- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasyinto
csendes tag
válasz
Pindur Höri #3048 üzenetére
Azza kezdem, hogy a te pénzed a te döntésed, bár a 708AG-ben van 3g modem, de a netes elérést ugyan úgy megkaphatod, ha az okos telefonodat párosítod blututtyal :-D . Nekem személy szerint kicsi volt a 7-es kijelzője, a 8-as és 9-es között vacilltam. Sok szempontot lehetne felsorakoztatni pro és kontra, nállam kicsit az volt meggyöző, hogy a készülékek PL az extrem Digital -nál a 718AG 7 felhasználói szavazatból 4.1 ponton ált. A 808dcc 68 szavazatbó 4.63 . a tömeg véleménye számított nekem, és nem feltétlen egy két emberé.. De ezzel csak én voltam így, sőt bevallom végül az Auchan vettem meg, és 4.0.4 volt rajta, és vagy előttem használta valaki, és beállította, de úgy készen vettem le a polcról, hogy PL : akku 100% on volt, wifi alvó űzemmódnál kikapcsol magától, és ha felkeltem egyből csatlakozik vissza. semmi nem akad, minden fut szépen .. Bár tény hogy 3 napja használom, de az is tény, hogy csak a töltás időre volt kikapcsolva... még a melóban is arról hallgatom a filmeket mint háttérzajt.... De ha lesz negatív tapasztalatom, azt is megírom.. eddig nincs.
-
válasz
Pindur Höri #3048 üzenetére
A proci fele forma,ez elvileg 1512 mali 400 mp2 400mhz az rk3066 mali mp4 ha jol e,lekszek 300-350 mhz kornyeken ,az mp szam a szalakat jeloli nem a magok szamat es teljesitmenyet. A 2 soc tipus nagyjabol azonos erot kepvisel...az ag ips ami elony ,meg az is elony hogy ott azert nincs ekkora szoras a minoseg tekinteteben,meg kapsz egy beepitett 3g modult is,hordozhatobb meret de kicsit alacsonyabb uzemido...ha en valasztanek akkor inkabb a 708ag merta 808dcc vel mar megjartam,ezert a velemenyem nem is biztos hogy mervado ,de megegyszer nem egetnem meg magam vele.....nalam a 708ag lenne a nyero,de szetnezhetsz a wayteq illetve a prestigio haza tajan is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows Insider Program
- Béta iOS-t használók topikja
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Hobby rádiós topik
- Windows 10
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- ROG Flow Z13 GZ301ZE, 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe, aktív toll, gar
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest