- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sniper888
csendes tag
válasz
Keszgreg #1367 üzenetére
nekem már most elég régóta van fent, működik.. nem hiszem hogy kéne állítgatnod.. csak simán livesuittal felrakod és működik..
az aksi is egész jól bírja szerintem, játékok jól mennek rajta.. ahhoz képest hogy 512 ram van benne
ami gázos hogy a facebook alkalmazás baromira megfogja a gépet, de szerintem inkább alkalmazás hiba mert más gépet is megfog ami 1 magos..beállításként, én még be szoktam állítani a fejlesztő lehetőségeknél a háttérfolyamat korlátozást, 1 vagy 2 folyamatra.. valamennyit jelent neki..
tervezek még kernel módosítást, de azt még egyenlőre nem tudtam megoldani, az még egy kis plusz ram-ot jelentene, így csak olyan 380 at használ a 512mb ból.. majd még ügyködök rajta, meg még a százalékos akku kijelzés akarom belerakni, mert nagyon nem szeretem ezt a alapot..
ha lesz egy kis időm megpróbálom megcsinálni.. aztán majd jelentkezem, ha elértem valamit..
Sniper
-
Sniper888
csendes tag
válasz
Keszgreg #1361 üzenetére
Ha esetleg valaki ki akarja próbálni, akkor itt van, nem sokat használtam még csak 2 napja an fent..
MyAudio Series 7 708W (r/m)adatok:
concorde tab one 4.1.1 gyári romjábol
alapbol rootolt, nincs super sumódosítások:
-alap adatok build.prop módosítva
-renszerdriverek 4.0.4 ből áttéve
-rendszerindító módosítva, 4.0.4 ből átírvaeddig amit észrevettem:
a wifi kapcsoló néha kicsit érdekesen működik.. azon kívül bekapcsol..az eredeti myaudios livesuital feltehető.
letöltés:
https://docs.google.com/file/d/0B9rQnSMwuWF4bzUyc2NweWdYSHM/edit?usp=sharinglsmod:
8188eu
8192cu
mxc622x
mecs
rtl8150
mcs7830
qf9700
asix
sun5i_csi0
sp0838
videobuf_dma_contig
videobuf_core (sun5i_csi0,videobuf_dma_contig)
cedarx
mali
ump
ft5x_ts
ft5202_config (ft5x_ts, (P))
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest