- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
válasz
waterphone #1448 üzenetére
908A
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
válasz
gyurkesz72 #1408 üzenetére
"Ezek után a one.com-ba sem tudtam tovább lépni,mert nem tudom melyik passwordot kellene beírnom." Amelyiken regisztráltad a tabot, ha nem tévedek!
-
pusihusi
addikt
Szerintetek melyik alkalmazásokat lehet kilőni a Root Uninstallerel, amelyek nem zavarják a tab akadásmentes működését?
-
pusihusi
addikt
Kijelző nem vészes, nekem a másodikat küldték, nem én választottam, és semmi baj vele! Hangszórókkal nálam nem volt gond! SD kártya fent áll! Merülés volt készenlétben, de ez szerintem az sd dobálással van összefüggésben! Másról nem tudok. Ennyi, nekem!
S a VonDroiddal használom, szerintem (Tobika szerint is) legjobb rom egyelőre hozzá!
-
pusihusi
addikt
válasz
Tobika1 #1230 üzenetére
Szia a tiédet is szét szeded s akkor megállapíthatod az egyezőséget
Kifestőt ne!
[ Módosította: philoxenia ]
-
pusihusi
addikt
válasz
philoxenia #1213 üzenetére
Köszönjük végre foglalkozhatunk a tabbal!
-
pusihusi
addikt
válasz
JackFeryll #1173 üzenetére
160000,-ft MM Ipad2 3G 64GB Hétfőtől leárazva!! A választás szsabadsága
-
pusihusi
addikt
válasz
Loituma69 #1158 üzenetére
© kispocok ma 17:53 | Válasz | #281
Igen, tisztelet Admin, a hirdetésemben csúsztattam. Nem tudatosan átejtve a leendő vevőt. Talán másnál jobban működik a Wifi. Eddig a vevőm nem jelentkezett.Ez azért megnyugtat. Egyébként a hardver miatt sajnálom a gépet. MÁS. Meg tudod mondani, hogy az októberre várható szállítmány már új szoftverrel kerül ki a forgalomba? Hiszen a 808-os is kap JB-T! Utána néznél? Köszönöm!
Gondolom te is leszel ennyire önkritikus, vagy nem olvastad, pedig oda is futkározol! -
pusihusi
addikt
A jb-vel 8 órája megy a videó lejátszás s még van 8%! Nem rossz, sípolás megszűnt, nem hallatszik a klipek filmek alatt mellett. SD kártya benne van, arról mennek a videók! Szerintem eddig nem olyan rossz a JB
Ja és nincs rootolva!
-
pusihusi
addikt
válasz
Loituma69 #1144 üzenetére
160000,-ft MM Ipa2 3G 64GB Ez biztos jó lesz neked, ez egy nagyon jó tab, biztos nem lesznek ilyen problémáid mint volt a 1016 dcc-vel! Ezt garantálom jó lesz nem kell Romolnod, csak nyomni végtelenségig! Vagy amit Kelzsoca bejelölt, de az csak wifis, s nincs megoldva a 3g-éd! Pénz van szabad a választás!
Idézet tőled: Ezek után a 1016 dcc mégis jó vétel 70,000ft-ért. Hát akkor tényleg nem értelek
-
pusihusi
addikt
-
-
pusihusi
addikt
válasz
sony1962 #1130 üzenetére
Szia, nincs lelkiismeret furdalásod, ha van egyáltalán lelked!
Eladtad egy szegény szerencsétlen emberkének a lesajnált, teáltalad szar tabot, szenvedjen vele ö, ha kell egyáltalán vele szenvedni! Ez nálad nem lelkiismereti kérdés? Ha már eladtad akkor tovább ne fikázd, mert képzeld olvassa akinek eladtad, s jogosan becsapva érzi magát! Ha van benned tisztesség akkor vedd vissza a vevőtől s küld vissza a MyAudiónak, szerintem ők visszaveszik a pénzedért s még nem vesztesz semmit! Igazán én úgy látom te egy Ipad 3-ban is keresnéd a hibát megtalálnád, s onnan kezdve menne a lehordásod! Nem azt mondom nincs hiba a tabokban, csak a te és egyesek hozzáállása és beszéd stílusa nem európai ill. emberi! A Droid az egy nyílt rendszer, azért hogy a kreatív emberek foglalkozzanak vele! Akinek ez ezek nem felelnek meg ott az Ios, hangsúlyozom nagyon jók! De csak be kell kapcsolni és működik! Szemben a Droiddal itt rengeteg csinálni való van, de a vége akkor van egy jól használható nyitott készüléked!És vigyázz a tisztesség nagy dolog,elvesztése nem ér meg egy tabot! De ha már eladtad akkor , én hallgatnák a te helyedben!
-
pusihusi
addikt
válasz
Tobika1 #1118 üzenetére
Igen fent van, kicsit sípol,világosítani kell akkor abbahagyja, sd kártya csak wifivel orvosolható, merülés nem aggasztó! Majd holnapra kiderül! Szerintem jobb a régi romoknál! Éjszakára kikapcsolom a wifit. Ja és akkor kezdődött az egész mikor beraktam az sd-ét. Addig semmi! Tobika:10perc alatt fent van, használható lesz egy kis javítással!
-
pusihusi
addikt
Tobika1:Szerintem én kipróbálnám a JB-ét, nem sípol nem kattog, sd kártya még nincs benne, de úgy látom ez idáig a legjobb rom!
-
pusihusi
addikt
válasz
Tobika1 #1103 üzenetére
hdman: Sziasztok nem rátok gondoltam, hanem aki romolt JB-re! Én nem akarok csak ha jó lesz, tegnap nagyon megszívatott a Windows! Úgy hogy újra telepítettem-biztonsági másolat-romolásnál visszaállítás eredeti állapotba, mert van 3 Androidos készülékünk, gondolom összegabalyodtak a, én meg szívtam mint a berva!
-
pusihusi
addikt
Helló fiúk nincs nyüzsi, mi történt mindenkinek jó a tabja? Bevált akkor a JB? Akkor telepítsem v. ne?
-
pusihusi
addikt
válasz
Loituma69 #1086 üzenetére
Hogy a faszban tudsz valamiről tárgyilagosan írni ha nincs is ez a terméked? 40 éves koromban én már komolyabb voltam, nem egy szarkeverő! Azokra vagyok kíváncsi akik felrakták a JB-ét! Oké még volt tabod addig megírtad a tapasztalaidat, de most miről írsz véleményt. Arról ami nincs neked, ez nem fer
-
pusihusi
addikt
"Az drága Nekem jó a 10 dodós" Az melyik kérhetek egy linket! " ha nem használod, miért nem kapcsolod ki?" egyelőre próbálgatom, megpróbálom újra telepíteni, melyik a legjobb rom szerintetek? N101-4,04-VonDroid_N101_V3.2.1 2G.zip
(192,76 MiB) Letöltve 220 alkalommalV3.2.1 4GB kernel # 70
N101-4,04-VonDroid_N101_V3.2.1 4G.zip
(192,76 MiB) Letöltve 355 alkalommalV3.2.1 2GB kernel # 26
N101-4,04-VonDroid_N101_V3.2.1 2G_K26.zip
(192,76 MiB) Letöltve 22 alkalommalV3.2.1 4GB kernel # 26
N101-4,04-VonDroid_N101_V3.2.1 4G_K26.zip
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest