Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Nekem sem púpos az akksi. De valószínű visszaviszem, mielőtt lejár a gari. Már nem tölt 100%-ra, tartja magát, aztán ilyen 50%-ról zuhan lefelé a szint. És 30%-ról 10 perc alatt már lemerül. De tegnap 9%-nál kikapcsolt. Nekem ebből van elegem! Hogy nem a használat alapján lineárisan merül. Hanem össze-vissza. Inkább akkor írná ki, hogy figyelj öreg, töltsél, mert 10%-on vagyok. Nem. Kiírja, hogy 50%, aztán van még hátra negyed órám. És még elmenteni sem tudom, amit csináltam, mert már 9%-nál ki is kapcsol.
MediaMarktban vettem 40 ezerért tavaly októberben. Megyünk nyaralni, szerintem előtte leadom. Csak még vissza kell rakni a 4.0.4-et
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Visszaengedi Kínába az NVIDIA H200-at a Trump-adminisztráció
- Filmgyűjtés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Diablo IV
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest