- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nokia X30 - a frissesség ígérete
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
drotifuti
aktív tag
válasz
PLaci58 #2118 üzenetére
Köszönöm szépen hogy próbálsz segíteni,de ezen az égvilágon semmi nem jön be,semmilyen billentyű kombinációra..ez kb. a 10. tab amit szoftverezésre hoztak,de eddig ilyen még nem volt..ez bekapcsoláskor csak a fekete képernyőt jeleníti meg,megvilágítva,az égatta világon semmi mást sem...nem vagyok kezdő az android világba,eddig az új telóim sem maradtak főzött rom vagy ,root,cwm nélkül,már az első percben megcsinálom rajtuk..de így még soha nem jártam...ha jól tudom a bootloader mod.-nál állt meg a tab,és nem tud tovább lépni,hiába rakom be az sd.-t a rom-mal nem frissíti,semmi sem történik. Egyik fórumon olvastam h külső tápról életre lehet kelteni,de szándékossan nem írták le a módszert,mert szézz cseszheted az alaplapot ha nem jól csinálod...olyat is írtak h,le kell forrasztani az akksi vezetéket,így mindent elfelejt,és utánna elindul,és lesz recovery..de mivel nem az enyém,így ezt sem csinálnám meg rajta szivessen..irtam a myaudionak,és még válaszoltak is..linkelték a rom-ot stb.-de nem értették meg ,h nem lehet így frissíteni..így azt írta vigyem be a szervízbe..
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Crypto Trade
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest