Hirdetés
- Magisk
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Teljesen kiakadtam, tegnap feltettem F1 alatt a mókolt ROM-ot, erre miután ránézek a fórumra, látom, hogy van újabb
Melyik a jobb? Mert nem akarom ilyen sűrűn cserélgetni a rendszert, meg a telefonom kártyáját vagyok kénytelen használni így is hozzá 
-
Imike_80
aktív tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Köszi!
Holnap lehet, hogy ki is próbálom munka után, mert a Gadmei-rom egyelőre nem győzött meg teljes egészében. Lehet, hogy egyedi a dolog, vagy a routeremet nem szereti, vagy tényleg rossz a netem a hétvége, vagy a rossz idő miatt.
Sebaj. Most már adott a 9.23, a root és az új build.prop.

Ha lesz addigra akksi üzemidőd teszted, vagy bármi hasznos észrevétel, szívesen fogadom a honfitársaimmal!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos autók - motorok
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Apple iPad 10. generáció 64GB Wi-Fi Pink
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Melyik a jobb? Mert nem akarom ilyen sűrűn cserélgetni a rendszert, meg a telefonom kártyáját vagyok kénytelen használni így is hozzá