- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Krystal_s #2301 üzenetére
Szia, Igen, ezek a hibák tapasztalhatóak. Ha feltöltöd, bekapcsolva hagyod, nem nyúlsz hozzá semmit, akkor kb. 2 nap alatt lemerül. Zavaró az igaz, tudva, hogy egyes tabok akár 2 hetet is elmennek készenlétben. Viszont, én legalábbis, belegondolva, ha dolgozni vagyok és nem vagyok itthon 11 órát, akkor tulajdonképpen mi értelme van ha készenlétben hagyom? Így olyankor kikapcsolom. Este megint kikapcsolom, alvás közben úgyse használom
Használat közben normális ütemben merül.
SD kártyát még nem nagyon használok benne így nem érint, de ez is igaz.
A sípolás a legzavaróbb, igaz teljes fényerőnél megszűnik, na de mégis.. Úgy rossz is használni este, még a minimum is sok, meg jobban is merül. Viszont ha csak böngészésre használom akkor nincs sípolás, csak akkor ha valami ténylegesen használja is a hangot.
Kétlem hogy javították volna még ezeket, kérdéses hogy mikor fogják.
Egy másik fórumon összefoglaltam a jellemzőket:
Előnye:
- qrva gyors, mindent visz,
- minőségi kinézet,
- fém hátlap.Hátránya:
- fém hátlap... leárnyékolja a wifit, még az S2-től is gyengébb vétel,
- a szoftver gyermeteg hibákkal küzd. Ezek az alábbiak:
1. Az megjelenéskori ICS (4.0.4 Ice Cream Sandwich) hibásan jelezte az akkuidőt ezt javították.
2. A javított sw-vel kb 5-10-15 mp-ként akadt, dadogott a hang.
3. Kiadták a JB-t (4.1.1 Jelly Bean), amivel a dadogás megszűnt, cserébe folyamatosan sípol _bármilyen_ hang alatt (a billentyűzethang is ideértendő, ha be van kapcsolva) Fullra húzva a fényerőt ez megszűnik, csak épp kiég az ember szeme néha nappal is, nemhogy este. (SW hiba.)
4. JB alatt némely videó hangereje konvergál a nullához, ICS alatt nem volt velük gond. (SW hiba.)
5. Pár app nem kompatibilis a JB-vel, pl. az Asphalt 7 sem volt az pár hete (azóta nem szedtem le mégegyszer)
6. A használati idő jó, 7 óra simán megvan, akár 8-9 is lehet, ám készenlétben kurvára merül, kb. 50% / 24h, szóval célszerűbb teljesen kikapcsolni. (SW hiba.)
7. Ha SD kártya van betéve még jobban merül, mert folyton felébreszti a tabot DeepSleep-ből, ez szintén -> SW hiba.Reményeink szerint javítják, ígéretet kaptunk, de majd akkor hiszem el ha már a tabon lesz a jó szoftver.
Töltéshez nem a mikrousb-s csatlakozó van, hanem kb. mint a nokiának volt régen töltő.
Összességében jó. A hibák viszont dühítőek.
Szóval használható, de kell hozzá egy adag kompromisszumkészség.
-
zseko
veterán
válasz
#79335424 #2263 üzenetére
Más témában ugyan, de annyit hozzá tudok fűzni, hogy anno a videómagnóm gyártói oldalán tagadták annak a funkciónak a létét amit pedig használtam is benne. Pedig a 140e-es Panasonic videó nem egy alsó kategória volt 10 éve. Vagy ha megnézed, némely telefonnál is összevissza hülyeségeket írnak specifikációra, még megjelenés után is.
-
zseko
veterán
-
zseko
veterán
válasz
nyúlkoma #2227 üzenetére
Legyen igazad
Nézd, azt nem tagadom hogy nem az igazi a rom, ám a tényleges használatot ez sem akadályozza - csak zavarja.
- Sípolás megszűnik teljes fényerőnél, de ez este egyrészt zavaró, másrészt jobban merül.
- A készenléti merülés ellen a kikapcsolás ami hatásos. Macerás, de amikor dolgozni megyek és nem vagyok itthon 10-12 órát, akkor végülis milyen valós indok lehet arra hogy készenlétben legyen?
- SD kártya dobálás: használat közben nem teszi, használaton kívül meg -lásd az előzőt- ki lehet kapcsolni így szintén nem játszik. De ez már zavaróbb, ez tény.
- És végül, a wifi. Ez az ami valóban idegesítő. Az S2 is gyengébb a régi telefonomnál, de azt legalább tudom használni az egész házban + egy kevés udvar. A tab gyakorlatilag csak a szobámban használható teljesértékűen, azon kívül macerás a net.Gondolkozom azon, hogy leszedem a hátulját, beviszem munkahelyre és maratok bele egy ablakot a wifi elé, + maratok hozzá műanyagból egy ellendarabot amit beragasztok
Csak eddig még nem tudtam leszedni a hátulját
(#2228) Tobika1 hát ez szomorú...
-
zseko
veterán
Jeee, úgy néz ki lesz/lehet új romunk!
[link] -
-
zseko
veterán
nem, +4
(#1911) sony1962, két, 1016DCC készüléked van? Ha igen, van jogod ide írni, ha nincs, akkor nincs. Én sem írkálom tele trollkodással sem az SGS1 sem az SGS3 topikot csak azért mert SGS2-esem van, bazz...
Ha használod és van tapasztalatod akkor írkáljál, bánom is én, de tab nélkül ne.
-
zseko
veterán
Pár órája kikerült a 916DCC-hez a JB, ez alapján úgy néz ki van remény, hogy dolgozhatnak a miénken is
Azt persze még nem tudni jó-e, sípol-e, még nem tette fel senki.
-
zseko
veterán
válasz
Tobika1 #1793 üzenetére
Nem optimalizálási hiba, nem menüakadás, vagy egyéb ilyesmi. Pl. a másik tabon a tálcán ott voltak a hangerőikonok, aztán a 'lehúzható menüben' (azaz itt 'felhúzható') rögtön ott a kapcsolók a wifinek, BT-nak, gpsnek, meg még a fene tudja mi volt még gyorsgomb. Aztán pl. nálunk hiányos a beállításokban az aksikijelzés, ami a másikban olyan volt mint amilyennek lennie kell(ene valójában). És még ilyen dolgok, amik magából a szoftverből hiányoznak, nem emlékszem mindenre, mert alig 20-30 percig nyomogattam. Azon még ICS volt. Nálunk a JB-vel jelenleg még nem fejlődött, hanem visszafejlődött a szoft... Pl. eltűnt belőle az, hogy ha hdmi-n keresztül tv-re kötöm akkor mennyi idő elteltével kapcsolja ki a tab kijelzőjét, hogy ne menjen feleslegesen.
-
zseko
veterán
válasz
pusihusi #1789 üzenetére
ugyanaz...
néha, leginkább mikor töltés után lehúzom a töltőről és nem használom rögtön, akkor nem merül úgy mint a Titanic, hanem normális tabhoz hasonlóan 8-10 óra alatt 1-2%-ot, ám amint hozzányúlok már el is cseszi az egészet.
És kipróbálva egy "gagyi" tabot (7 col, 25e Ft, kb. 800-as felbontás, valami cnm márka), azt kell mondjam a szoftvere sz@rrá veri ezt a beállítások tekintetében. -
zseko
veterán
válasz
XDModesty #1777 üzenetére
pont lecsúsztam a szerkesztésről :/
Szóval, amint rádugom lekapcsolja a kijelzőt. Az áramot rádugva visszajön a kép. Ezután már nem csinálja ezt, többször is ki-be dugdoshatom, viszont sajna ez a kikapcsolásig tart csak, nem véglegesen
amint kikapcsolom, kezdődik előlről.
-
zseko
veterán
válasz
tomi5244 #1773 üzenetére
Én nem vettem észre ilyesmit. Amit észrevettem, hogy az Asphalt7 nem indul el rajta. Meg még 1-2 dolog. Például nincs hangja néhány videónak ami ICS alatt gond nélkül ment
Egyébként nem túl sok minden újdonságot tapasztaltam. Sőt, kipróbálva/látva más tableteket is, amiken pl. ICS van, a miénk szoftverében inkább rengeteg hiányosságot látok
Ám igazság szerint nincs is normális JB-nk, csak egy félkész állapotban lévő...
-
zseko
veterán
válasz
Tobika1 #1633 üzenetére
Amit úgy itéltem meg, hogy nem fontos, azokat lefagyasztottam
Minek megy az sms push, mikor ez nem is telefon. Meg a Maps-ot is kifagyasztottam, a location service-t is, meg egy párat még. Meg aztán letiltogattam sokat, hogy ne induljon el automatikusan. És a fejlesztői beállításokban próbálkoztam, hogy pl. rögtön rúgjon ki mindent amint kilépek belőle.
Viszont nem nyert, mert mire hazaértem ugyanúgy 23%-ot esett 10 óra alatt mint eddig
És ahogy nézegetem, ez szerintem rendszerszintű lehet, nem hinném hogy tudnánk vele bármit csinálni.
-
zseko
veterán
válasz
Hobbbyt #1622 üzenetére
Naja. Mikor megvettem az S2-t leteszteltem a régi telefonomat, a Galaxy Spica-t. Használat közben az is lemerült 1-1,5 nap alatt, ám miután már nem használtam, csak feltöltöttem és repülőgép üzemmódba téve letettem, 26 napig ment egy töltéssel... Ennek is lazán bírnia kellene minimum a felét, sőőt, a tabban 7000-es aksi van nem olyan kicsi mint a telefonban, inkább a dupláját kellene tudnia.
-
zseko
veterán
Tegnap 'takarítgattam' a romban, meg állítgattam a beállításokat, így most éjjel öt és fél óra alatt kb. 1%-ot merült. Feltéve, ha hihetek az aksikijelzésnek. Mindenesetre negyed kettőkor 51%-on volt mikor eljöttem dolgozni, estére kiderül, hogy bug volt-e vagy sem
De addig még kb. 5 óra van hátra.
-
zseko
veterán
válasz
pusihusi #1560 üzenetére
jah, ha neked a vondroid van fent az persze hogy rootolva van
De nekem a gyári 4.1.1 van
Ahogy nézem nem sok minden lehet fagyasztani, inkább arra lesz jó, hogy az automatice elinduló programokat kirugdosni, és kivenni a jogot hogy ne futhassanak maguktól. És ahogy nézem, a cpu governor is 'interactive' beállításon volt, most áttettem 'ondemand'-ba, meglátjuk mit változik az aksi. -
zseko
veterán
válasz
pusihusi #1538 üzenetére
Ilyet akartam venni, csak addig húzták a megjelenését, hogy meguntam.
Egyébként ma nyomkodtam egy galaxy tab 2-t, a 10.1-eset, és azt kell mondjam a miénk erősebb. Akadozik a megjelenítés, 'laggol'a kép. Egy darab weblap megnyitásakor is akadozik a görgetés. Pedig csak a gyári alap dolgok voltak, +pár egyéb, de semmi extra. Azon a tabon is gondolkoztam. Jó tab a miénk, csak javítanák már ki végre a hibákat.. -
zseko
veterán
válasz
Tobika1 #1521 üzenetére
De nem is ez a rendszer van rajta
Egyébként véleményem szerint a MyAudionak hiába szólunk, max jelzi a hibát a gyártónak, aki vagy javítja - vagy nem. Bizakodni lehet, és csalódjunk is pozitívan azt mondom, ám ha a nagy gyártók (lg, samu, HTC, se) szarnak a userek fejére frissítés szempontjából, mit lehet várni nevenincs kínaiaktól nekünk egy semmi országban? Azért úgy érzem, fognak kiadni frissítést rá.
-
zseko
veterán
válasz
XDModesty #1428 üzenetére
A 3G modemet rádugva nekem is úgy tűnt hogy kikapcsolt, bedugtam mellé a töltőt is és visszakapcsolta a kijelzőt. Ugyanezt játszotta el egy usb hubbal is, úgy tűnt kikapcsolt, de nem, csak valamiért a kijelző szállt el, mert reboot után sem volt kép, ezt is a töltő bedugása oldotta meg. Következő alkalommal már egyik esetben sem kapcsolta ki a kijelzőt.
-
zseko
veterán
válasz
Tobika1 #1417 üzenetére
Pixelhibát nem néztem, tudod ki idegesiti magát ha találnék véletlenül
Anno az új 24" monitoromon is leellenőriztem itthon és van benne egy subpixelhiba, volt vagy két-három hónap mire már nem voltam ideges miatta
Pedig 60cm-től távolabbról már akkor sem látni ha tudom hogy hol van. Bevilágitás van egy minimális, ezen a harmadik tabon egy harmadik sarokban
De nem zavaró. Hangszóróból eddig ez a legjobb, majdhogynem középről is szól
Megosztják a munkát, a bal oldaliból jönnek a testesebb, mélyebb hangok, a jobb oldaliból a magasabbak
Komolyan mondom, ha lejár a garancia és még meglesz, szétszedem és kijavitom
Egyedül a sipolás zavaró, azt egyelőre max fényerő és ScreenFilter módon oldottam meg.
Csináltam hozzá egy tokot, elég viccesen néz ki ekkora méretben
és most próbaképp gyorsan összeütöttem hozzá egy állványt, eléggé kucig módon néz ki
, de igy most rendes bill-ről irok ide
Ezért nincs is hosszú 'i', mert 'ű' betűt ir helyette.
-
zseko
veterán
Na miaz, mindenki megelégedetten, hibamentesen használja a tabletjét?
-
zseko
veterán
ha a 4.1.1 a JB-t jelenti, akkor igen.De hangsúlyozom, nem tudom, csak mikor csütörtökön kicserélték a tabomat olyanra ami a keddi szállítással jött, akkor ott rá is tették a legújabb fw-t. Bár így belegondolva akkor ez azt jelenti, hogy nem a legújabbal jön mert akkor nem cserélték volna nekem se, meg gondolom nem egyenként fogják cserélgetni minden egyes darabon amit a boltokba kiszállítanak... szóval ezek szerint nem a legújabbal jönnek.
-
zseko
veterán
-
zseko
veterán
Nna, van egy új tabom a legújabb szériából a legújabb JB-vel...
Bár nem tudom ennek örülni kéne vagy sem
Még nem tudtam leellenőrizni teljesen, ám mintha a hangszóró megint javult volna valamit, már majdnem teljesen középről hallom
Akinek a JB van fent annak mi az alap launchere? Nem amit ő tett fel, hanem amit a rendszer telepítés után. Ugyanaz mint az ICS-ben, vagy a GO launcher van?
-
zseko
veterán
jól tudod:
Ajándék esetén 45 euró, vagyis körülbelül 13 ezer forint felett adót és vámot kell fizetni az unión kívüli csomagokért. Ha valaki interneten rendel, akkor viszont már csak 22 euró a vámmentesség értékhatára. ...
... Hogyha például valaki kap egy táblagépet, vagy egy laptopot az Egyesült Államokból, akkor annak vizsgáljuk az értékét, hiába van feltüntetve, esetleg hogy 29 euró vagy 30 dollár – mondta Suller György Attila, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vám- és jövedéki szóvivője.
-
zseko
veterán
válasz
sony1962 #1130 üzenetére
Kár hogy hülyeségeken akadsz fenn és nem is akarod megérteni a lényeget. Acer mint jó márka... nincs hibátlan termék csak kevésbé rossz, úgyhogy lehet keresgélni. Én személy szerint nem tartom reálisnak a 100e fölötti árat egy táblagépért, nemhogy 140+ árat. Nem azért nem veszek annyiért mert nem tehetném meg, hanem mert feleslegesen nem fogok kifizetni annyit egy túlárazott termékért. Kell vállalni kompromisszumot, ki mennyit visel el hibákból. Nálam is nagyon a határon táncol, hétfőn megyek is miskolcra, és még nem tudom hogy javitást kérjek, cserét, vagy az árát vissza. Nincs türelmem újfent két hetet várni mire kapok egy másikat.
Egyszer már volt javításon, azt nem tudom hogy onnantól újra él a nyolc nap?
-
zseko
veterán
Tobika1, tomi5244, na ez az, korrektül néz ki, korrektül működik, csak vannak bosszantó dolgok amik ráadásul orvosolhatóak is lennének nem is túl nagy erőfeszítéssel. Igaz nem tudom mennyire lehet hatni a kínaiakra, hogy javítsák a hibákat.
Sony1962, akkor olvassál bele az SGS2 topikba, hogy mennyien használnak főzött romot a 140e-ért vett telefonon. Rajtam kívül talán ha két embert tudnék mondani aki a gyárival használja, de nekem is szét van rootolva és belenyúlkálva abba ami nem tetszett. A másik dolog hogy nagyon fasza az amoled kijelző, csak épp beég mint az állat. Főleg a kék, nem véletlen, hogy a samu nem teszi rá a holo témát. Jah, meg foltos a kijelző, alacsony fényerőnél egyes példányoknál pedig besárgult az egyik oldal. Szó nélkül cserélték, ezzel is elismerték hogy létező problémák. Volt aki 3x cseréltetett mire jót kapott. Jah, beltérben, vagy kint alacsony fényerőnél felejtsd el a fullhd felvételt, de még a 720p-t is, ugyanis beszaggat a felvétel. Leesik 15fps-re a sebesség, de nem gyakran, áh, csak úgy 8-10 másodpercenként. Viszont nem gáz, mert a fókuszból is kiesik, s így homályos lesz ilyenkor a kép, szóval úgyse látod hogy szaggat.. Sima szoftveres hiba, gondolod javították? Elárulom, nem. Az LGCamera app az egyetlen amivel fel lehet venni elég normálisan és nem szaggat kevés fénynél. És miről beszélünk? A Samsung akkori ( és még most is) legnagyobb dobásáról amiből már több mint 20 milliót adtak el. Igaz, ő megteheti...
-
zseko
veterán
Szerintem a 10-es majdhogynem túl nagy már, akár két kézzel gépelni, akár lövöldözős játékhoz - egyszerűen túl kényelmetlenül nagy már pl. a Dead Space-hez vagy a Nova-hoz. A 7-es meg szerintem kicsi, úgyhogy a 8-as lehet a jó méret
Az viszont biztos, hogy ez a 10 col ütős méretű
Naja, valami ébren tartotta, de nézd meg a másikat az se keveset volt ébren.
Am már van hozzá root
Egyébként pedig teljesen jól megy, 9-10 órát bír sima netezéssel, olvasással, minimum fényerőn (este még az is sok), úgyhogy faramuci helyzet, megéri-e vagy sem.
-
zseko
veterán
-
zseko
veterán
válasz
sony1962 #1090 üzenetére
Ácsi. Ezt senki nem vitatja, én sem, hogy így ennyiért nem éri meg. Amit Hobbyt is írt az nem arról szólt most, hogy ez így szar vagy nem. Hanem van valaki akinek tabja sincs, de minden fórumot tele flémel azzal hogy ez mennyire szar, meg mennyire szar a support, meg most hogy a tesztelők is mennyire szarok, akiknek aztán mennyi beleszólásuk van abba hogy kijavítják-e a romot? Ha ennyire nem tetszik neki és ráadásul nincs is ilyen tabja akkor minek jár ide?? Trollkodni??
-
zseko
veterán
válasz
Loituma69 #1084 üzenetére
A teszterek végezhetnek bármilyen munkát ha a fejlesztő nem javítja, úgyhogy létszives ne irkáljál baromságokat! Én pl. négy napja szóltam a sípolásról. És nem, nem vagyok tesztelő, csak normális hangnemben elkértem a romot kipróbálni milyen, hogy működik. Te viszont tab nélkül állandóan szidod mind a tabot mind a supportot, menjél inkább vegyél egy iPad-et azzal nem lesz semmi gondod. Én se járok vissza a Spica fórumába szidni hogy milyen szar, meg milyen szar a Samsung hogy nem ad ki hozzá normális romot
-
zseko
veterán
válasz
Loituma69 #1056 üzenetére
Szerintem októbernél hamarabb nem, megint előrendelhetőek csak, legalábbis egy másik fórumon itt azt írták. Bízzunk benne hogy hardverileg is javítanak rajta és akkor az új emberek már majdhogynem hibátlant kapnak. Mi "régiek" meg szívunk a nem annyira hibátlanokkal tovább...
(#1059) hdman, én is így gondolom
ezért már nem kapcsolom vissza a gépem, majd holnap.
-
-
zseko
veterán
-
zseko
veterán
na most, hogy kapcsoltad be?:
- teljesen ki volt kapcsolva, avagy
- csak készenlétbe volt elküldve,
mert egyáltalán nem mindegy.
Azért azt lássuk már be, nem használva és teljesen kikapcsolva semmi nem fogyaszt... max az aksi természetes szintcsökkenése, ami rövidtávon elhanyagolható. Ez így kb. olyan mintha azt mondanám, hogy nem mentem az autómmal 2 napot és nem fogyott belőle a benzin...
SD kártya hiba is legtöbbször csak akkor lép fel, ha 'aludni van elküldve', használat közben semmi baja. -
zseko
veterán
válasz
tomi5244 #1040 üzenetére
Részben igaza van, nálam viszont azért árnyaltabb a helyzet. A Palmbook pl. echte kínaiként indult
egyébként nagy hiba nincs (ki mit nevez annak...), fut, gyors, jól működik, bár gondolom a JB alapértermezett launchere nem a GOLauncherHD...
(#1041) Hobbbyt azért vannak olyanok, még ha egyet is értek veled, akik csak annyit szeretnének, hogy kiveszik és használják, nem érdekli őket sem a háttere sem a magyarázat hogy "de ezé' nem megy csak". Ezek általában az R1 userek. Részben ezért vettem én is SGS2-t, nem kicsit beleuntam a Spica-val való sz@rakodásba, és ez igencsak felbaxta az agyam. Más kérdés, hogy egy hét se kellett és ki volt rootolva és rendszer cserélve rajta...
De a mai napig a gyári, sokak által szidott Touchwiz-el használom
Működik, és ennél nem kell több. A tab-tól is ezt vártam (volna) el, de van 1-2 dolog ami miatt nem maradéktalan az örömöm. Viszont azt azért nem érzem mint a Spicánál, hogy én nekem másik kell mert ez nem jó. Főleg hogy a "másik", amit ugyanúgy kinéztem hogy kell mint az S2-t, az a Galaxy Tab Note, annyit meg nem adok egy tabért. De szerintem eltértem a tárgytól és már fogalmam sincs mit is akartam írni
-
zseko
veterán
Oké, mondjuk tök mindegy, vagy pénteken vagy jövőhét hétfőn úgyis visszaviszem, a hang, a giroszkóp, és most már immár az sd kártya olvasó miatt is
Az a helyzet, még ha vissza is adnám, akkor is vennék egy másikat és az egyetlen reális olcsó alternatíva az a CC, viszont nekem a 4:3 arány nem tetszik. Amit vártam már régóta, és persze azután jött ki hogy ezt megvettem, a Galaxy Tab Note, de az meg qrva drága. Sima Tab 2 meg nem fogad microsd-t, meg egyedi csatlakozója is van ha jól tudom, és amúgysem szánok ettől a 75e-től többet egy tabra, én reálisnak egyébként is a kb 50e forintot tartanám egy ilyen tabért.
Végeredményben nem bánom, de nem vagyok maradéktalanul elégedett, azt nem mondom hogy 'keserű a szám íze', de azért na, érthető egy kicsi rossz érzés
Vittem már vissza 80e forintos Panasonic kamerát is, ami kifogástalanul működött viszont a felvétel minősége nem felelt meg számomra, ami ugyebár teljesen szubjektív, mert hibája egyébként nem volt a készüléknek. Na, az nem volt egyszerű, de visszakaptam a pénzem..
-
zseko
veterán
-
zseko
veterán
Tehát múlt hét csütörtökön hoztam el, az jövőhét keddet jelent. Így faja, akkor még tesztelhetem.
[] ( #909 ) Tobika1 [/] javíttatni igen. Nekem féloldalasan szól a hang, vagy ennyire rossz a fülem
, de a jobb oldalt le kellett ragasztani 75%-ban, így hallom középről. Meg aztán a giroszkóp ferde, autós játéknál ez jól ki is jön.
Egyébként JB alatt nincs hang pattogás, de az sd kártya dobálás még megvan...[/pdf]
-
zseko
veterán
A netes vásárlás esetén a 8 nap az naptári napot vagy munkanapot jelent?
-
zseko
veterán
Na, ez engem is érdekelne
képet, videót, tesztet, de izibe!
Nekem most 5ó 20p alatt sikerült a felére csökkentenem az aksit, jobbára sima nyomkodással, kevés videó meg vagy egy jó 20 perc játék volt benne. Már csak valami normális készenléti idő kellene, mert azért 10óra alatt 20-25%-ot esni gyakorlatilag repülő módban, az több mint durva.
nah, nálam is van SD-kártya eldobálás. Pedig a létező legújabb a rendszerem...
(#872) Hobbbyt GT-P1000?
Egy Antutut meg Quadrantot csinálhatnál, már csak a békesség kedvéért...Azon gondolkodom, tegyek-e fel egy nagyon durva képet a tabomról
-
zseko
veterán
Dugd rá a tabot úgy ahogy írja, a 'Hangerő -' gomb nyomva tartása közben, majd menj be az eszközkezelőbe és ott lesz egy ismeretlen eszköz, itt 'etesd meg vele' a drivert amit Tobika1 mond
Driver update, majd megkeresed a mappát ahol van.
Nekem is 64 bites win7 van, így frissítettem én is a tabot.Ki kellene rootolni, azon gondolkodám (vajon a jb-t fogja a root?)
-
zseko
veterán
Vajon ubuntut hogy lehetne rátenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest