- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #2853 üzenetére
Ezt a félig bedugom tecnológiát nem értem. Én is próbáltam 4 pines jack-al, és csak ilyen idióta módszerrel zörgött valami. Azt hittem, hogy a jack alljzat-dugó szabványos audio csatlakozási módszer.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Gabor970 #2796 üzenetére
A wifis probléma annak, akinek van, annak 100% baj. Nekem szerencsére nincs problémám.
Decemberben vettem, semmi gondom vele, -azaz a hlózati töltő alljzatból bizonytalanul tölt, de USB-ről teljesen jó - romot cseréltem, rootoltam, azóta az asszony lenyúlta, Harlequin könyveket olvas rajta (a Cool Readert használja, szerintem baromi jó).
Kipróbáltam netet, hdmi kimenetet. Nem tudom, hogy az idei eresztés milyen, de én nem csalódtam benne, de minden együttérzésem azoké, akik rosszabbul járak. -
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #2777 üzenetére
Na és mit veszel?
-
pimi50
aktív tag
Lehet, hogy nem figyeltem, de van megoldás a printscreen gomb eltüntetésére, illetve áthelyezésére az alsó sorban?
-
pimi50
aktív tag
Tudod, ez is igy működik. Akinek mincs gondja, vagy kérdése, az csak olvas.
Ha probléma támad, akkor jön a sikítozás és futkosás...
Nem olyan rossz, mint ahogyan a panaszainkból látszik, és nem olyan jó, hogy leálljon a topic. Remélem, hogy a hibák elfogynak, de azért az info forrás marad! -
pimi50
aktív tag
válasz
bayliner #2620 üzenetére
Csak "hangosan" gondolkodom: Ha egy 2A-es hálózati USB töltővel töltöm, az egyenértékű-e a valódi hálózatos töltéssel? Lehetséges, mert most egy nagyobb teljesítményű külső tápos hub-ról egy éjszaka simán feltöltött.
Nibcs nagy kedvem a szervízzel szarakodni, ha a hálózati töltő ment gallyra. -
pimi50
aktív tag
Szerintetek mi a különbség a hálózati illetve az USB-s töltés között? Ez most azért merült fel, mert egyszer csak beszüntette a hlózatról való töltést, de USB-ről rendben tölt. A hálózati töltő csatlakozón mérek 5 V-ot, de ez terheletlen érték.
-
pimi50
aktív tag
4.1, pláne 4.2-ről ezekszerint még semmi hír? Decemberre igérték...
-
pimi50
aktív tag
Azért legyünk őszinték. Nekem legalább olyan fontos a "kütyü" mivolta, mint a valódi használati értéke.
Amikor már nem lehet csesztetni, akkor már kevésbé érdekel. Ezért is várjuk, várom a következő, forradalmian új ROM verziókat. -
pimi50
aktív tag
A flancba! Az összes, hasonló kategóriájú gépet JB-vel árulják. Lesz valami ezzel is?
-
pimi50
aktív tag
Én a PCX-nélvettem a HDMI kábelt, 1211 Ft-ért, PICK-PACK pontra 490 Ft-ért hozták el.
-
pimi50
aktív tag
Volt már szó a hangszóró és a mikrofon gyengeségéről.
Az lenne a kérdésem, hogy mivel, illetve hogyan lehet pótolni. Pontosabban: a mikrofonos headset használható-e, azaz a hangszóró kimenet tartalmaz-e mikrofon bemenetet is? -
pimi50
aktív tag
Nem emlékszem rá, hogy volt e már szóban a screenshot gomb. El lehet-e tüntetni a parancssorból, pobrosabban át lehet-e helyezni?
-
pimi50
aktív tag
Bocsi, a dobozon(!) megtaláltam, micro HDMI. Egy elemes fogkeféhez komolyabb leírást mellékelnek!
A kérésem azonban fenáll a HDMI használatával kapcsolatban. -
pimi50
aktív tag
Egy kis supportot kérnék. Használta már valaki a HDMI kimenetet? Egyáltalán, milyen kábel kell hozzá? (Én elsőre mikro HDMI apa - HDMI apa kábelre gondolok. Van valahol erről adat?)
-
pimi50
aktív tag
Szinte szégyenlem, de:
A topik elején említett Gadmei 10.11 es romot raktam fel. Nem dobja el a wifit soha, mind a két proci megy, a playből mindent le tudok tölteni, szóval rendben van minden.
Csak nekem van szerencsém, vagy estleg nem mindíg a legújabb a legjobb (10.26)? -
pimi50
aktív tag
Milyen idióta dolog, hogy akármilyen appot telepíthetek, de widgetet nem húzhatok az aztalra rootolás nélkül, Vajon miért van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest