- iPhone topik
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.mini
aktív tag
Ez alapján elkezdtem az adb-t, de megakadtam.
"Kapcsold be a tabletet és a beállításoknál keresd meg a fejlesztői lehetőségeket. Kapcsold be az USB hibakeresést.
Most csatlakoztathatod a készüléket, de ne engedélyezd az USB tár használatát. Telepítsd a drivert a PC-n. (android_winusb.inf).
Ha minden jól ment akkor az eszközkezelőben látnod kell az Android ADB Interface-t""Telepítsd a drivert a PC-n. (android_winusb.inf)." Ez mit jelent? Ezt nem tudom értelmezni.
android_winusb.inf ez nekem egy jegyzettömböt indít el, ahova bemásoltam a végére az a 2 X 4 sortTudsz ebben segíteni, hogyan kell telepíteni a drivert ezzel a .inf fájlal?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest