Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• drotifuti

aktív tag

válasz PLaci58 #2118 üzenetére

Köszönöm szépen hogy próbálsz segíteni,de ezen az égvilágon semmi nem jön be,semmilyen billentyű kombinációra..ez kb. a 10. tab amit szoftverezésre hoztak,de eddig ilyen még nem volt..ez bekapcsoláskor csak a fekete képernyőt jeleníti meg,megvilágítva,az égatta világon semmi mást sem...nem vagyok kezdő az android világba,eddig az új telóim sem maradtak főzött rom vagy ,root,cwm nélkül,már az első percben megcsinálom rajtuk..de így még soha nem jártam...ha jól tudom a bootloader mod.-nál állt meg a tab,és nem tud tovább lépni,hiába rakom be az sd.-t a rom-mal nem frissíti,semmi sem történik. Egyik fórumon olvastam h külső tápról életre lehet kelteni,de szándékossan nem írták le a módszert,mert szézz cseszheted az alaplapot ha nem jól csinálod...olyat is írtak h,le kell forrasztani az akksi vezetéket,így mindent elfelejt,és utánna elindul,és lesz recovery..de mivel nem az enyém,így ezt sem csinálnám meg rajta szivessen..irtam a myaudionak,és még válaszoltak is..linkelték a rom-ot stb.-de nem értették meg ,h nem lehet így frissíteni..így azt írta vigyem be a szervízbe..

Új hozzászólás Aktív témák