- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
predikator
tag
Na jó8 mindenkinek köccce még 1X azt byez és jó8 meg Bódogh Újévet !
-
predikator
tag
VladimirR te mit kérsz?
-
predikator
tag
Na a 3 millió-trillió hasznos segítség közül bejött Flashback tanácsa amit mellesleg megtaláltam VladimirR linkjei között is név szerint a Hijackthis megtalálta ráküldtem h fix és most még jó, majd holnap meglátjuk egy restart után és egy kis netezés után VladimirR ígérem nem nyomom az igent ! de köszönöm a sok hasznos infot thnx !
-
predikator
tag
Megnéztem a process explorerrel, ténnleg tök jó progi, viszont ott nem láttam semmi ojat amiről ne tudnám h mihez tartozik és azok közül mind oké
-
predikator
tag
válasz
Mr.Skyline #20 üzenetére
Oké-oké én elhiszem mert ijen agressziv képed van
de nem használok msn plust egyzser kipróbáltam de semmi értelmét nem láttam, de az utolsó reinstall óta nincs is fent és mégis itt ez a szar
-
predikator
tag
Na jó tisztázzuk nem két éves a winfosom vagy kétmilliószor újra lett rakva (pffű ez szép magyar volt) csak két éve akárhányszor reinstall után netezek fentvan mint az állatt
-
predikator
tag
SP2 nincs mert így se túl gyors a gép, lassítani még nem akarom (meg +80 hibát/service packot az SP2-höz nem akarok) msn plus elött is fentvan, anélkül is fent vanha nem rakok fel semmit felmegyek netre egyszercsak ott van
-
predikator
tag
Az ikszpé két évig működőképes áááááá ez csak az üveghegyen túl létezik ha mákja van az embernek és kitartó akkor fél év
-
predikator
tag
Nem jó, hiába rakom újra felmegyek netre hejből megkapom
-
predikator
tag
Bocs elfelejtettem mondani ad-aware nem szediki
-
predikator
tag
Hello! az lenne a gondom h már két éve nem tudom átállítani a kezdőoldalamat.
Oké-oké a menetét ismerem, de amint bezárom az ikszplórert azonnal vissza vált a My-Search ( ha valaki nagyon szeretné megkapni: http://www.my-search.cc/ ) nevezetű szarra kezdőlapnak segítsetek mert nagyon veri az agyam, és már két éve minden gépújratelepítés után helyből megkapom !
Lécci segítsetek !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest