogy pl. a Youtube ezen azért már menni fog, de nem. Még ha rajt ülök a routeren, akkor is akadozik. Egyáltalán van olyan tablet, amely élvehetöen viszi a Youtubeot?
Más: Nem találok a gépemmel foglalkozo forumot, illetve egy van de az totál stagnál. Ilyen keveset adtak volna el pont ebböl a tipusbol? Fura. -
Frusztréthy
tag
-
Frusztréthy
tag
Valaki üzemelte már a Network tv appot? Érdekelne, de a neten nem találok rola reálisnak tünö leirást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest